Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powalone to do kitu

DZIEWCZYNY nie wierze co znalazłam!

Polecane posty

Gość ktoś tu dobrze wcześniej
napisał - kolejna provwo w stylu lidki z lotniska i maludkiej to ciągle ta sama osoba pisze nie czujecie tego ?

Gość GIENIAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
A w ogole to jak sie maludka skonczyla, jakos sie to rozwinelo? Ma ktos linka!

Gość 5aaaaaaaaaaaaazz
" powalone to do kitu Mieszkam ze swoim facetem 1,5 roku. Ostatnio tak sprzątam, powysuwałam różności spod mebli, żeby dokładnie pomyć podłogi. I wysunęłam jak zawsze taką torbę, niedużą, jest tam od zawsze, są tam jakieś stare poszewki itp. Wiem, może źle zrobiłam, ale otworzyłam ją, a w niej były buty! Buty w panterke, szpilki! K**wa mać po prostu gorąco mi się zrobiło!Nie wiem kuźwa co robić. Nie powiem, że grzebałam, bo będzie próbował całą winę zwalić na mnie wybielając siebie. Wychodzę z siebie od tamtej chwili. :/ ja pierdziele, trzęse sie doslownie dziewczyny:/" A MOZE TO UKRYTY PREZENT DLA CIEBIE??????????

Gość hahahha dzieci na kafeterii
" plask w morde i niech sie tłumaczy!!!! ja bym zrobila jazde oooooooo" jasne, juz ty bys zrobila jazde, dziecko. to gowniarskie zachowanie.

Gość Ars Neo
Współczuję cholernie - jesteś super:D Autorko czekamy...

Gość Ars Neo
Wlasnie, dolaczam sie do pytania o topik o "maludkiej"

Gość powalone to do kitu
Witam Was Dziewczyny. Wiecie co zrobiłam? Zadzwoniłam dzisiaj do jego siostry, zapytałam gdzie kupiła takie fajne buty co u nas zostawiła. Wiecie co powiedziała? Ze ona nie pamieta czy jakieś buty u nas zostawiała, ale że mam jej pokazać, to mi powie.... No kurwa mać siedze w pracy i nie mogę pracować!! Ja zatłuke chyba tego pajaca dzisiaj! Może większość myśli, że to prowo, ale uwierzcie mi wymyśliłabym coś innego, nie tak idiotyczną rzecz:/ Dzisiaj po pracy podjade do niej z tymi butami, on wraca przed 19! Kuźwa cała chodzę!

Gość współczuję cholernie
także i ja powróciłam, aby zobaczyć co nowego w temacie.. :D mogłaś przez telefon zapytać tą kobietę, czy miała takie szpilki w panterkę - nie musiałabyś się fatygować, ani czekać do wieczora :P

Gość to wszytko nie trzyma się kupy
znalazłam damskie majtki w łazience czy za pralką ... coś takiego też już było oprócz lidki i maludkiej ten sam styl relacji i wypowiedzi swoja drogą to przyznam, że trochę podziwiam autorkę - dobry, lekki styl, mnóstwo pomysłów (czasami drobiazgi się nie zgadzają), dzieffczyno marnujesz się tu na kafe, napisz coś dla jakiegoś wydawnictwa, na pewno Cię wydrukują, a może scenariusz filmowy ?

Gość a ja sie nie zgadzam
z opinią, że autorka ma dobre pomysły ten z butami wskazuje na spadek formy no bo jakie jest logiczne wytłumaczenie tej sytuacji ? dziewczyna weszła na kwadrat w butach a wyszła boso ? zabił ją pewnie, pozbył się już ciała i ubrania, tylko buty zostały ? a może prezent jej zrobił - kupił nowe buty które ubrała a stare zostawiła ? bez sęsu

może być tak, że jakaś tania bźdźągwa używała tych butów jako rekwizytu podczas striptizu, albo seksu, być może odstawiała przed nim jakiś taniec erotyczny, a później jak się przebierała w ciuchy na miasto to zapomniała tego ważnego elementu garderoby jakim są szpileczki. :) ja kiedyś też poszłam gdzieś w szpilkach, a w torebce miałam buty na przebranie(jakieś baletki) i przebrałam te buty, bo dłuższa trasa po mieście i dziurawych chodnikach przede mną, a później szpilki nie chciały się zmieścić w torebce.. :D także więc zostawiłam je tam, gdzie przyszłam i tyle. ;) potem po nie wróciłam następnego dnia z większą torbą. :D

Gość taaaaaa,
focz przyszła, przebrała się, odstawiła taniec, seks pewnie też był, przebrała się i poszła, a buty zostały ? kobieta zostawia buty ? u klienta ? a może sama je tam schowała ?

