Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wewewezxzxz

ile zarabiaja wasi mezowie/ partnerzy?

Polecane posty

Gość moj facet zarabia
320 000 zl rocznie, ja drugie tyle praktycznie. Mieszkamy za granica. Z tego placimy prawie 35% podatku :( zyje sie ok ale bez wielkich luksusow niestety.

Gość ohydny kapitalista
Gość bezlitosna zmija plujaca jadem
delette Od 3 tygodni mieszkamy w Irlandii. Z wykształcenia jest inzynierem.

Gość moj lekarz
ma 10 000 na reke

Gość cos mi sie nie chce wierzyc
ze 90 % facetow w tym kraju zarabia po 10-20 i wiecej tysiecy MIESIECZNIE.... cos klamacie albo pisecie o swoich marzeniach... przeciez wiekszosc ludzi w tym kraju zarabia 10 tys - 20 tys ROCZNIE ... czyzby tylko tutaj tacy bogacze ?

Gość Poszukiwana 4
mój mąz z zawodu jest dyrektorem................................. ............................................................................ ............................................................................

Gość gjgjgkgkggkkg
"mój mąz z zawodu jest dyrektorem" :D Czego? Dyrektorem kopania rowów?

"Żmijko"-no to mamy inżynierów:) I w Irlandii też podobnie co w Niemczech. Do "coś mi sie nie chce wierzyc'-nie chce ci e się wierzyć,to cię nie zmausza nikt,tylko doczytaj,ze płaca w UK,a dopiero potem wymyslaj i nie piszemy o marzeniach!I nie mysl sobie,że to taki tam rarytas!:) Tam zarabiać,a tu wydawać to jeszcze ok.Mój mężczyzna 2 lata nie miał dnia urlopu,bo się nie dało,dopiero w tym roku byliśmy na cudownych wakacajach.Niejeden by na jego miejscu padł z wycieńczenia!Więc nie zazdrość,bo niektorzy tylko kasę u innych widzą.

Gość do opieki nie ma
co isc...szybciej sasiedzi ci pomoga niz opieka w naszym panstwie... Prosty przyklad-dostaja dary ...typu odziez-najpierw one przebieraja co sie da a reszta juz ta duzo gorsza trafia do biednych rodzin...drugi przyklad-ludzie zarabiaja po 3000 a maja z opieki dofinansowanie do mieszkan,zywnosc itd-wiecie jak-=pracuja na czarno samochody maja zarejestrowane na rodzicow ...zygac sie chce na to kurestwo...

Gość do opieki nie ma
Praca na zagranicznych kontraktach ma sens jesli rodzina jest tu w kraju-gdy masz rodzinke ze soba-zyjesz w podobnych warunkach do Polski...jedyna roznica-ze panstwa jesli pracujesz legalnie zapewniaja lepsze warunki socjalne...i pomagaja