Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja2209

dwie kreski na tescie w 24 dc? miał ktos tak?

Polecane posty

Gość ja2209

dzis zrobiłam test rano wyszly 2 ładne krechy, to moj 24 dc , a cykle mam co 28-30 dni, zrobiłam test bo pare dni sie zle czulam(wzdecia, oslabienie, rozne zapachy dzikie, odbijanie, bol glowy) myslicie ze wynik jest wiarygodny?

Skoro masz okres dostać teoretycznie za 4 - 6 dni, to poczekaj te 6 dni i jak nie luchnie, to zrób drugi test i zobaczysz, co Ci wyjdzie.

Gość ja2209
a bete trzeba naczczo zrobic czy mozna cos zjesc lekkiego? bo chyba jutro pojde zrobic.

nie trzeba na czczo. Możesz spokojnie poczekać. Ja się śpieszyłam, bo byłam po obumarciu i musiałam zaaplikować leki

Gość ja2209
a bete trzeba naczczo zrobic czy mozna cos zjesc lekkiego? bo chyba jutro pojde zrobic.

Gość test BEta hcg
nie trzeba na czczo, bo to hormony, ktore nie maja nic wspólnego z jedzieniem, powodzenia

Gość gryczka
Ja miałam 2 kreski (choć druga bardzo blada) już 6 dni przed spodziewanym terminem miesiączki. W dniu spodziewanej @ druga kreska wyraźna, dziś jestem w 24 tygodniu:-) Powodzenia!

spokojnie idź na betę lub poczekaj do terminu okresu... swoją drogą gratulacje...

Ja miałam dwie kreski trzeciego dnia oczekiwania na zaginioną ciotkę :) Niby trzy dni to pikuś, ale coś mi nie pasowało... Chociaż lekarz stwierdził, że to piąty tydzień wg daty ostatniego okresu, wiem, że był to ok. 20 dzień ciąży.