Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 koralik bez enduuu

kurwa co to ma byc???

Polecane posty

nie czytalam wszytskiego -----> nastepny zdradzajacy palant!i to z najlepsza przyjaciolka :O to juz tupet,pewnie myslal,ze sie nie wyda,upij ich razem i zobaczysz co bedzie :O na bank sie na siebie rzuca a Ty rzuc w nich tez czyms :P

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
psp to ten Twoj mial jak w hotelu powiadasz? i jeszcze bzykanko za free:O faceci sa bez serca,i bez mozgu tez :O dobrze ze moj taki zajebisty :P ale tez czasem daje mi popalic :P ba szczescie w razie co mam wlasny dochod wiec :P ale on nigdzie nie pojdzie,gdzie niby mialby pojsc :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie czytalam wszystkiego
calkowitej pewnosci nie mam co do tego ale dwoch moich znajoomych powiedzialo ze widac ze oni na siebie leca i ze na pewno to ze soba zrobili:O a dodam jeszcze ze zanim ja z nim zaczelam byc to on sie jej strasznie podobal :O a ze mam jakis czas sie nie ukladalo to skorzystali oboje na tym:O ehh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pau-Pau
Powiem Wam, 偶e sama mia艂am kiedy艣 k艂贸tni臋 z facetem i tak mnie wkoorwi艂 swoim zachowaniem... wys艂a艂am mu smsa jak by艂 w pracy, 偶e mam do艣膰 i niech wypierdziela z mojego 偶ycia raz na zawsze a sama zaczynam si臋 pakowa膰 (to by艂o jego mieszkanie). Tak si臋 przestraszy艂, 偶e w te p臋dy przyjecha艂 z pracy, aby wyja艣nia膰 i przeprasza膰, ma艂o n贸g z dupy nie pogubi艂 :D Nie m贸wi臋, 偶e to by艂o dobre, bo mia艂 p贸藕niej niez艂y problem z szefem, ale zasta艂 mnie pakuj膮c膮 walizk臋 :P Wtedy si臋 pogodzili艣my, ale teraz ju偶 nie jeste艣my razem, z czego si臋 bardzo ciesz臋 :) ale fakt, czasu troch臋 z nim straci艂am...

Udost臋pnij ten post

i jak mu nie odpisa艂am tak nie dzwoni ani juz nie pisze:o widac jak mu zalezy... spakowalam go juz calkiem, wszystko co do joty, ley w przedpokoju i czeka az wywale je przed drzwi

Udost臋pnij ten post

ncw--> poobserwuj ich jeszcze troche, bo nie masz pewno艣ci. tylko badz ostro偶na, bo mo偶e si臋 wydac i wtedy bedzie lipa. a tak swoja droga to lepiej za艂贸偶 osobny temat, bo tu ju偶 jest do艣膰 emocji i sie cos moze poplatac....

Udost臋pnij ten post

koralik, trzymaj sie 馃尲 jesli musisz. poplacz sobie teraz troche w samotnosci, zeby byc twarda gdy on wroci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pau-Pau
Co do sytuacji koralika to troch臋 to wygl膮da na to, 偶e Kamcio olewa ca艂膮 spraw臋, ''aaa.. co b臋dzie!'' Nie uda si臋 Ciebie udobrucha膰, to p贸jdzie do innej, olewa wszystko ciep艂ym moczem.

Udost臋pnij ten post

wystarczajaco lez wypalaklam dzis w nocy. bylam tarda ze do niego nie poszlam. caly czas slyszalam sygnaly przychodzacych wiadomosci i nie bylo ich kilka, ale kilkadziesiat.

