Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaktusowata

ODCHUDZANKO- topik dla tych co sie nie poddają :)

Polecane posty

A ja bym chciała męża:-) Jak sie zdecydujesz oddac to chetnie przyjme:-) Nie przejmuj sie kaktusku :-) Faceci są z innej planety..

Moon Lady jeszcze bedziesz miała meża i bedziesz miałą go jeszcze dosyc :) swojego nie oddam ;) a chłopaka masz? cos mam wrazenie ze zostałysmy same we dwie na tym topiku :( ale ja sie nie poddam :) a ty? mam nadzieje ze nie opuscisz mnie, moze ktos do nas jeszcze dołączy

Witaj Kaktusku . Nie mam chłopaka , niestety... Ale bardzo bym chciała miec szczesliwą rodzinke w przyszłosci:-) Kaktusku a jak tam dietka? Ja sie nie poddam i zostaje Pozdrawiam

dietka? staram sie trzymac ale troszke podjadam :( jak pójde do kuchni to dziabne jedno ciastko :/ a ile masz lat? moze masz jeszcze czas na chłopaka i męża ;)

Gość xenical120mg:)
Hej mam do sprzedania Tabletki Xenical 120 mg 84 tab Firmy Roche... Te tabletki w polsce mozna kupic tylko na recepte i kosztuja okolo 450 zl ja sprzedam je taniej.. Sa to tabletki dla osob z otyloscia i naprwde dzialaja.. sama je biore moja mama tez i rezulaty widac:) moje gg 13010502 albo moj mail agoosia87@hotmail.com Telefonu ni epodaje poniewaz mieszkam w Irlandii

Czesc:-) A ja dzisiaj jesytem u rodziców w domku :-) Miałam nadzieje , ze ktos sie odezwała a tu nic... Pustki....

ja jestem :) tylko nie bardzo mam czas pisac - próbuje uspic małego ale zasypia na 5 minut poczym sie budzi :( a ja juz siły nie mam i tak bym chciała zeby chociaz z godzinke pospał moze znasz jakies metody na uspienie ;) zaraz z tego wszystkiego pojde chyba do sklepu i kupie mega paczke ciastek

Kochana, nie poddawaj sie :-) Spokojnie .... Moze on nie chce spac pobaw sie z nim, poprzytulaj . Nie jedz ciastek:-) Jak chcesz to moge Ci podac swoją diete , ale tylko i wyłącznie jesli bedzie sie stosowała w 100% nie powinnam tego robic ale Tylko zostałysmy same wiec Dla ciebie zrobie wyjątek. Ale przesle na maila albo gg. Bo bez sensu skoro nikt tutaj nie zagląda... Pozdrawiam

co do stosowania twojej diety to nie moge nic obiecac bo karmie piersia i nie wszystko wolno mi jesc :( ale miło bedzie jak mi przeslesz poczytam sobie a kto wie moze i zastosuje ;) synus usnął :) obejdzie sie bez ciastek no chyba ze zaraz sie obudzi ;) zartuje dzis ciastka ida precz podaje maila m.miras81@interia.pl

Przyłączę się jeśli można:).Schudłam już ok. 3 kg.Do końca listopada chciałabym ważyć 50 kg.Teraz ważę 60 kg i mam 160 cm wzrostu.Ograniczyłam spożywanie pokarmu o połowę, codziennie ćwiczę i biorę term line s.

Gość boberek 1
Hej i ja sie przyłacze bo w grupie zawse łatwiej :) Mam 30 latek , 1,5 rocznego bobasa i ciagle walcze z kg. Ostatnie 2 tyg dietowałam sobie MŻ i straciłam 2 kg, ale kryzys przyszedl i chce mi sie ciagle jesc :( Przed ciaza wazyłam 55 kg, wzrost 168. Brzuch mam wielki jak balon. Treaz waze 62 kg i musze schudnac !!!! bo doprowadza mnie to do depresji. Bede was czytac, bo siedze w domku z maluszkiem :) pozdrawiam

