Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopak z okolic Lublina

Pytanie do kobiet 18-30 lat. Pytam ja facet.

Polecane posty

Gość I błyszczyk koniecznie
plus tomik poezji Baczyńskiego do rączki.

Dzieki za radę. A z czego mam sobie zrobić ten podkład? Może byc gips?

"Moja mama mi zawsze tyle daje, jak ja pytam" mam to świetna osoba do oceny urody syna :D

Gość Tynk ze ściany się nada

Gość Do Autora topiku...
Szukaj koles w wioskach pod Lublinem. Pełno tam blachar, które nie zwracaja uwagi na ciało, twarz faceta, tylko dobry samochód i jego portfel. Masz czarne BMW, to mozesz sobie przebierac do woli w pannach. Puste to jak beben turecki. Jesli nie masz kasy, to zapomnij o podrywie. Sad but true!

Gość Do Autora topiku...
A zaponialam zapytac: z jakiej miejscowosci jestes? Moze Jablonna?

Gość Mamy tu takiego jednego
który od trzech lat ma 28 lat 8 miesięcy 24 dni i ileś tam sekund, co myje matce plecy w wannie gdy się kapia razem.

Tam wyżej oczywiście podszym. Co do fluidów, nie chciałbym zbytnio stosowac takich rzeczy, z nie ma zabiegów które to trwale usuwają?

Gość Maseczka z kiwi działa
Niech twój partner gej ci ja przyżądzi i nałoży.

Nie mam czarnego BMW niestety, moi rodzice nie mają na takie rzeczy pieniędzy. Nasz Ursus 330 ma co prawda duzo więcej koni, ale dziewczyny u nas w okolicy na takie cos nie lecą.

"nie ma zabiegów które to trwale usuwają?" są... Idź na mecz Legii w Warszawie w szaliku Wisły Kraków - gwarantuję Ci, że Twoja twarz zmieni się nie do poznania :P

U kobiet i mężczyzn najbardziej sexy jest intelekt. Faktycznie jak dziewczyna jest brzydka to nadrabia figurą, ale.. moim zdaniem u kobiet i tak twarz jest ważniejsza niż waga (obie skrajności niemile widziane). Jak nie masz za grosz powodzenia u płci przeciwnej to nie zrzucaj tego na twarz, ani na styl ubierania się. Myślę, że braki przejawiasz w: - inteligencji - poczuciu humoru - spojrzeniu na świat Nooo...albo jesteś cholernie nieśmiały.

Gość Dominik dziwnie
podniecony :D

Gość aniaaml
bania mała chłopcze :D przecież on sobie jaja z Was ludzie robi :D URSUS ahahahahaha :D

Sorry, z tym Ursusem to oczywiście też podszyw. Nie, to nie Jabłonna, raczej w przeciwną strone od Lublina. Policzki mam czerwone, bo u nas zimy są srogie, nie to co w Warszawie, a te slady po pryszczach to dlatego że mam mi je wyciskała, czyba niezbyt higienicznie. czytałem gdzieś że na te policzki można podobno przełożyć skórę z pośladków. Czy ktoś z was to już robił?

Gość Z tym intelektem
to pic na wodę fotomontaż. Najpierw trzeba przejść wstępną selekcję a dopiero potem można być ciekawym intelektu tej drugiej osoby.

no nie wiem, na pierwszy rzut oka widac co gośc sobą reprezentuje... i nie jest to kwestia pryszczy czy ładnej buźki.

