Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 koralik bez enduuu

kurwa co to ma byc???

Polecane posty

Go艣膰 do koralika bez enduuu
mowilas ze olka nie wypierdoli艂a tych bagazy przez okno, bo Ty j膮 powstrzymalas jest u Ciebie kolezanka, a Ty na kafe piszesz jakos w to nie wierze 5 lat jestescie razem a Ty jakos dziwnie do tego podchodzisz ja bym chyba byla zalamana, a juz napewno nie pisalabym a kafe tymbardziej jakby byla u mnie kolezanka przejrzyjcie w oczy to prowokacja

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 olllittta
koralik a ty jestes naprawde pewna,ze cie zdradzal?Rzeczywiscie przyjezdzajac z nia przesadzil...A zabral te walizki?To jest jakas patologia byc tak blisko z niby kolezanka...Dziewczyna powinna byc na 1miejscu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bo go
podaj nr tel jego..podzwonimy do niego:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SLONECZNA BALLADA
hm... bardzo ci wspolczuje... ;*

Udost臋pnij ten post

Kurcze Koraliku nawet nie wiesz jak Ci wsp贸艂czuje ale z drugiej strony to dobrze ze w pore sie zorientowa艂a艣 co jest grane. Mog艂a艣 podziekowa膰 tej kurEWCE za to 偶e otworzy艂a Ci oczy z kim mia艂a艣 do czynienia i 偶yczy膰 jej szcz臋艣cia z m臋偶czyzn膮 kt贸ry w taki chamski pos贸b potrafi zdradza膰 i ok艂amywa膰 kobiet臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Te偶Zraniona
Koralik g艂owa do g贸ry. Pozby艂a艣 si臋 z domu starego mebla. Co za skurwiel brak mi s艂贸w. Po chuj on z T膮 kurevk膮 przyjecha艂? Zobacz jakie masz w domu czyste powietrze, ju偶 ci go nie zanieczyszcza zapach jej perfum z jego koszuli. Co za pajac. Zawalczy艂a艣 ma艂a o siebie, nie da艂a艣 si臋, jeste艣 wielka!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 studentka z du偶ym baga偶em
uhahaha ale mnie ubawila wasza historia niaiwniaki dostaliscie kielbase wyborcza i zupe teraz drodzy rodacy pocalujcie nas w dupe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chyba Ci chodzi o pozdrawiam
srodkowym palcem, ona tu wczoraj pisala, nie przerwa:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalecenia
A niech idzie, gdzie chce. To nie autorki zmartwienie.:)

Udost臋pnij ten post

A ja mysle, ze to prowo. Bo jakos gdy przyszedl do domu i ona mu wystawila walizki, to odezwala sie jednym zdaniem, zeby nas podjarac. To samo gdy zeszla na dol na rozmowe, to napisala jedno zdanie (cos tam "nie uwierzycie, wkurwilam sie"), zaraz sie wszyscy zlecieli. Gdyby to nie bylo prowo, to by napisala raz, a dobrze, a nie takie jednozdaniowe odpowiedzi.

Udost臋pnij ten post

Nie no kurwa nie widz臋 nawet 65 :O Zaraz si臋 powa偶nie wkurwi臋 :O :O :O Autorko , tylko 偶eby ten gn贸j nie przype艂za艂 jeszcze do Ciebie . Bo co艣 mi m贸wi , 偶e tak 艂atwo nie odpu艣ci . Pewnie b臋dzie jeszcze chcia艂 Ci臋 przekona膰 , aby艣 mu wybaczy艂a :O

Udost臋pnij ten post

Ide w kime, bo jutro o 6 wstje, brrr :O Dobranoc wszystkim, szczeg贸lnie Tobie koraliku:* A ten pajac b臋dzie dobrej kobiety szuka艂 bez endu, bez endu, bez endu :D Niech wie co straci艂:) Pozdrawiam- Super Bomb

Udost臋pnij ten post

Autorko, trzymam za Ciebie kciuki i 偶ycz臋 du偶o si艂y! 馃尲 Straszna jest ta historia, ale wa偶ne, 偶e tak rozs膮dnie post膮pi艂a艣. I te偶 mi si臋 wydaje, 偶e on jeszcze b臋dzie nalega艂 na jak膮艣 rozmow臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kociczkaaaa
ja te偶 z zapartym tchem czyta艂am od wczoraj,ale nic nie pisa艂am. dzi艣 po tym co przeczyta艂am ju偶 nie mog艂am nie napisa膰. masakra z tym gnojem ! jak on mog艂...... co za bezczelny typ. zajeba艂abym r贸wnie dobrze tej kochance jego tej ca艂ej dziwce ewce... ale si臋 wkurwi艂am, 偶e te偶 takie cielaki chodz膮 po 艣wiecie... trzymaj si臋 Koraliku. b膮d藕 dzielna !!!

Udost臋pnij ten post