Udost臋pnij ten post

juz nie przesadzajcie...jak sa ze soba tyle czasu,to przeczekanie jednego dnia nic nie zmienia.moj facet tez wszystko zawsze bierze tak spokojnie,gdy ja szaleje.on wie,ze gdy sie kocha,to wszystko mozna wyjasnic i jak temat poczeka pare godzin,to tragedii nie bedzie. moim zdaniem on jej nie zdradzil.dziewczyna ewidetnie na niego leci..ale nic ich nie laczy

Udost臋pnij ten post

a bransoletka? prezent dla ubogich? ja dosta艂am ma艂o prezent贸w od niego: kaktusa:o r贸偶e, raz z艂ote kolczyki (!) i perfumy na boze narodzenie... na pocz膮tku zwi膮zku by艂 nawet bardziej pow艣ci膮gliwy... nie zarabia kokos贸w, a ona tym bardziej...400 z艂 to nie tak ma艂o...

Udost臋pnij ten post

ewa,zeby bylo bardziej wiarygodnie...powodow do kupienia takiego prezentu moze byc wiele-w czyms mu pomogla,moze nawet w kupienia pierscionka dla ciebie,nie wiesz tego.moze zalatwila mu jakas sprawe i nie chciala przyjac kasy,wiec kupil branzoletke.moze to byl prezent zrzutkowy od calego dzialu.nie wiesz tego.moja kumpela dostala branzoletke od mam dzieci z przedszkola.to nie wyraz milosci. jego spokoj i opanowanie wynika z tego,ze nie zawinil.ewa moze i by chciala,ale on jest z toba. dlatego zostawala po pracy itd a te nocne sms'y-skoro sie lubia,moze to jego przyjaciolka,to zapytal jej o zdanie co teraz...zrobilas mu przykrosc tym szpiegowaniem,wiec chcial z kims pogadac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 haha co do prezentow
to moj byly widzial kiedys ze ogladam katalog a avonu i cos tam nawet zamawialam to kupil mi najtansze perfumy jakies za 20zl obrzydliwie smierdzace i powiedzil ze przeciez lubie avon to po co mial by wiecej pieniedzy wydawac :D zal

Udost臋pnij ten post

Ja nie wiem co o tym s膮dzi膰. Nale偶臋 do tego typu kobiet, kt贸ry musi zobaczy膰 co艣 na w艂asne oczy, 偶eby uwierzy膰. Jestem w stanie "艂ykn膮膰" kity, bo nie mam nigdy na nic dowod贸w.. W tym przypadku pewnie te偶 bym uwierzy艂a, bo na oczy nie widzia艂am 偶eby mnie zdradza艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dccsdcdcdcc
I co wy my艣licie? Ze oni b臋d膮 dalej zyc normlanie? jakby nic si臋 nie sta艂o? W 偶yciu bym tego dziwkarza do domu nie wpu艣cila. Tania szmata a nie facet

Udost臋pnij ten post

jakbym kupila znajomemu prezent,a moj by t gdzies podpatrzyl i robil chore sceny z ustawianiem tego na monitorze,to tez bym zapytala,czy jest "fucking crazy?!" nadal uwazam,ze jest niewinny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dccsdcdcdcc
to jeste艣 naiwna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dccsdcdcdcc
AAAAAA EWA!!! To ty! Kochana nasza witaj w domu :D

Udost臋pnij ten post

tak szczerze- on wcale nie by艂 spokojny. naprawd臋 nie doczyta艂a艣 jak okropnie j膮 nazwa艂. w dodatku koralik m贸wi艂a, 偶e wszyscy wychodzili z pracy o 19. naprawd臋 wyobra偶asz sobie 偶eby by膰 kilka lat z zwi膮zku i 偶eby m臋偶czyzna nawet w dow贸d wdzi臋czno艣ci kupi艂 innej kobiecie bransoletk臋 z serduszkiem? zrzutka od dzia艂u? powiedzia艂by wczoraj od razu. ale najgorsze jest to jak j膮 wczoraj nazwa艂, nie m贸w, 偶e co艣 takiego da si臋 wyja艣ni膰.

Udost臋pnij ten post