Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopak z okolic Lublina

Pytanie do kobiet 18-30 lat. Pytam ja facet.

Polecane posty

Gość ghjk,jmhnbgf
zwyczajnie musi byc pewny siebie:) musisz sprawiac wrazenie pewnego swojej wartosci itd:) tlyko nie przesadzaj

Gość LOVELAS LANSER
KOBIETY NAJBARDZIEJ KRĘCĄ FACECI DRUKOWANI NA BANKNOTACH NBP. I TO PRAWDA:)

"'' Chłopak z okoIic Lublina OK, pewny siebie, łatwo to powiedzieć, ale jak mam zrobić, żeby być pewnym siebie? Co robię nie tak? A ty podszywie spadaj wreszcie stad.'' Podszywie naprawde jesteś żałosny " To nie pisałem ja tylko podszyw

Gość Alysza z innych okolic
komiczne, ciekawa jestem jak Ty wyglądasz i ilu kobietom się podobasz. :) czytając Twoje posty wyobrażam sobie Ciebie jako mix Józefa Oleksego i Ryszarda Kalisza.

Gość alyszka ile ty masz
lat?

Gość Komiczne to już żonaty jest

za pare dni będę mieć 20 lat, a czemu pytasz?

"komiczne, ciekawa jestem jak Ty wyglądasz i ilu kobietom się podobasz" ja się podobam bardzo wielu kobietom... żadne przechwałki, tylko stwierdzenie faktu... Oczywiście za twarz nie odpowiadam, bo to nie moja zasługa że jestem przystojny... Za sylwetkę już owszem, bo miłość do sportu zaczepił we mnie ojciec... dobry gust i dbałość o wygląd również

Gość Dopiero 20?
To ty masz jeszcze mleko pod nosem i do doradzania facetom się nadajesz jak...

Gość alyszka ile ty masz
W takim mlodym wieku i już pilot wycieczek jak to zrobilas??

Gość przez łóżko

komiczne, skromny z Ciebie facet ... oczywiście to jest tylko anonimowe forum i nijak nie możemy zweryfikować jak naprawdę wyglądasz... natomiast moje wyobrażenie pozostaje niezmienne. :(

normalnie! poszłam do Regionalnej Izby Turystyki, zapisałam się na kurs trwający trzy miesiące, potem dwie wycieczki szkoleniowe, egzamin w w Urzędzie Marszałkowskim składający się z trzech etapów i tak jakoś mam licencję.

" komiczne, skromny z Ciebie facet ..." Ty zapytałaś, ja odpowiedziałem... Nie będę fałszywie skromny, bo to nie ma sensu... Za stary jestem na przechwałki na, jak to sama ujęłaś, anonimowym forum...

Gość komiczne milosc
do kafeterii tez zaszczepił w tobie ojciec?:D

jeśli widzicie doradzam swojemu rówieśnikowi, także wiem co podoba się damom w tym przedziale wiekowym. oceniając kogoś tylko po tym ile ma lat dowodzisz, że jesteś ograniczony/a, ponieważ wiek powyżej 15 roku życia, nie ma nic do tego, jakie ktoś ma doświadczenia życiowe, czy jest dojrzały, dorosły, samodzielny, niezależny itd. to jest bardzo względne.. także powstrzymaj się od komentarzy i opinii na mój temat. :)

warrant opcyjny - widzę, że Ciebie obchodzą bo czytasz. :)

"do kafeterii tez zaszczepił w tobie ojciec?" hmm - nic mi na ten temat nie wiadomo :)

komiczne to gwiazdor w tym rewirze. pamiętam jak w 2007r omyłkowo trafiłam przez GOOGLE na to forum i wszyscy ostro go krytykowali - jakaś sami, luśka, a nawet ike. potem mijał czas, jego tutaj nie było i powstawały setki tematów, jak to ludzie za nim tęsknią, że szkoda, że już go nie ma itp. a mnie komiczne wkurza, bo za wszelką cene chce udowodnić, że ma racje, chociaż nie ma!