Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słyszeliście już najnowszy pom

Słyszeliście już najnowszy pomysł obrońców krzyża!?

Polecane posty

Chcą usunięcia pomnika księcia Józefa Poniatowskiego, żeby w tym miejscu postawić pomnik ofiar katastrofy. Bo jak twierdzą książę Poniatowski ma mniejszą rangę niż Kaczyński i ci co z nim lecieli i w związku z tym można go przenieść, buahaha. Teraz czekać na manifestację obrońców pomnika księcia Poniatowskiego, buahaha.

Gość Amant77
i po chuuja opowiadasz takie bajki?:o

To sobie wejdź na stronę TVN24 i przeczytaj kretynko! Cytat: Logika faktów przemawia za nami. 96 osób oddało swoje życie służąc państwu, ojczyźnie. A książe Józef Poniatowski ma po prostu w historii swoje miejsce, ale ma mniejszą rangę.

Cytat: Poniatowski jest tam wciśnięty. To nie było jego pierwotne miejsce, on stał na placu Piłsudskiego. Takie rzeczy mogą być usunięte i przesunięte.

ta ai wyburzą pałac prezydencki bo nie widać krzyża od strony wisły..:D)))

n@ćp@n@ czekol@dą weź się odpierdol głupia cipo, kretynką nazwałem tą osobę co przed tobą napisała a nie ciebie, twojego posta jeszcze nie widziałem jak zaczynałem pisać to masz linka jak nie umiesz znaleźć http://www.tvn24.pl/-1,1668860,0,1,czekamy-na-pomnik--a-nie-tabliczke-czekolady,wiadomosc.html

Trzeba spację w linku skasować łaskawie ci powiem.

Gość Nor-bert.
tak postawic pomnik a na nim Kaczkę na Ośle nie na koniu

Gość Nor-bert.
wejdz sobie na TV24 i wpisz na google

jedni i drudzy stojacy pod krzyzem kompromituja nas w oczach calej europy. to jest najsmutniejsze,ze to jest wojna polityczna,a nie o zaden tam krzyz.Tutaj krzyz to tylko przykrywka.

"ten kraj ani nie dorosl ani nie rozwinal sie wystarczajaco do demokracji" Ten kraj to kolebka demokracji w nowożytnej Europie. Kiedyś byliśmy krajem tolerancji religijnej, krajem wielonarodowym i wielokulturowym. Tylko że za dużo wolności doprowadziło go do upadku i to się za nami cały czas ciągnie.

Gość jaskóoóołłka
bo to jest robione celowe,żeby z ludzi PIS-u zrobić wariatów,a durni ludzie patrzą i wierzą zamiast trochę ruszyć mózgiem. Dobrze,że bronią swoich racji.

Gość no jaskółkaaaa
ruszamy mózgami i widzimi co PiS wyprawia :-0 :-0 :-0

Gość mitolotto
idiota zawsze o wszystkim dowiaduje sie dosyć późno

Gość a wiecie co mnie wkooorwia
dzisiaj jak jakis pajac krzyczał przez megafon, że "ONI ZGINĘLI ZA POLSKĘ" nosz kuurwa, nie walczyli w obronie kraju więc nie zginęli ZA polskę. idioci.

Gość dfghtyjuikl
"Kiedyś byliśmy krajem tolerancji religijnej, krajem wielonarodowym i wielokulturowym." pierwsze slysze.] ja tez O.o a do demokracji jest nam daaaaaleko jak chooy wiec nawet nie wspominaj tej kpiny jaka mamy 😴

"bo to jest robione celowe,żeby z ludzi PIS-u zrobić wariatów,a durni ludzie patrzą i wierzą zamiast trochę ruszyć mózgiem. Dobrze,że bronią swoich racji." Nieprawda!Im PIS wode z mozgu robi.Zaszczepil w nich to wieczne podejrzenie spiskowe! kazdy normalny widzi tutaj nie tylko wine fanatykow Jareczka!Jesli chodzi o odsloniecie tablicy to rzeczywiscie bylo nie na miejscu.Powinna byc jakas uroczystosc itd.Jesli juz daja tablice to nich to zrobia,zeby to mialo rece i nogi,a nie na odczepnego z laski,zeby sie ludziska rozeszli!To jest brak szacunku do wszystkich tych,ktorzy zgineli. i nie piszcie,ze TVN na niekorzysc PIS-u jest,bo zdaje mi sie,ze sa tutaj bezstronni.Pokazywali fanatykow Jareczka skandujacych jego imie,pokazywali zaplakane dzieci fanatykow stojace tam wraz z rodzicami(gratuluje tym rodzicom beznadziei,zeby dzieci jeszcze w to wszystko mieszac),pokazywali niewyparzone geby mlodego naszego pokolenia-przeciwnikow PIS-u(poprostu zenujace wypowiedzi mowily same za siebie,beznadziejne stadka pozbawione jakiegokolwiek szacunku do czegokolwiek),pokazywali w jaki sposob odslaniana byla tablica!Zrobili to po cichu jak pies sra pod murem!To brak szacunku dla tych wszystkich ludzi,ktorzy zgineli w tej katastrofie!To juz nawet nie chodzi o to kto po ktorej jest stronie tak robic nie mozna! ja nie lubie PIS-u nie cierpie Jareczka.Tych ludzi co zgineli szczerze zaluje.To,ze zgineli nie znaczy,ze mamy teraz wszyscy pasc PIS-owi do stop.Ale ta akcja z ta tablica?Poprostu brak slow!Jak juz ja zdecydowali powiesic to powinni to zrobic z kultura!Aczkolwiek jakby to ode mnie zalezalo to zadnej tablicy,bym nie wieszala.A krzyz niech by sobie stal i fanatycy pod tym krzyzem.W koncu,by sie im znudzilo.

Kaczynski mowil,ze wypadek nad Smolenskiem jest nasza najwieksza tragedia narodowa.A ja sie pytam co z druga wojna swiatowa ,co z trzecia wojna swiatowa,co z obozami koncentracyjnymi???jak mozna wogole zmierzyc jakas tragedie narodowa,ktora jest wieksza,a ktora nie? Kaczynscy zawsze wysoko mierza,a nie powinni.Juz i tak nie slusznie Lech Kaczynski na Wawelu spoczywa.I do tego zrobili to po hamsku!Bo spoleczentwo w wiekszosci bylo przeciwne temu.Ale nie zrobil nikt rozroby,bo to nie wypada.Zmarlemu nalezy sie szacunek.A oni to perfidnie wykorzystali! i ja tak to wszystko widze.Poprostu Kaczynscy maja wyzsze aspiracje niz sa tego warci.To byla wielka tragedia nad tym Smolenskiem.Ale oni nie zgineli na wojnie do cholery!To czemu robic z Kaczynskiego bohatera narodowego kiedy on nim wcale nie byl!No sorry.Trzeba mu bylo sie urodzic wtedy kiedy wojna byla to wtedy mogl sie wykazywac.Teraz jestesmy panstwem wyzwolonym(dzieki naszym dziadom mowimy dzis po Polsku,zdajemy sobie sprawe,ze za ich krew mamy dzis wolnosc!I jak przyjdzie kiedys taka potrzeba to sami tez zycie oddamy za nasz kraj!).O wszystkim pamietamy!I wcale nie musimy satc po stronie PIS-u,zeby tak bylo zawsze!