Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubie czytac567889

Ile ksiazek przeczytalyscie od czasu urodzenia dziecka??????????????????????????

Polecane posty

Gość ze 2 na tydzien
co najmniej-13-miesieczne dziecko

Gość beznadziejny przypadek
srednio ksiazki 3 w miesiacu ale dziecko mam juz duze-6 lat

Dla chcącego nic trudnego; Jak moje razem zasną w dzień to mam ok 2 godzin i napewno nie poświęce ich na sprzątanie, ale na odpoczynek tzn. książkę. Przez 2 godz. można spokojnie przeczytać ze 150 stron. Dodatkowo dzieci idą spać o 20 a mąż pracuje na zmiany, więc co 2 tydzień mam co najmniej 2,5 godz. spokoju. Poza tym tata też się dziećmi zajmuje i jak je zabierze na spacer to też mogę poczytać. Okazji jest wiele, tylko trzeba je wykorzystywać.

Gość postaram się byc kulturalna
Przez 6 tygodni od wyjścia ze szpitala( w szpitalu nie czytałam niestety) 7 książek zaczynam właśnie 8( ale ono się nie liczy bo to audiobook więc mogę "zawsze i wszędzie")

corka ma 14 miesiecy mysle ze przeczytalam kolo 70 ksiazek, polowe w pierwszych 3 miesiacach (karmienie piersia :-) ) . Przez ostatnie 2 miesiece chyba tylko jedna ale to przez podroze, brak dostepu do biblioteki , tanich ksiazek i przez ruine finansowa:-P <stopka>PR-owiec od 7 bolesci, emigrantka z wyboru i mama Marianne Wendy- 08.06.2009...</stopka>