Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozbita na drobne kawałki

Błąd który kosztował mnie NAJWIĘCEJ NA ŚWIECIE....

Polecane posty

"I słusznie! I dalej uważasz, że jesteś najmądrzejsza i nie umiesz się do błędu przyznać! A my dalej mamy z Ciebie ubaw" I słusznie moje dzieciaczki, że macie ubaw! Trzeba się bawić! Trzeba radować! Co Wam innego pozostało? hehehehehe

Gość a kogo to obchodzi.....,....
awargando, daj już sobie spokój. Widziałaś kiedyś tłum w amoku ? Rozchełstane płaszcze, przekrzywione berety, rozwiane szaliki. Tak było na tym topiku, wczoraj, przedwczoraj i jeszcze wcześniej. Wszyscy walili na oślep - wszystkich. Milicja kontra hołota. Dla mnie największym rozczarowaniem okazał się kaskaczek. Medyk mi pokazał, że można gardzić kimś, kto nawet ma rację, ale poza tą racją, nie ma nic.

medyk za małe cycki to Twoja ex miała, a nawet ona Cię olała:] Do dopiero żen!:] Ale miło Cię skarbie znowu czytać! W sumie to ja Ciebie nawet polubiłam wiesz? Masz takie miękkie serduszko! Taki wrażliwy chłopczyk! Daj mi swoje gg!

Gość Celebryta
Widzę, że tu nic się nie zmieniło.. Awarganda po co Ty dyskutujesz z nimi? Nie widzisz, że ich poziom jest poniżej poziomu morza? Gadasz mądrze, ale nie rozumiem po co z kaskaczkiem i medykiem? Jak się czyta co ona wypisuje na inso, to wszyscy tam płaczą z niej ze śmiechu, a ona tego nie widzi.. Beke z niej każdy ma. Dlatego nie tykajcie już gówna, zeby nie śmierdziało!!!

Hah, widać trafiłem w dziesiątkę - faktycznie musisz mieć kompleksy na punkcie swojego małego biustu, no ale matka natura tak robi, jesteś słabym ogniwem. Moja ex jakoś nie narzekała :P Ja też siebie lubię dzięki:D

Gość Awarganda bo stracisz w moich
oczach przepychajac sie z tym dnem:/

"medyk_90 z inso gg@tlen.pl'; Hah, widać trafiłem w dziesiątkę - faktycznie musisz mieć kompleksy na punkcie swojego małego biustu, no ale matka natura tak robi, jesteś słabym ogniwem. Moja ex jakoś nie narzekała Ja też siebie lubię dzięki" Hehe skoro tak sądzisz,a Ty wiesz najlepiej to pewnie mam małe :]

Gość :-D ROFT
medyk 90 z inso "pierdole nie wytrzymam już 2 godziny się do mnie nie odzywa! Napisać mam sam do niej"?:/ "w******e nie to żebym ją sprawdzał, ale dziś rano była na fotce, a do mnie nawet nie napisała, wczotraj też była - widziałem przez przypadek" "i ch*j i tak nie chciała mi laski robić" buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahhahahahahahahhahah

Gość a kogo to obchodzi.....,....
No i co ci to dało, awargando, że odpisałaś medykowi ? Riposta to była mierna, a jemu dałaś satysfakcję, że cię podpuścił. Ucz się dziewczyno, zrozum, że zachowujesz się jak on.

Gość mała to jest twoja pała
medyk, gdyby była duża panna by cie nie olała ;>

"medyk_90 z inso gg@tlen.pl'; małe cycki i mały mózg " Wiesz jak dla mnie cycki mogą być i małe:] A co do mózgu? mały! ale jak pofałdowany:] Kończę przepychankę, bo faktycznie macie racje nie ma z kim i nie ma o co:]

Gość No kaskaczek nie wytrzymała
"Przytępiała locho Awangardo niedoruchnięta, poproś swojego wyimagowanego faceta żeby Cię wybolcował porządnie, bo Ci się mózg lasuje, a raczej to coś co powinno być mózgiem, którego u Ciebie ciężko szukać. Niech Cię ruchnie porządnie, ino roz!" Zero reakcji, niech te zera stąd (.......)

