Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jasmina86

Czy tylko ja tak mam?

Polecane posty

Gość Jasmina86
to mi nie zrekompensuje tego horroru ktory dopiero się zaczał.... kwiatki na łące tez sa ładne:) tez mi argument

Gość Jasmina86
ja nie zobowiązywałam sie do bycia krową rozpłodową

Gość ghdrthtr
Tu nie pogadasz z ludzmi, tu wszystko kobiety z macicami zamiast mózgu piszą i tylko się jebią byle bękarta sobie kolejnego zrobić i iść żebrać po ośrodkach. Poszukaj sobie lepiej ambitniejszych rozmówców na jakieś normalne forum.

Gość Jasmina86
masz rację, widocznie te jebnie...te walące mlekiem na kilometr mamusie maja zaplodnione ci..py zamiast mózgu

Gość życzę ci
wiesz co jaka ty głupia jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11co za koorva z ciebie!!!nie obrażając panien z pod latarni bo one od ciebie są 1000000razy lepsze mają lepsze serce od ciebie pustaku

Gość fghggh
Jeżeli brałaś ślub kościelny to niestety, ale właśnie zobowiązałaś się do bycia "krową rozpłodową". Inaczej nie otrzymałabyś ślubu.

Gość Jasmina86
Jestem ateistką poszłam w kiecce przed ołtarz bo maz lubi takie szopki a kocham go więc to nie było jakies wielkie poswiecenie

Gość dwerfwrf
o i katolickie moherki się znalazły :O lepiej idź do ksiedza sie zapytaj czy chce poruchac a nie tu pouczasz dziewuszko z katolickiej sekty :O

Gość Jasmina86
w du..ie mam tych pederastów w czarnych sukienkach...nie bedą mi dyktować jak mam żyć

Gość fghggh
Ja nie pouczam, ale stwierdzam fakty.

Gość Jasmina86
Slub w kosciele była dla mnie raczej przedstawieniem, takim udawaniem , jak np w teatrze, ale wy pewnie mamuśki nie byłyscie tam nigdy

Gość fgwetgwg
Mój znajomy pracował na stacji paliwowej. Kiedys w nocy podjechał samochód i przyszedł facet - tak na oko niesamowicie bogaty. buty skóra, czarny nie byle jaki garnitur, na ręce złoty zegarek. kupił prezerwatywy i coś tam jeszcze. juz miał wychodzić a z jego samochodu przyszła dziewczyna i krzyczy: "proszę księdza jeszcze niech ksiądz chipsy kupi!" :D :D wasza moralność :D

Gość Jasmina86
fgwetgwg dokładnie o to mi chodzi:)

Gość i matka i polka
a dlaczego nie usunęłaś skoro nie chcesz dziecka? Ja na twoim miejscu bym usunęła bo po cholerę się katować, męczyć a potem odgrywać na dziecku?

Gość ,kashmgnbv
życzę ci zdrowego dzidziusia!!!ale okropnego porodu bardzo bolesnego i niech cię tak rozciągnie żebyś juz nigdy nic nie poczuła jak cię będzie mężuś ruchał, a jak będzie cc to też ci życzę wszystkiego co najgorsze

Gość Jasmina86
kashmgnbv życzę ci zdrowego dzidziusia!!!ale okropnego porodu bardzo bolesnego i niech cię tak rozciągnie żebyś juz nigdy nic nie poczuła jak cię będzie mężuś ruchał, a jak będzie cc to też ci życzę wszystkiego co najgorsze Mamusia polka a takie brzydkie słówka feeeee!!!!Dzidzi twoje bedzie niezadowolone ze jego maciorka tak brzydko mówi....

Gość -------------
bo z ztakimi śmieciami jak ty tylko tak można rozmawiać

Gość i matka i polka
dlaczego nie odpowiesz na moje pytanie?

Gość Jasmina86
a dlaczego nie usunęłaś skoro nie chcesz dziecka? Ja na twoim miejscu bym usunęła bo po cholerę się katować, męczyć a potem odgrywać na dziecku? Maz mnie o to prosił.żebym nie usuwała..nie zamierzam karmic go piersią przywiazywać itp, będzie to prezent dla meza...on je bedzie kochał, wystarczy. potem przedszkole od 7 do 18 potem szkoła...może jakos przetrwam

Gość Jasmina86
Mam nadzieję, że nie bedzie sprawiał problemów...a jak podrosnie kupie sobie psa zawsze marzyłam o psiaku

Gość Jasmina86
pozdrawiam mamusie które nie skaczą z radości z powodu watpliwego szczescia posiadania "sweetaśnego dzidziulka", który sie słodko usmiecha. damy radę ja sie n ie poddam nie bedzie pasozyt mna rzadził.

Gość Jasmina86
Zapraszam do rozmowy, wyzalenia się te, które podobnie jak ja nie sa szczęsliwe z powodu swojego stanu. Zawsze bedzie nam raźniej.

Gość fantastyczna czworka
ignorujac kolejne posty a nawiazujac do pierwszego :P w pierwszym okresie ciazy mialam podobnie - tzn mialam ochote na seks, ale zupelnie nie bylam nawilzona (to jakas kwestia hormonalna) i bez nawilzaczy sprawial mi on w poczatkowej fazie po prostu bol.. No ale po niedlugim czasie wszystko sie ustabilizowalo, nie potrzebujemy z mezem zadnych lubrykatow ani nic :) Przy okazji wizyty popros lekarza by sprawdzil czy nie masz jakiejs infekcji bo o takie b latwo w stanie ciazy niestety..