Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robie porządek na kafe

kogo nominujemy do opuszczenia kafe

Polecane posty

Gość jbhfljkFH'D
ja nominuje mila jak zawsze... niech bynajmniej wykasuje ze stopki swoj szpetny ryj

Gość BDGE
Ja nie wiem, co wam przeszkadza zawsze szczery, przecież to mądry oczytany gość :classic_cool:

cichy ja to wszystko widzę No pewnie, trzy razy proponowałem rozbiór ZS'a ... i co? ... nic, Luśka jedna jedyna się o Ciebie zatroszczyła, że ZS niby potrzeby do trzebienia pomarańczy

Gość BDGE
Cichy a ty jesteś ta nadzieja?? bo kropkujesz jak ona :D

Dwa razy zakropkowałem, żeby siarczyście nie zakląć, a Ty mnie Pomarańczu już w kieckę nadziei stroisz? Nieładnie.

Gość BDGE
CichoB. jak nieładnie?w kwiatki jest, to nieładnie? przecież z niej fajna babeczka ;)

Pomarańczu, skoro tak lubisz Nadzieję, to czemu Jej to robisz? Nie wiesz, że nie wolno się przezywać od grubasów? Przecież Nadzieja by wpadła w ciężką depresję, gdybym się wbił w tą kieckę. Teraz to już podle i perfidnie, a nie nieładne.

No pewnie, trzy razy proponowałem rozbiór ZS'a ... i co? ... nic, Luśka jedna jedyna się o Ciebie zatroszczyła, że ZS niby potrzeby do trzebienia pomarańczy aha a wszystko to stało się na topiku widmo?

Gość hfdvhrfgkdlcdvfv
ludzi opamietajcie sie! co to ma byc w ogole;/ jakies nominacje hahahahahah widze ze kafe stalo sie całym waszym zyciem! siedzicie tu od rana i robicie takie pierdoły zamiast zajac sie swoim zyciem to otwieracie jakies durne tematy ;D i tak siedzac na tych dupskach na kafe..godzina,dzien,tydzien,miesiac...życie przeminie ;] pozdro dla was buhahahahahahahahaha

Gość BDGE
o, to ją się da lubić?

Gość do neinka
no mozesz byc pierwszą/ym ktory polubi a moze tak podac do nominacji nadzieje i zawsze_szczery? bylby fajny skrot myslowy: zawsze szczera nadzieja

Gość Ike!! a ty...
takze dalas sie poniesc tej glu[pocie?? mialem CiE za rozsadna kobiete

08:40 do neinka zawsze szczera nadzieja :D:D:D:Dfajne już Cię lubię :) pięęęęęekneee :D:D:D:D tym bardziej, że wyjątkowo bardzo przepadam za obecnością tego bufono-nicka :D

mialem CiE za rozsadna kobiete droga pomarańczo niniejszym bardzo przepraszam, że oddałam się tej wstrętnej zabawie zamiast traktować kafeterię bardzo serio jest mi bardzo przykro, że wpłynęło to na twoje zdanie o mojej skromnej osobie obiecuję, że już nie będę a jak będę to znowu przeproszę

a to już wiem dlaczego tam się pożegnała bo zobaczyła ciebie tutaj:)

Ej Ike zostaje tu się nominuje a nie wstawia za kimś przez ciebie mogę przegrać ranking

a to już wiem dlaczego tam się pożegnała bo zobaczyła ciebie tutaj nie no cos ty jak to bylo, ona pisze a my specjalnie wtedy, nie pamietam jak to szlo, ale bylo jak zwykle kretynskie :-)

Gość BDGE
08:40 [zgłoś do usunięcia] do neinka no mozesz byc pierwszą/ym ktory polubi a moze tak podac do nominacji nadzieje i zawsze_szczery? bylby fajny skrot myslowy: zawsze szczera nadzieja JESTEM TEZ ZA fajnie sie spieraja :D

jak to bylo, ona pisze a my specjalnie wtedy aaaa tak jak mi skasowali grzeczny bo jej dokuczałam?

Twoja wierna przyjaciółeczka przecież musi się za Tobą wstawić o masz i mam własną nadzieję........