Gość ale pokrecona ta Awangarda
"Awarganda25 "I słusznie! I dalej uważasz, że jesteś najmądrzejsza i nie umiesz się do błędu przyznać! A my dalej mamy z Ciebie ubaw" I słusznie moje dzieciaczki, że macie ubaw! Trzeba się bawić! Trzeba radować! Co Wam innego pozostało? hehehehehe " no to nas zabawiaj swoim niskim poziomem:D wciaz udowadniasz, ze sie rzucasz jak niezrownowazona psychicznie KAFETERIANK:D i zawsze tu juz bedziesz, bo musisz zajrzec, ciagnie cie tutaj i musisz zobaczyc:D

Gość Celebrytko idx dziecko stad
" Celebryta Widzę, że tu nic się nie zmieniło.. Awarganda po co Ty dyskutujesz z nimi? Nie widzisz, że ich poziom jest poniżej poziomu morza? Gadasz mądrze, ale nie rozumiem po co z kaskaczkiem i medykiem? Jak się czyta co ona wypisuje na inso, to wszyscy tam płaczą z niej ze śmiechu, a ona tego nie widzi.. Beke z niej każdy ma. Dlatego nie tykajcie już gówna, zeby nie śmierdziało!!!" AWANGARDA GADA MĄDRZE??????? buahahahhaha... co chwila sie myli, co chwila sie rzuca wlasnie ONA na oslep, a takie jak ty ja popieraja w tym, bo same sa slepe na to, co sie dzieje:D

Gość hiihiihihihhhhhh
" Awarganda25 "medyk_90 z inso gg@tlen.pl'; Hah, widać trafiłem w dziesiątkę - faktycznie musisz mieć kompleksy na punkcie swojego małego biustu, no ale matka natura tak robi, jesteś słabym ogniwem. Moja ex jakoś nie narzekała Ja też siebie lubię dzięki" Hehe skoro tak sądzisz,a Ty wiesz najlepiej to pewnie mam małe :] " zabolalo cie to Awa, zabolalo:D czul;y punkt:D

Gość kafeteria zrodlem madrosci
" No i co ci to dało, awargando, że odpisałaś medykowi ? Riposta to była mierna, a jemu dałaś satysfakcję, że cię podpuścił. Ucz się dziewczyno , zrozum, że zachowujesz się jak on." Awangarda nie rozumie, bo to Ona sprowadza innych do swojego niskiego poziomu - a przynajmniej tak jej sie wydaje, ale my sie niezle bawimy z nia:D

Gość klamstwo jest spooooookooooo
TUTAJ ARTYKUL DLA TAKICH JAK WY:D http://forum.gazeta.pl/forum/w,30835,85709270,85709270,Zdradzilam_meza_i_zaszlam_w_ciaze.html

Gość tylko spacje usuncie:)

Gość Andrzej Mucha
My nie mamy ubawu, po prostu rozpaczamy nad wami.

Gość Niezintegrowany
fajny temat szkoda ze umiera. Medyk już zgłoszony prokuraturze? Autorka odezwij sie co słychać:)

Gość nnoooo4455
jak tam medyk siedzi juz w pierdlu czy jeszcze na wolnosci......

Gość zajrzyj na insomnię to się
przekonasz. więzienie? :D hjasne.

Gość Andrzej Mucha
tak, szykujemy juz Medykowi paczki z darami do pjerdola

Awangarda Ludzie dzielą się na : 1. Ludzi, 2. Ludziska, 3. Taborety. Jak widać masz do czynienia na tym topiku z tą trzecią kategorią. Powodzenia. Zacznij rozmawiać z ludźmi. Meble służą do siedzenia i przestawiania.