Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robie porządek na kafe

kogo nominujemy do opuszczenia kafe

Polecane posty

Gość Mila w dotyka
16:59 [zgłoś do usunięcia] Mila w dotyka ale desperacko zalosna w swej krasie. Ryj, tzn buzka ty jestes desperacko zalosna, wiem, ze jej/jemu chodzi o ikone, ale to nie moj "ryj" a pytam doslownie..., ryj? czy nie ryj? Oto jest pytanie :-) jestes zerem :-) kotku.

kurcze za malo tu jestem Jak to "za mało"? Za krótko chyba głuptasku ... i już możesz mnie zdenominować o jakieś 3 zera.

ciebie nie tykam bo fajne masz teksty błąd, błąd, błąd, bo: 1) nie fajne, tylko kradzione, wszystko kradzione 2) ponieważ jesteś tu nowa to tak - tutaj nie wolno nigdy, ale to przenigdy do nikogo się odwracać, bo od razu nóż w plecach. Tak tu jest! PS. "Głuptasek" był wyłącznie figurą retoryczną, której pierwowzorem był Bruce Willis w Pulp Fiction.

Ike, przerażasz mnie, jesteś jak rekin-nietopyrz, kroplę krwi zwęszysz nawet z zaświatów.

jaki nóż jaki nóż prędzej siekierę Calineczko, teraz rozumiesz, o czym mówiłem? Siejesz wiatr - zbierasz burzę, a Valkirie czyhają

Ike, przerażasz mnie próbujesz się zrehabilitować za tą świntuchę ?:P

próbujesz się zrehabilitować za tą świntuchę ? A niby co mam napisać, jak się obściskujesz z jakimiś dziewuchami po kątach? Hę?

A niby co mam napisać, jak się obściskujesz z jakimiś dziewuchami po kątach? Hę? a co mam z tobą się obściskiwać ?

cicho baby hmm tak rozumie mialam okazje sie juz nawet pobic z jakas pomaranczka hahaha mam olewke i polewke z takiego bicia literkowego,natomiast ike dobra metoda z tym nozem i siekiera ale nie mysl o pile motorowej bo ja bojaca nieco haha toc to horror by byl,dobra pogledzilam sobie 3po 3 to zmykam

nie wiem za kogo sie modla i niech sie modla ile wlezie ale w kosciele obawiasz sie konkurencji? etopiryna w formie gratisu nie pomaga?

obawiasz sie konkurencji? na pewno nie chcesz etopiryny? nie przyłożę ani ręki ani głowy do twojego krzyża

a co mam z tobą się obściskiwać ? No i co w takim przypadku ma napisać gentleman? Ike, choćbym nie wiem jak płakał, nie mogę. Taka karama, jak to Brum napisała.

Ike, choćbym nie wiem jak płakał, nie mogę to zgodnie z duchem rozmowy rzeknę alleluja

nie masz przykladac tylko stawiac, wszystko ci sie myli jak widze ustaliliśmy, że nie będę stawiać bo za mało dajesz

Widzę małe in flagranti Wam chodzi po głowie, więc wybrykam, jak to mówią dzisiejsze dzieciaki.