Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anussssiaka

łóżeczko mniej standardowe 140x70 miał ktoś jakies wrażenia opinie?

Polecane posty

Gość anussssiaka

dzisiaj zamawiam mebelki dla malenstwa, ale wciaz sie zastanawiam nad lóżeczkiem, chcialam to wieksze bo mozna je potem rozlozyc na tapczanik i bedzie sluzyc do ok 7 roku zycia...ale znou niemowle w tym lóżeczku sie utopi chyba....juz nie wiem moze ktos mial i doradzi czy fajnie sie sprawdza, czy rzeczywiscie póxniej dziecko moze tyle z tego korzystac?

Gość bukaa
Mój syn miał takie łóżeczko i byłam bardzo zadowolona. Niemowle ma więcej miejsca i nie obija się o szczebelki. Później jako tapczanik spokojnie posłużyło do 6 lat, kiedy syn dostał już klasyczne meble młodzieżowe i "dorosłe" łóżko.

Gość hhhhhhh
Ja takie kupiłam i też jestem zadowolona. Dziecko do 3 mce spało ze mną a potem bez problemu zaakceptowało zmianę. Ma więcej miejsca no i na dłużej łóżko przyda się - polecam .

Gość Mamiiii
ja mam takie lozeczko ale moj synek przez pierwsze pol roku spal w kolysce potem jak z niej wyrosl to kupilam to lozko noworodek utopi sie w takim duzym lozeczku

Gość anussssiaka
no wlasnie boje sie ze bedzie za duze dla noworodka, a z drugiej strony wole wydac kase na takie które dluzej posluzy...jak na razie widze ze mamy sa raczej zadowolone z tego wiekszego

ja takiego nie mam a zaluje ze kupilam 120x60 :(( noworodek sie utopi? a co temu szkodzi? szybko urosnei :) za to starczy na dluzej, nie musisz sie martwic ze roczniak wychodzi z lozeczka sincami bo sie obija i nie ma miejsca :/ teraz gdybym kupic miala to tylko to wieksze 140x70

Gość anussssiaka
dzieki myszsza :) no to chyba jednak kupie po tych opiniach, bedzie troszke wieksze, a jak dorosnie to bedzie ok :) dzieki wam :)

ja mam takie .... a że noworodek sie utopi no nie przesadzajcie ... a jak rodzice śpia z dzieckiem na wielkim łóżku to co ? tam sie nie utopi? u nas sie sprawdzało do tej pory córka spała od urodzenia w nim i było ok.

Gość Mamiiii
ja z dzieckiem nie spie bo balabym sie ze je przygnieciemy lub spadnie ja mialam kolyske /lozeczko/doczepke do lozka doroslego 3 w 1 i bylo idealne na pierwsze miesiace potem jak maly wyrosl kupilismy lozeczko duze jesli chodzi o drewniane to zawsze ci sie poobija ,kup ochraniacz na calosc lozka bo po 6 miesiacuz dziecko bedzie podrozowac po lozku i walic w szczebelki ja jestem w ciazy i na listopad rodze starszy spi w tym duzym lozeczku a mlodszy bedzie w kolysce po starszym .tez sie zastanawialam czy kupic odrazu duze lozko ale jednak wygrala kolyska bo dziecko lubi byc bujane i super zasypial w niej mozna bylo domontowac do naszego lozka a potem wymontowac klody i bylo male lozeczko . dobre rozwiazanie ktore zapobiega uderzaniu sie dziecka o szczebelki to kupienie lozeczka turystycznego plus dobry materacyk

Gość Mamiiii
najlepiej jak juz takie duze kupisz to zrob tam mu ciasnej ja nie kupuje napewno 2 lozka drewnianego bo za duzo nerwow kosztowalo mnie walenie malego w lozeczko zablokowanie sie nogi w szczebelki itd jak mlodszy wyrosnie z kolyski przejdzie do turystycznego z dobrym materacem potem chce kupic pietrowe lozeczka starszy u gory mlodszy z zabezpieczeniami na dole.u mnie bedzie ok 2 lat roznicy

etam, jakie utopi? ja kupiłam od razy 140x70 z funkcją demontazu do wyglądu tapczanika, planuje jeszcze ew. kupic kołyskę żeby ja dostawić do nas do sypialni na początek i tyle.