Gość boberek 1
Napisze wam jak ja postepowałam przez te 2 tyg. Wykluczyłam z diety chleb, ziemniaki, nie smazyłam na oleju !!! No i oczywiscie zero słodyczy czipsow i innych smieci !!!! Czasem sie na piwko skusiłam przy grilu z kolezankami :/ Ale dzisiaj zjadłam 2 kromki chleba białego z jajkiem , no tak mi sie chciało ze masakra . Boje sie ze jak zaczne jesc znow to bedzie jojo i 4 kg wiecej;/

ja tez staram sie mniej jesc, zadnych rygorystycznych diet no i cwicze - przynajmniej staram sie codziennie cwiczyc :) jem rzeczy lekko strawne i wogóle nie smaze raczej- wszystko albo gotowane albo pieczone niestety ze słodyczami mam małe wpadki ale jesli chodzi o wage to jak narazie jest ok

ja od 3 tygodni w ogole nie jem pieczywa .Po prostu nie mam ochoty.A słodycze to wiadomo ,że czasem podjem,ale to nie juz takie ilości jak wcześniej...a nie jem już po 16,17...ale coś wolno chudne...ale trudno.Wolę powoli niż w ogóle..

jak ty t wytrzymujesz ja gdybym zjadła ostatni posiłek 16-17 chyba bym z pustym brzusiem nie usneła ;) moze bedziemy pisac co danego dnia jadłysmy

Gość mangogo
witajcie, mozna sie przyłaczyc? ja mam koło 10kg do zrzucenia. z 70kg. nie moge sobie poradzic z ta dyszka od drugiego porodu, a był to dwa lata temu. juz mi te nadprogramowe kg tak zaprzataja głowe, ze chyba w jakas depresje wpadne. jak uda sie mi pozbyc np 4kg, to tak sie ciesze, ze rzucam sie na słodycze i wszystko wraca. ehh juz mam dosc. i chyba zaczne z grubej rury. moze byc i nawet niezdrowo itd.... wiec na koniec dnia bedziemy wpisywac co zjadłysmy tak? moze jak zobacze liste ile tego jest to wstrżasnie to mną:) to do wieczora...

mangogo pewnie ze mozesz :) tez tak mysle ze jak bedziemy pisac co jadłysmy to łatwiej bedzie to kontrolowac :) a i moze jedna drugiej cos poradzi

Gość mangogo
sprztam sobie w kuchni i rzucam okiem na kanapki które zostały ze sniadania, ale nie .... nie dam sie...:) nie zjem ich....

no ja właśnie zjadłam słodka bułkę i małą zwykłą,ale nie żałuję...po prostu byłam głodna.I tak się przed chwilą nachodziłam przez 1,5h więc już połowę z tego spaliłam:P

Czesc :-) Wracam po 2 dniowe nieobecnosci. Fajnie , ze doszły do nas nowe dziewczyny . Bedzie nam rażniej. Kaktusku- przesłałam Ci dietke na maila.

Dzisiaj zjadłam: -jogurt pitny,bułka mała zwykła, bułka słodka,mała brzoskwinia,banan,2 miseczki płatków z mlekiem.

Gość Lady Moon
Madalenka-- wszystko co jesz to same weglowodany , w dodatku same proste, nie masz białka ani zdrowych tłuszcze . Wyglada to tak : jesz wszystko to co powinnas wyeliminowac albo ograniczyc a nie masz NIC z tego co sprzyja chudnieciu i jest podstawą diety . Jedz białko zdrowe tłuszcze . Powinnas jesz : sery białe , serek wiejski , jajka , ryby, orzechy , mieso wiałe i czerwone tez, warzyw, oliwa z oliwek Co o tym myslisz? Ja mam jutro wazenie . Dietetyczka ostrzegła mnie ze moge nie schudnąc bo mam w tej diecie wiecej kcal i organizm musi zwiekszyc najpierw metabolizm itd. Nie bede zanudzac :-) W kazdym bąc razie byłabym szczesliwa gdyby było mniej. 60,... Chyba pomodle sie w tej intencji dzisiaj. Kaktusek i jak tam? mangogo - hej, jak tam kanapki , udało sie opanowac pociąg do nich? hi hi I wiecie co kobietki ? mozna nie jesc po 18 ! To kwestia nastawienia. Zjedzcie kolacje o 18 , a poznej jak zgłodniejecie to na przykład szklanka soku warzywnego , pomidorowego, herbata ciepła tez sprawia ze nie czuje sie głodu. Pozdrawiam serdecznie Do jutra

Gość madalenka91
wiem ,że nie jem zdrowo:P.moja siostra powiedziała własnie ,że powinnam przejść na diete białkową bo białko wspomaga odchudzanie.serki, jogurty itp...