Wszystkie różne wpisy z Ursusami i Jabłonna to podszywy. Na szczęście juz się nikt nie będze podszywał. Nie psujcie mojego tematu, jeśli ktoś nie chce pomóc niech nie pisze, a nie zaśmieca temat podszywami i wulgaryzmami:o

Gość Alysza z innych okolic
JA ZWRACAM UWAGĘ: 1. ZAPACH - z tych tańszych, AXE, mexx, playboy, lacoste droższe: salvatore ferragamo 2. CAŁOKSZTAŁT(sylwetka+głowa): musi być wyższy i silniejszy ode mnie, ale jego mięśnie nie mogą być przesadnie duże i nie mogą być eksponowane nadmiernie. musi to wszystko być proporcjonalne, naturalne i męskie. 3. SPOSÓB UBIERANIA(materiał preferowany przynajmniej 90% bawełny, lub jedwabiu): ja preferuję u facetów czerń, ponieważ jest to kolor profesjonalistów, klasyk, coś co trochę kojarzy się z niegrzecznym facetem, przy okazji czerń nigdy nie wychdozi z mody, pasuje do każdego, jest praktyczna bo nie brudzi się zbyt łatwo. :) SPORTOWY: bluzy z kapturami na zamek - nie za duże, nie za małe. rękawy powiny być do połowy dłoni, dół bluzy powinien zasłaniać pół pupy. spodnie nigdy nie powinny być za krótkie. już lepiej, żeby były przydługie, niż przykrótkie. T-shirty: dowolne - polo, przydługie, za duże, za ciasne, z nadrukami, czy bez - najlepiej wybrać to, w czym się najlepiej wygląda. BUTY SPORTOWE: wyłącznie PŁASKA PODESZWA. czarne buty pasują do wszystkiego. ELEGANCKI: koszule w kolorach: bordowy, czarny, srebrny, biały. mogą być lekko za duże(wtedy ładnie eksponują barki). jak wzorki to tylko pionowe paski, albo przerywane linie. zawsze wyprasowane, dopasowane kolorystycznie do reszty ubioru. BUTY: ładne, ale bez "czuba" z przodu. jak swetry to cienkie, BAWEŁNIANE, jednokolorowe. jeśli chodzi o styl elegancki to dopuszcza się kolory pastelowe: biały, beżowy, kremowy, błękitny, zielonkawy(nie wiem jaki z tych kolorów pasuje do Ciebie). jak chodzi o spodnie to nie masz zbyt wielkiego wyboru. DŁONIE: zadbaj o to, żeby były czyste, paznokcie zadbane(zainwestuj w pilnik) i czysto pod paznokciami musi być! STOPY: idź do kosmetyczki na pedicure, kosztuje ok. 70zł, ale męskie zadbane stopy w sandałach robią dobre wrażenie. BRZUCH: nie powinno być oponki, ani "boczków". FRYZURA: nie wiem jakie masz włosy, ale jeśli falują lekko to długość od 3 do 5cm - z tego można zrobić różne fajne ułożenia za pomocą LAKIERU DO WŁOSÓW, nie żelu jakiś irokez, artystyczny nieład, przedziałek z jednej strony itp. najlepiej iść do fryzjerki i zapytać, jakie uczesania proponowałaby dla Twoich włosów i żeby pokazała Ci kilka takich sztuczek i przy okazji zrobiła zdjęcia telefonem(mówię powaznie) to jakieś 20zł będzie. TWARZ: możesz zadbać o cerę, robiąc sobie peeling, przyklejając specjalny plasterek na nos. ZAROST: mile widziany, często dodaje uroku, w zależności od tego jaki zarost będziesz miał, będzie zmieniał diametralnie Twój wygląd(jeśli masz ciemne włosy). Mnie osobiście podobają się takie PKS'y :D oczywiście długość włosów w tym miejscu nie dłuższa niż pół centymetra. ZĘBY: zadbaj, żeby były białe i czyste, a oddech z buzi zawsze przyjemny i świeży. NAJWAŻNIEJSZA WSKAZÓWKA: UŚMIECH!!! UŚMIECH!!! UŚMIECH!!! - :) :) :) każdy facet, który się uśmiecha ma u mnie większe szanse niż zahukany gbur. :) uśmiech skraca dystans między ludźmi. ;)

Gość h e h e :D
Do tej nade mną - umówisz się ze mną?

