Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robie porządek na kafe

kogo nominujemy do opuszczenia kafe

Polecane posty

Nominuję Panią Cenzor [nick zbiorczy mderatorski] Uzasadnieie: moderatorzy mają swoje moderatorskie nicki i nimi powinni się poslugiwać w kontaktach z forumowiczami. Chowanie się za kolektyw to przegięcie. :P Przy okazji: postuluje by Wysoka moderatoria Tajna wyszła z podziemia. :classic_cool:

Hej Calineczko. Nadziejo, nie dostałaś jeszcze nominacji? :D

Cześć, zwłaszcza cześć Brumie gibki i chyży. A może nazwiemy rzecz po imieniu, czyli nie kogo nominujemy, bo nominacja to zawsze jakieś wyróżnienie, tylko kogo chcemy wykopać.

Cześć Cichy Poświęcenia Pełen. :) Przeczytałam, jak pierś swą nadstawiłeś. :) Myślę jak rewanż zrobić. Wykopywać? Hmm... Energii szkoda. I za gorąco. A jak gorsi przyjdą? Bo, że przyjdą to jest pewne. :D Albo Ci sami pod nowymi nickami? :D

Brumcia No dostałam i to w parze z zawsze szczerym ....ale że tak powiem, chyba temat ... się nie pociągnął ;) :D

No dostałam i to w parze z zawsze szczerym ....ale że tak powiem, chyba temat ... się nie pociągnął a tak czekałaś.........

Energii szkoda. I za gorąco. I tu się mylisz Brum, bo to są świetne aeroby, takie wykopywanie przy upale.

ja tam nic nie chce mówić cichy ale ty z paroma osobami raczej też jesteś wytypowany do wykopania;) i po co było się z nami zadawać ?

Nie Ike, jeszcze niegodnym :( Nikt mnie nie zdążył wytypować. Pewnie strach zabił im dusze.

a tak czekałaś. ...... noo.... intensywnie i no.... z tym .... napięciem ..... tym większym, że mi się krakersy właśnie skończyły były ..... i się doczekałam tylko tego, że mi Cichy Malma zastopował :D znaczy .... nominował

Aż się boję zaczynać z kimkolwiek rozmowę na forum. Zaraz nominantem albo jakim pozbawionym rozumu zostaje. :D Cześć ike.

Gość buahahahahahahahahahahahahaa
vera_lynn vera w całych skowronkach vera w pomarańczy jedna i ta sama osoba.Oskarża wszystkich tych co mają inne zdanie niż ta lafirynda.Prponuję NA PIERWSZYM MIEJSCU ją stąd WYPIERTOLIĆ

Cichy - jaki chcesz mieć nominał? :D Gotowa jestem przyznać Ci najwyższy jaki wytwórnia najwartościowszych papierów jest w stanie wyprodukować. :D

kogo nominujemy do opuszczenia kafe" oczywiście że : brum zawsze szczerego ike sami Luśkę komiczne cichobaby yeez i tego wstręciucha i lesera Regresa :P

powyższą liste sie nie zgadzam:D

regres jak ELITA CAFE zniknie to juz będzie całkowite dnoooooooooo:O:(