Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słyszeliście już najnowszy pom

Słyszeliście już najnowszy pomysł obrońców krzyża!?

Polecane posty

"Kiedyś byliśmy krajem tolerancji religijnej, krajem wielonarodowym i wielokulturowym." pierwsze slysze. 22:28 [zgłoś do usunięcia] mitolotto idiota zawsze o wszystkim dowiaduje sie dosyć późno rozumiem,ze ty dowiedziales sie dopiero po mnie:P

Gość dlatego ja
Nie rozumiecie że mimo wszystko ten krzyż to tylko przykrywka prawdziwego problemu? Oni po prostu chcą prawdy o katastrofie, jak na razie nie ma żadnych dowodów. O Czernobylu też się nie mówi a raczej ukrywa że wszystko cacy i nie ma zagrożenia jak 25 lat temu, dopóki Szwecja się nie wkurwiła!

to niech skanduja z dala od krzyza i niech krzyza w to nie mieszaja!Uwazaja sie za takich katolikow,a nie rozumieja istoty krzyza.Krzyzem sie nie walczy do krzyza sie modli! ja w Boga nie wierze.Mozna powiedziec,ze jestem ateistka ale szacunek do innych religii jednak mam.A tutaj chrzescijanie sami do swojej religii szacunku nie maja...Jesli sa takimi patriotami jakimi sa katolikami to biada wszystkim Polakom:P

Gość dlatego ja
Do religii nie mają szacunku ci co wyprawiali pod nim obsceniczne gesty. Nie jestem moherem, w kościele bywam raz na ruski rok ale też nie rozumiem niektórych zachowań

ten ostatni niedziel no to mnie oswiec,bo ja nie widzialam nigdy w Polsce zadnej tolerancji. jesli jeszcze raz uzyjesz slowa idiotka to nie bede przebierac w slowach.Troche szacunku do ludzi z ktorymi rozmawiasz.Skoro juz szukasz tutaj przyjaciol:P

Gość o której oglądać
zostawcie ten krzyż w spokoju!!!!!!!! te słowa kieruje i do obrońców i do ich przeciwników - i jedni i drudzy jesteście w 100% siebie warci, po obu stronach zero taktu i kultury, żygać mi się chce na te wasze posty a teraz spadam bo te wasze dykusje są daleko poniżej mojego poziomu

n@ćp@n@ czekol@dą Bo to było jak cię jeszcze na świecie nie było, to jak możesz mogłaś widzieć? Ale nie przejmuj się, lepiej być idiotą i dowiedzieć się o tym, niż nie być idiotą i żyć w nieświadomości całe życie.

"Bo to było jak cię jeszcze na świecie nie było, to jak możesz mogłaś widzieć? Ale nie przejmuj się, lepiej być idiotą i dowiedzieć się o tym, niż nie być idiotą i żyć w nieświadomości całe życie." czyli Ty jestes jeszcze wiekszym idiota,bo jestes mlodszy ode mnie.

no to powiedz mi na jakiej podstawie tak twierdzisz,ze u na sbyla taka tolerancja.Bo ja jakos tego nie widze i nigdy tego nie widzialam,a pamietam czasy komuny nawet? moze w Gnieznie byla ta tolerancja:P a moze jeszcze wczesniej:P

Gość dlatego ja
naćpana czymś tam, gdybyś w wieku 13 lat musiała wypijać jod w płynie po którym chciałoby ci się żygać, przyjmować paczki od "przyjaciól rosjan" a później się dowiedzieć że to była wielka ściema i bać się o życie własnego dziecka czy jakoś to nie wpłynie na jego zdrowie (ale też twoje) to co byś powiedziała? Ruscy nigdy, przenigdy nie byli przyjaciółmi! Zawsze mieli w tym swój interes. Przejrzyj historię, to się nigdy nie zmieni. Jasne, też chcę żeby te stosunki się jakoś poprawiły bo to by było ogólnie dla dobra całego świata ale to co się teraz dzieje to jakaś farsa. Putin agent KGB...czy myślisz że on chce dobra dla Polski? To pranie mózgu które mu zrobili już zostanie. Wiem bo mój ojciec był w partii i był gotów wyrzucić mnie z domu niż zgodzić się z moim poglądem! wszystko!

"A czy ja gdzieś napisałem że ona dalej jest? Nawet przeczytać ze zrozumieniem nie potrafisz..." a zaraz potem piszesz: "Mało tego tolerancja, nasz kraj jest kolebką demokracji w nowożytnej Europie, ale ty tego też pewnie nie wiesz." yhmmmm

Ale dobrze, już dobrze, nie będę się nad tobą pastwił intelektualnie i powiem ci że to było dużo później jak było Gniezno, a trochę wcześniej jak były Szwedy. Więc teraz dedukuj Sherlocku...

dlatego cos tam----->wiesz nie wiem co myslalam wtedy,bo co moze myslec niemowle:P W1985 to ja sie urodzilam nawiazujac do czarnobylu.Gdzie moja matka jak i wszystkie kobiety w tamtym roku zastanawialy sie czy przypadkiem nie urodza dzieci z trzema glowami itp.W wieku 13 lat przezywalam gorsze tragedie niz picie jodu zareczam. nie kaz mi przegladac historii,bo ja na lekcjach uwazalam.I do swojego narodu szacunek zawsze miec bede.Co nie zmienia faktu,ze teraz wiele sie pozmienialo i Putin nie podskoczy,bo nie ma takiej mozliwosci nawet.A jesli chodzi o katastrofe to nie wierze w to,ze Rosja maczala w tym palce,bo po co mieliby pozniej puszczac katyn swoim rodakom...wcale nie musieli tego robic przeciez gdyby tak bylo.Wtedy to predzej padliby trupem niz przyznali,ze w Katyniu zamordowali cala inteligencje polska.To dla mnie poprostu sie kupy nie trzyma i tyle.Ja w to nie uwierze.Moj dziadek tez byl w partii i tez mial w glowie nasrane ale to chyba nie jest na temat.

Gość dlatego ja
tak nie na temat ale ja w wieku 13 lat straciłam matkę i nie chcę mi się już tu pisac

hahaha niedziel ja juz wiem o co ci chodzi.Widzisz jednak nie jestem taka idiotka,bo o tym fakcie(brawa dla ciebie)wiedzialam od podstawowki."liberum veto":) tylko,ze to wymyslila szlachta,a nie cala Polska.Wiec trudno tu o demokracje skoro tylko szlachta miala jakies prawa:P

Gość dlatego ja
ach zapomniałam. a propaganda?, no trzeba się jakoś wybielić