Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oenoene

Co myślicie o dziewczynach które..

Polecane posty

Gość oenoene

Pytanie do wszystkich. Co myslicie o dziewczynach ktore co tydzien chodza na imprezy? w Tygodniu spotykaja sie z chlopakami (jako z kumplami) zeby wyskoczyc gdzies na piwo itd. ja tak robie poniewaz teraz sa wakacje a moja siostra ciagle mi powtarza ze jak dalej tak bd to soibe nigdy nie znajde chlopaka

Gość oenoene
odpowie ktos??

nic. norma. ja co tydzień nie imprezuje, bo co tydzień to za dużo jak dla mnie, a z chlopakami też się spotykam bo koleżanek nie mam. moim zdaniem jest to normalne a i chłopaka mam.

Gość oenoene
ja tez tak uwazam ale to jej gadanie mnie dobija..ciagle slysze ze zachowuje sie nie tak jak powinnam, ze przez to latanie nie znajde chlopaka itd;/

Gość oenoene
nie pije duzo. wiadomo napije sie ale nie tak zeby sie upic, jade zeby sie pobawic spotkac sie ze znajomymi. dawniej poznawalam chlopakow ale wiem ze tacy z imprez sa nic nie warci dlatego teraz bawie sie tylko w gronie moich znajomych. a lat mam18

Gość niezalogowana furgonetka
ja też tak mam, no i też chłoapka nie mam, choć to chyba raczej moja wina, bo fajnych i nadających się nie brakuje

Gość oenoene
wale sie na potege i ciagne kazdemu druta

Gość oenoene
mam 16 lat z reguly sama wypijam okolo 0,5 litra gorzały i ze 4 piwka.Mam lekka faze ale to wszystko

Gość oenoene
ja tez pare razy spotkalam kilku fajnych chlopakow ale dostrzeglam to dopiero po fakcie jak juz bylo za pozno..no i teraz jakos nie moge sobie znajsc takiego porzadnego

Gość oenoene
zal..podszyw. malo tu madrych ludzi

Gość oenoene
takiego co ma ogromnego fiuta zeby mnie porzadnie nadzial

mądra jesteś dziewczyna, miałam takiego z dyskoteki, był cudowny.. niestety urwał się kontakt, a ja tęskniłam za nim. po 3 miesiącach odezwał się, narobił mi nadziei a w efekcie końcowym potraktował mnie tak, jakbysmy sie nidgy nie znali. przykre.

Gość oenoene
czasem tez uprawiam seks jak wracam do domu a jakis facet mnie zaczepie.Lubie lizac jego fiutka i jajeczka.Lubie gdy wklada mi w dupke swojego pytonga

Gość oenoene
same debile tutaj sa widze, ludzie co wy soba reprezentujecie same dno

Gość oenoene
ja tez kilka razy tak mialam dlatego postanowilam nie poznawac chlopakow na imprezie. w jednym sie zakochalam spotykalismy sie a potem potraktowal mnie tak jak zabawke..i na kolejnej imprezie byl juz z inną

Gość efded3
Takie dziewczyny imprezowiczki nie są szanowane przez porządnych facetów. Więc raczej nie masz szans na normalnego faceta. Dla mnie jesteś typem dziewczyny tylko na raz.

ale dlaczego?? przeciez nie daje kazdemu..nie zachowuje sie jak dziwka poprostu lubie rozrywkowy tryb zycia nie lubie siedziec w domu w 4 scianach

Gość efded3
Wiesz ludzie inteligentni i na poziomie potrafią robić coś więcej niż imprezować maja wspólne pasje zainteresowania. A ty jesteś przykładem dziewczyny pustaka, której jedyną rozrywką jest balangowanie. Więc żaden normalny inteligentny facet nie zwróci na Ciebie uwagi.

Gość oenonene
raz tez przespalam sie z jednym gosciem ui niego w domu.A rano potraktowal mnie jak szmate......hmmmm ciekawe dlaczego bo pewnie w nocy bylam rozjechana jak po 5 porodach albo naprawde jestem szmatą

juz nie musisz sie podszywac bo zalozylam sobie konto..wiec szkoda twojego czasu ;)

ja nie szukam w klubach bo wiem ze tam nie znajde. poprostu lubie sie pobawic ze znajomymi

Gość oenonene
raz tez przespalam sie z jednym gosciem ui niego w domu.A rano potraktowal mnie jak szmate......hmmmm ciekawe dlaczego bo pewnie w nocy bylam rozjechana jak po 5 porodach albo naprawde jestem szmatą

Gość efded3
oprócz imprezę ze znajomymi możecie zrobić sobie grila ognisko wyjechać na spływ kajakowy jest wiele opcji ta którą ty wybrałaś jest da pustaków.

Gość Młoda jesteś to masz prawo
sie bawić, tym bardziej, że nic zdrożnego na tych imprezach nie robisz.