Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jasmina86

Czy tylko ja tak mam?

Polecane posty

Gość Jasmina86

Jestem w ciąży i odkąd zaszłam seks stał sie koszmarem....Jeszcze zanim sie dowiedziałam podczas seksu czułam przeszywający ból byłam potem "tam " zaczerwieniona i opuchnieta...Teraz jestem w 3 miesiącu i dalej jak tylko do czegos dojdzie boli jak cholera...nie wiem co to za paskudztwo....moje malżeństwo zaraz sie rozsypie a wiem ze bedzie coraz gorzej (ogromny brxuch itp.)

Gość mam tez ten probl
ja mam tak samo:-( a jestem dopiero w 11 tc....myslalam ze jestem spieta przez ciaze ale za kazdym razem?!......denerwuje mnie to bo wiem ze jestem max rozluzniona a moment wkladania czlonka do mojej pochwy sprawia mi ogromny bol...tak samo jak stosunek i nawet nie ma mowy by maz we mnie wszedl caly....:-(

Gość Jasmina86
Na dodatek czuję obrzydzenie do siebie, nie wiem jak tą cholerną ciaze przeżyje

Gość mam tez ten probl
obrzydzenie:D?? no co ty;-)

Jasmina86 ---Może jesteś za mało nawilżona???? Jesli tak kup żel w aptece nawilżający ;) Możesz ten problem poruszyć na następnej wizycie u gina :) Małżeństwo się Tobie rozsypie przez seks???? To naprawdę nieźle,że ręce opadają.

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hmmm ja na poczatku ciazy nie mialam w ogole ochoty na sex, na sama mysl robilo mi sie niedobrze...a jak ochota wrocila to zaczela mi sie skracac szyjka i zero sexu...ale nie balam sie, ze moze to byc powodem konfliktu i/lub pogorszenia relacji z moim mezem...kocha mnie, a ja jego- razem zdecydowalismy sie na dzidziusia i bralismy pod uwage kazda ewentualnosc...teraz jestem w 36tc i bynajmniej moj brzuszek nie przeszkadza nam w "mizianiu" sie;) przytulaniu i okazywaniu sobie czulosci...radze porozmawiac szczerze z mezem...

Gość mam tez ten probl
przeciez wiadomo ze maz powinien to zrozumiec ...moj rozumie i nie naciska;-)....wie ze mozna inaczej sobie dac rade:P Ja napewno na nastepnej wizycie porusze ten problem ale to dopiero za msc.....:-(

Gość Jasmina86
Poważnie już brzydzę się sobą...aż strach pomyśleć jak bedzie dalej wielkie jak krowa cycki masakra potem rozstępy i rozjechana c...a. Co do małżeństwa to jest ono dla mnie ważniejsze niz ten mały pasożyt, przez którego tak fatalnie sie czuje...A mąz jest wyrozumialy ja na jego miejscu juz zaczełabym szukać sobie kogoś

Gość Jasmina86
Wiem, że nie dorosłam...ale i tak nic już nic nie zmienię... Dopiero 3 miesiące czyli początek a tem bachor zrujnował mi życie zawodowe i osobiste...zmienił mnie w samice rozplodową

Gość mam tez ten probl
TZW PRZYRODA!!

Gość tajasne
po trzech miesiacach bez sesku już wam sie małżenstwo ma rozpaść?... to cos kiepskie to małżeństwo. módlcie sie żeby nigdy żadne z was nie zachorowało...

Gość Jasmina86
teraz dopiero 3 a dalej ??? nastepne 6 a potem juz wogole tragedia c ip a roz jechana itp

Gość tajasne
a skad wiesz co bedzie pozniej? w drugim trymestrze jest o wiele łatwiej pod kątem seksu, hormony sie stabilizują i moze bedzie lepiej :) a jak sie boisz o stan cipki po porodzie to masz do wyboru cesarkę albo plastykę pochwy.

Gość wpwpwpwpwpwpwpwpwpwp
Trzeba było się pieprzyć umiejętnie i nie zrobić sobie brzucha :o A skoro Tobie tak źle to trzeba było zrobić sobie skrobankę.Ale że za póxno to oddaj do domu dziecka jak urodzisz bo szkoda mi dziecka ze ma taką jebnięta matkę.

Gość do autorki postu
te dziecko nie jest pasożytem!!!pasożytem jesteś ty!!!trzeba było się zabezpieczyć a nie teraz wyżywać się na tym biednym dziecku!!!

Gość Jasmina86
mam nadzieję, że ta sytuacja sie jakoś rozwiążę... co do adopcji....i tak bede musiała jeszcze 6 miesięcy targać bachora i jeszcze urodzic...

Gość Jasmina86
Wpadłam nigdy nie chciałam małego gnojka....

Gość do autorki postu
przecież ty masz 24lata!!!to dlaczego niby te maleństwo ci przeszkadza!!!żal mi tego dzidziusia!!!ja jestem od ciebie młodsza mam 22 lata a mam 10miesięczną córeczkę i jest całym moim światem i największym szczęściem nie uważam że mi zrujnowała życia!!!

Gość do autorki postu
w małżeństwie wpadka???a co przysięgałaś??że będziecie wychowywać potomstwo!!!!jaka ty jesteś pusta!!!!mam nadzieję że zmądrzejesz!!!

Gość Już dawno naukowcy
stwierdzili, że ciąża ma charakter pasożytniczy i nowotworowy więc niewiadomo czego się oburzacie.

Gość Jasmina86
Mąż mi w zupelnośći wystarczał...ledwo skonczyłam studia nawet nie nacieszyłam się obrona bo taka "cudowna " sprawa mi sie przytrafiła....teraz musze rezygnować z siebie figury po to by jakis gnom panoszył sie we mnie a potem rozje...bał mi całkowicie życie...

Gość do autorki postu
ale czy naukowcy też stwierdzili że ciąża to mały gnojek?????jak to autorka pisze

Gość Jasmina86
do postu powyzej; faktycznie czuję, że ktos we mnie żeruje...i kieruje mną moim cialem pragnieniami

Gość Jasmina86
mam do czynienia z dziecorami i nie wiem czym sie tak zachwycacie ? smarkami kupami zygami?

Gość do autorki postu
to trzeba było się zabezpieczyć a nie teraz płakać!!!

Gość Jasmina86
Niestety kazdy Ci to powie że nie ma 100 procentowej metody....niestety

Gość do autorki postu
ale nie ma nic piękniejszego niż uśmiech dziecka i jak się maleństwo przytula!!!

Gość Już dawno naukowcy
A jak ma się wyrażać aby było ok? Fasolka? Dzidzi? Ludzie nie srajcie tak ogniem bo wam dupę spali.

Gość do autorki postu
to po co brałaś ślub??żeby tylko się pieprzyć z mężem???przecież to zabowiązuje do założenia rodziny.