Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda123456789

test ciązowy-miesiączka wiarygodność, problem!!POMOCY!

Polecane posty

Gość mloda123456789

Witam :( Mam 17 lat i około dwa tygodnie współzyłam z chłopakiem. Zabezzpieczyliśmy się prezerwatywą. Do wytrysku nie doszło. Lecz mam objawy podobne do ciązy.ból w piersiach, problemy z wydalaniem,czeste oddawanie moczu. Wykoanliśmy test ciązowy, wykazał brak ciąży, lecz został on wykonany 10 dni przed miesiączką, nie mam wydzieliny (śluzu)czy to normalne? strsznie bolą mnie piersi. Czy wynik może być błędny jeżeli został wykonany10 dni przed krwawieniem?

Jeślli współżyliscie w prezerwatywie i nie doszło do wytrysku to nie ma szans na ciąże. Czy masz regularne cykle?? Jeśli tak to jakie. W którym dniu cyklu współżyliście i który masz dziś dzień cyklu??

Gość mloda123456789
Tak, mam regularne cykle.Miesiaczka trwa 5 dni. Cykl trwa 28 dni. W 17 dniu cyklu

Jezeli masz cykle regularne 28 dniowe. a współżyliście 17 dc to były już dni niepłodne. Więc kolejny argument że to raczej nie ciąża. Jeśli współżyliście jakieś 14 dni temu to najwyrażniej twoje objawy wskazują na nadchodzaćą miesiączkę. Pewnie lada dzień się pojawi. Przede wszystkim nie denerwuj się , bo stres rozreguluje ci cykl i się wydłuży.

Gość mloda123456789
odezwe sie, bede czekac na okres. nie xcierpliwie sie