Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wewewezxzxz

ile zarabiaja wasi mezowie/ partnerzy?

Polecane posty

Gość wewewezxzxz
a ile wy kobiety zarabiacie?

Gość kurrra domowa
ja nie zarabiam.Pracuje w domu.Szukam pracy, ale w tej miejscowosci w ktorej mieszkamy jest ciezko znalesc cos sensownego.Do tego praca meza jest taka ze niedlugo wyjezdzamy na trzy letni kontrakt za granice :-)

Gość asiaimarcin
ja zarabiam ok.8 tyś/mies. a mój partner ok.10, każdy ma swoje mieszkanie, samochody a mój M.ma jeszcze dom

Gość to może kiedys się
Zarabiam 3000.Pracuje tylko na siebie(tz firma):)

Gość mój ma 15-20 tys miesiecznie
czasami troche wiecej

Gość revan
czytam, czytam kiedyś radziłam się co do mojej pracownicy, która dostaje 3500 do ręki, to wszyscy mnie opluli, że tak mało płacę i jeszcze wymagam

Gość emylka85
Mój lekko ponad 4000zł + trzynastka i jakieś tam dodatkowe pieniądze za dyzury, oraz inne zadania dodatkowe:)

Gość a ja minimalna czyli 950 na re
a teraz na zasilku 500 zł

Gość dzenniferrr
40-50tys miesiecznie :) ja nie musze pracować :)

Gość fsdgsfgg
lody o smaku truskawkowym Technik elektronik, instalator systemów alarmowych, również robię w branży, czyli instalacje alarmowe i elektryczne i te 1300 czyli minimum ma się tylko na papierze aby płacić niski Zus. Tak naprawdę w tej branży ciężko zarobić mniej nić 2800 na rękę.

Gość DzisTenDzien,;)
1700 do reki ja prowadze wlasna dzialanosc - specyficzną - jednego miesiaca mam kilkakrotnosc srediej krajowej drugiego , ledwo 100zł wpada.

Gość DzisTenDzien,;)
to zalezy wlasnie od pogody tak jak dzisiaj ladna stoje na trasie i raz jest tak ze sie 100 zatrzyma na loda a raz ze jeden ale co zrobic

Gość i tak mi sie wydaje ze
Moj maz zarabia 5500zl netto i tak to malo...Niestetey 5500zl pozwala zyc...ale tylko zyc bez zadnych szalenstw , mega zachcianek ....Ni ewiem jak ludzie ktorzy maja powiedzmy 2500zl miesiecznie i z tego placa rachunki , zyja i czasami odkladaja.Jak wy to robicie?

Gość i tak mi sie wydaje ze
CZARNA SPZILKO!!!Jak to z toba kobieto jest?Jeszcze kilka godzin temu radzilas sie co masz zrobic bo kochalas sie z mezem z ktorym jestes w separacji od roku...masz 2 dzieci(blizniat) a tu piszesz ze nie masz dzieci i maz zarabia tylko 1800zl.....HAHAHAH:)Nie rozumiem takich pokreconych ludzi...jeszcze pod czarnym nickiem.. NA DOWOD: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4559450&

Gość eh......
3,5 - 4 tys, zależy czy się premia trafi ;)

Gość jircm
2000 dwoje dzieci, ja nie pracuję bo " baba ma siedzieć w domu!"

Gość kurrra domowa
2000 na 4 osobową rodzinę ?!!!jak wy sobie radzicie? wynajmujecie mieszkanie czy macie własne? a twoje dzieci sa juz duze? moze naprawde warto pomyslec zebys i ty zaczela pracowac?

Gość Sara Kons
Przyszły mąż zarabia 10 tys, jest grafikiem komputerowym, własna firma, ja pracuję w banku jako analityk finansowy. Dom, dzieciaków nie mamy jeszcze, samochód, wakcje 2 razy w roku.

Gość hehe, co za matoły tu są
mój maź zarabia ok 8000 (swój biznes)

Gość spie na pieniadzach
Zeby tak malo zarabiac ja wy tutaj to trzeba naperawde przegrac zycie hehehhe:D No coz wspolczuje:)

"Zeby ktos mial lepiej inny musi miec gorzej komiczne. To chyba logiczne ?" Ale weź zarabiaj 1800 zł... przecież to jakaś kpina jest...

Gość teescoo
mój zarabia 8 tys jest architektem, ma własną firmę w irlandii

Gość tak sobie czytam....
Tak naprawde to wiekszosc osob w Polsce zarabia te 1800 zlotyc. Z tego maja 2 dzieci na utrzymaniu, placa rachunki itd. W sumei to dziwie sie skad takie zarobki tych ktorzy tutak sie wypowiedzieli. Gdzie Wy mieszkacie ze zarabiaci po 5 tysiecy i jeszce wam za malo. Ja pierdole. Co miesiac kupujecie sobie nowy komputer czy jak? gdybym tyle zarabial to sksaklbym z radosci:) Serio:)

Gość tak sobie czytam....
W sumei to nei wiem co robilbym z takimi pieniedzmi. Chyba podcieral sobie tylek.

Gość taa niedobra pupa
Mi się zdaje, że większość osób się chwali, albo pisze pierdoły. Tak samo jak zapytac o wagę i wzrost. Większość osób ma wymiary 170/55 kg, jest bardzo szczupła, albo na granicy anoreksji. A na serio na ulicy - co druga osoba gruba. Wnioski zasuwają się same. Ja nie mam faceta, i starcza mi spokojnie 1700 na siebie, dziecko i psa. Więc bez przesady.

"Gdzie Wy mieszkacie ze zarabiaci po 5 tysiecy i jeszce wam za malo." człowieku - w Warszawie to jest jakieś zupełne minimum... I to jeszcze o ile nie musiałeś brać kredytu na mieszkanie i samochód