Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wewewezxzxz

ile zarabiaja wasi mezowie/ partnerzy?

Polecane posty

Gość wstydliwie powiem
wstydziuch-nie badz ironiczny:P

Gość wewewezxzxz
moj partner zarabia 3500 na reke w sezonie letni razem z nadgodzinami a poza seoznem i czasem roboty ma ponad 2000 na reke, zastanawiamy sie czy cieszyc sie z tego czy szukac lepiej platnej pracy

Gość welonka w
mój zarabia nieco ponad 2tys. plus moja renta rodzinna prawie 600zł mamy po 22lata.a ty autorko jakie zarobki??

Gość kurrra domowa
jest technologiem.Skonczyl studia techniczne

Gość wewewezxzxz
juz podalam:)

Gość welonka w
czyli jak będziecie małżeństwem, bo zakładam że nie jesteście, to będziecie mieli przeciętne zarobki.

Gość to może kiedyś się
mi ma- i siedzcie bo w tym kraju to tylko zlodzieje sie dorabiaja:)

Gość wewewezxzxz
musze dodac ze jest po zwyklym technikum i nie ma wyksztalcenia wyzszego, wiec chyba mozna sie cieszyc?

Gość welonka w
do mojego małżeństwa jeszcze dochodzi córeczka 10miesięczna, nie jest za idealnie ale uda się nam trochę jeszcze odłożyć

ja jak na razie nie mam dzieci mój zarabia 1800 zł , zimą 1600 , ja mam dwie pracę z jedej 800zł z drugiej 1100zł czyli razem mamy 3700 i żyjemy moge powiedzieć dostatnio mamy dwa kredyty samochodowy 340zł , i kredyt brany na wesele 180 zł , wynajmujemy mieszkanie 400zł plus opłaty.

Gość welonka w
mój mąż jest technikiem żywienia a pracuje na budowie teraz wykształcenie nic nie daje,

welonka w zgadzam się w 100 procentach wykształcenie nie ma większego znaczenia teraz . no chyba że w branzy medycznej czyli mojej:)

jak sie nie ma kredytu na mieszkanie To po 2 tysiaki wystarczy Realia sa takie ze aby wyprowadzic sie na swoje trzebaq dzwigac na sobie przez 25-35 lat kredyt Pogon za kasa 2 etata,splata kredytu i ten stress potrafi zepsuc relacje w malzenstwie Prawda?

Gość wewewezxzxz
moj jest po tech drogowym , w firmie drogowej jest majstrem

Gość welonka w
ja na szczęscie mam swój dom nie muszę płącić czynszu czy coś takiego

Gość welonka w
my mamy prawie 3tys. tą rentę rodzinną będę mieć jeszcze 3lata, później staż w zawodzie żywienia i do pracy, nie dam się kobieta żeby się mogła rozwijać to musi pracować, narazie do pracy pójść nie mogę bo zabrania mi to KRUS

1300 brutto plus dieta i delgacja (500zł)-nie ma go od pon-pt więc te 500zł idzie mu na jedzenie. zawod-elektronik sep1kv, licencja 2 stopnia pracownika ochrony oraz zabezpieczenia techniczne pracuje jako technik instalator systemow alarmowych

Gość wewewezxzxz
no jest... znajomym wyliczyli kredyt 100 tys na 35 lat, z czego samego procentu musieliby oddac 160 tys.

Gość to może kiedyś się
Wyjazdy rujnuja małzenstwa ...ale jak tu miec wlasne m ...przy zarobkach 2000...i dwojce dzieci-taki jest teraz mniej wiecej model rodziny

Gość to może kiedyś się
koszty wynajmu sa jakby z kosmosu za kawalerke trzeba placic ok 1000...wiec co pozostaje mlodym?wyjazd i dorabianie sie poza granicami tego kraju

moje mieszkanie wynajmuje za 400zł plus opłaty bo wynajmuję od znajomych kuzynki dlatego mam tak tanio , ale chce miec swoje wkońcu ehh co za życie..

Gość to może kiedyś się
Nie wynajmowalam nigdy ale wiem od znajomych jak to jest...wspolczuje im ...zarobki sa jakie sa a jedzenie i oplaty wciaz ida w gore ...