Gość Ars Neo
Ty co twierdzisz, ze dziewczyna wymysla tematy, bo podobny styl - akurat co autorki topiku o "maludkiej" to nie mylisz i to grubo, bo tamta kobieta pisala w zupelnie inny sposob. Dziewczyno zapytaj po prostu, oliwa sprawiedliwa - jesli cos Ci odwalil to i tak wyjdzie...

Gość piczkaxxxxxxxxx
czekam na dalszy rozwoj sytuejszyn :classic_cool:

fajna bajka :D autorko najprościej to schowac buty do torby, torbe na miejsce i .............. jak wroci twoj facet pod tym samym pretekstem sprzątani wyciagnac to na wierzch wtedy i oz\baczysz jego mine i uslyszysz co ma do powiedzenia czemu tego nie zrobilas ?

Gość maldzka
yeez swietny pomysl :) ja bym poczekala az wroci i wziela sie za porzadki wziela bym ta torbe zaciagnela do niego i powiedzial " skarbie cholera czy mozesz w koncu wyniesc ta niepotrzebna torbe do piwnicy, a w ogole co tam za badziewia sa" i w tym momencie zaczela otwierac torbe i rownoczesnie obserwowa jak sie typeczek zachowuje :P

Gość powalone to do kitu
Dziewczyny byłam u jego siostry i powiedziała, że ona nie jest pewna czy to jej buty, że miała takie(albo podobne) na pewno, ale za chiny ludowe nie ma pojęcia jak mogły się znalesc u jej brata, bo nigdy w nich u niego nie była i nie zostawila by butow, bo po co?! Kurwa jechałam, że nawet nie wiem jak dojechałam! Zabije go, zaraz będzie!

Gość maldzka
kochana normalnie teraz to sie z typem nie szczyp jak on ci wyskoczy z tym ze grzebiesz kaz mu stulic dziub i powiedz ze ty teraz jestes od mowienia i zadawania pytan !! zalatw go tylko nie placz, powal go spokojem i opanowaniem

Hej...no i co, no i co? Autorka tak zbudowała napięcie, że już nie mogę się doczekać co dalej

Gość powalone to do kitu
Słuchajcie jak wrócił do domu buty stały na korytarzu, wyjęłam je i postawiłam. Gdy wszedł nie zauważył ich, przywitał się, dał buziaka. Udawałam, że jest dobrze. I powiedziałam "kochanie czyje to buciki, chyba Twojej siostry?" Odpowiedział oo no pewnie, że tak kiedyś o nie pytała. Myślałam, że nie wyrobie. Powiedziałam dzwoń do niej(do siostry). Powiedział, że jutro jej zawiezie. Powiedziałam, że byłam z tymi butami u niej i ona nie jest ich pewna! Powiedział(wiedziałaaam) że po kiego grzebie w jego rzeczach???? Odpowiedziałam, że mam prawo, bo tu mieszkam, sprzątam i gotuję!! Cały czas spokojnie, on się burzył, bylo widoczne, że kręci!! Zaraz zareagował, że te buty to ta sama marka co nosi jego siostra i od niej mam takie same obuwie, tej marki. Powiedziałam, że nie obchodzi mnie to. I zapytałam po co je schował! Odpowiedział, że nie wie, że po prostu je tam włożył. (Kurwa włożył pod meble do torby). Powiedziałam, że ma pół godziny i ma mi powiedzieć czyje to buty, bo na pewno nie siostry!! Teraz siedzi w pokoju z tv i pewnie myśli. Ma jeszcze 15 minut! O kurwa ale sie wkurzyłam. Choć byłam spokojna:/

Gość maldzka
jasny gwint dalas mu pol godziny na zmyslenie jakiejs prawdopodobnej historyjki !!!!!!!11 moglas z nim bardziej twardo gadac! no ale nic.. zobaczymy co ci powie !!!! yesu ja bym chyba takimi jobami rzucala ze hej a teraz to juz w ogole bo hormony mi buzuja... (5 miesiac ciazy )

ojojojoj... faceci nie znają się na modzie, ani na markach damskich butów.. coś kręcisz :(

Gość masz beznadziejne problemy

Gość to zalzy odd
i co??

marne prowo. ja tez mieszkam ze swoim 1,5 roku i skoro mieszkam u niego to chyba logiczne ze sprzatajac zagladam w rozne torby (czy np nie ma w nich nic do prania) pod lozkiem czy gdzies indziej. i ty sie boisz powiedziec facetowi ze sprzatajac zajrzalas do torby? nie przesadzaj juz tak