jestem ze Śląska, więc nie wiem, czy się umówimy. ;) 17:02 - marny podszywie autora, widać, że zamias l wpisałeś I w nicku. plasterek na nos jest po to, żeby wyczyścił pory - wtedy nos faceta nie błyszczy, nie ma na nim takich czarnych kropeczek i wygląda znacznie lepiej, co jest dość ważne przy bliskich zbliżeniach twarzą w twarz z dziewczyną. :) która być może będzie chciała dać buziaka w nos, a już na pewno się nosem zetkniecie. ;)

Dziękuje Alyszko:) To juz cos konkretnego:) Podszyw nudzisz się? Że Ci się chciało zrobić czarny podszyw i wstawić zamiast literki l I. Naprawde Ci sie nudzi człowieku:o Jak ktoś chce może coś jeszcze napisać:)

Gość Ale w Was...
ludzie jełopy, chamy i prostaki. Chłopak chce się poradzić tylko nie wiem po co tutaj akurat. Nie drzyjcie się tak z tymi gejami bo kto ma na tym pukcie obsesję to ma również problemy ze swoją bardzo niepewną orientacją, więc nie bądźcie żałośni. Do 19latka z Lublina: Najprostsze z możliwych rozwiązań to wchodzenie na strony znanych marek odzieżowych, tam mają stylizacje do kolekcji np. esprit (na 100% znajdziesz tam coś co ci się spodoba, nie musi być wcale ta firma przecież ale pomysły ściągnąć możesz). Wg mnie zawsze sprawdzają się: czyste włosy, zęby:), paznokcie, ogolona twarz, czyste dżinsy wg mnie najlepiej klasyczne proste, nie żadne zwężane bo rzadko który facet wygląda w takich męsko, jeżeli masz 19lat to modne sportowe buty i t-shirt z jakimś tam rysuneczkiem fajnym, stary, brudny, wymięty, byle jaki plecak to średnio już wygląda, torby listonoszki są fajniejsze. Osobiście nie lubię biżuterii u mężczyzn ale myślę, że w tym wieku na jakąś modną skórzaną bransoletkę - rzemyk można sobie pozwolić i fajnie to wygląda. Ważny jest też ładny zapach, na lato lekki, na zimę cięższy. Poza tym nie przykładaj tak wagi do ubrania, na Twoim miejscu skupiłabym się raczej na jakimś ciekawym hobby, żeby dziewczynie zaimponować. Poczytaj też o tym czego dziewczyny naprawdę nie lubią itp.itd.

Gość Chłopak z okoIic LubIina
Ale w Was... , wielkie dzięki za rady, tylko co z tego że wejdę na strone Esprit, jak u nas nawet w Second Handzie takich rzeczy nie można kupić? A hobby to ja mam, zbieram znaczki pocztowe i widokówki, myslisz ze mogę tym dziewczynie zaimponować?

radziłabym Ci iść do dermatologa, jeśli masz jakiś problem stały ze skórą, albo do kosmetyczki na czyszczenie twarzy(to wcale nie jest gejowskie, poza tym nikt nie musi wiedzieć, że byłeś u kosmetyczki). możesz się dowiedzieć tam jak codziennie dbać o twarz, żeby czuć się komfortowo w upalne dni, kiedy się pocisz, jak zapobiec błyszczeniu się twarzy, jak wyrównać koloryt(czytam, że masz zaczerwienione policzki). Moja młodsza siostra miała podobny problem i dermatolog przepisał jej dwa kremy - po dwóch miesiącach zupełnie już się pozbyła tych "wypieków" z twarzy :D Opalenizna SŁONECZNA(nie z solarium) też ładnie maskuje różne niedoskonałości skórne, przy okazji wygładza skórę, nadaje jej śliczny kolor i wzbogaca organizm o witaminę D, także do końca wakacji postaraj się przebywać na słońcu jak najdłużej. :D