Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 24444yy

takie upokorzenie..dobrze zrobiłam??

Polecane posty

jestem 3 dziewczyna swojego faceta... a wiec siedzielismy sobie u niego ja on jego brat z zona., ojciec i matka i cos zaczeło sie jakkeis dziwne wspominanie jego byłych..ta druga rodzice uwielbiali... i cos tam tata jego mówi, xze ta M. to taki łobuziak był..ze fajna dziewczyna a mój T. mówino ze M. była najlepsza dupa ze wszytskich jego dziewczyn hahahaha..i sie smieje głupio tak sie wkurwiłam..chwile odczekałam wstałam powiedziałam dowidzenie i wyszłam ten za mna w polazł do drzwi..i mówi oj zarcik co sie gniewasz wiec mu powiedziałam, ze jest załosn, i zeby spadał do tamtej M spadał bo ja juz nim ochoty gadac nie mam. I ze takie teksty w towarzystwie to przegiecie i przy mnie:O

Gość brawoooooooo
pokazałas klasę :-)

bo co mu mogłam powiedziec z ta M rozstał sie przez własne niezdecydowanie czego do dzis pewnie załuje.... i tym bardziej bo takim teksie szlag mnie trafił

Chyba za bardzo jesteś przewrażliwiona:). Ja bym na Twoim miejscu też zażartowała przy wszystkich, że może tamta BYŁA najlepsza, ale żeby o niej zapomniał, bo teraz Ty najlepsza JESTEŚ. A na osobności zrobiłabym jazdę, że sobie nie życzę:). Wydaje mi się, że oni Cię trochę sprawdzali, czy się znasz na żartach, jak zareagujesz... I wybacz, że to mówię, ale test masz oblany...

no sory ale nie mam zamiaru jak mój facetz którym jestem rok..gada przy swojej rodzinie ze tamta była zajebista dupa..i w dodatku przy mnie a poczucie humoru to ja mam ogromne i duzy dystans do siebie..ale sa granice

Gość brawoooooooo
autorko, bardzo dobrze zrobiłaś, pokazałaś mu jak nie należy traktować kobiety.

pomijam ze w jego gronie ciagle ktos mówi do mnie imieniem jego byłej Asiu, Madziu..asiuu..madziu..masakra:O

Gość loooooooooooo
dokładnie sa granice, zarówno jego ojciec ostro przegiął jak i on jeszcze bardziej. Ja bym sobie chyba odpuściła, choć trudno po jednej sytuacji oceniać

oj, do przewrażliwienia tutaj daleko:) swoim zwyczajem był wygłosiła przykrą orację o debilizmie i sobie poszła:) Autorka spokojnie wszystko załatwiła gorzej niż rodzina Adamsów :O

do ojca nie mam jakis pretensji to starsznie prostolinijny i zabawny człowiek..i czesto gada rzeczy które mogłby sobbie darowac..ale ejst przy tym starsznie zabawny

nie chciałam robic awantury na forum przy rodzicach...nie lubie tak robic

mogłas jeszcze dodać, ze go siła przy sobie nie trzymasz i może do tamtej wracać... dobrze zrobiłąś. widać, że to niewychowani ludzie :)

ja bym sie zdenerwowała i nic nie wydukała..albo zaczela sie jakac:D nie wiem nie musiałam sie nigdy kłócic przy ludziach;) albo mogłam wstac klepnac go w ramie i powiedziec"jak taka zajebista dupa z niej była to spokojnie mozesz do niej wrócic, ale chyba ona cie juz w dupie podobnie jak ja"

Gość Sylwia z Olsztyna
zgadzam sie z autorką jesli facet kocha to w zyciu nie powie , ze inna była najlepsza,. ładniejsza ojciec mojego chłopaka kiedys podczas jazdy samochodem powiedział do niego - ładne dziewczyny tam stoją , patrz a mój na to " moja X jest najładniejsza a inne mam w du.pie." ojciec podobno zdebiał i nic nie odrzekł :D

....a ja oprócz tego co zrobiłaś bym powiedziała ze mój były chłopa(nie ważne czy go miałam czy nie) była zaje,,,,,, kut... jakiego miałam.i Bym wyszła.....

jakby mój syn tak powiedział o byłej, przy obecnej dziewczynie, to bym do zjebała jak psa dobrze zrobiłaś

Gość zainteresowanaaaaaaaaaaaaaa
dobrze zrobiłaś! ja bym zrobiła to samo i jeszcze pewnie bym się rozryczała z emocji ale tak już mam... ;/ W każdym razie dobrze zrobiłaś. I nie pryszłaś tam na zdawanie żadnych testów ! To oni wręcz się powinni postarać zebys się dobrze w rodzinie poczuła! Co za ludzie. Jakby mój brat odstawił coś takiego to bym go od razu przy wszystkich ustawiła do pionu.

Gość Sylwia z Olsztyna
podstawowe pytanie CZy on pisał ,albo dzwonił do ciebie po tym jak wyszłas? czy sie nie odzywa ? strasznie wk.urwiajace sa takie żąrty :/

tak pisał potem i dzwonił ale nie odebrałam

Gość tak trzymac Autorko!!!!!!
Brawo!!!!!

żeby więcej takich dziewczyn (wygadanych i z rezonem) było mniej topików nieszczęśliwych ludzi (głownie pań) a przede wszystkim mniej złamanych serc

Gość ożesz szlaken
jestem pełna podziwu, ja z pewnością bym zrobiła buraka i siedziała z kwaśną miną...

Też bym się wkurwiła. Facetom trzeba pokazać co im wolno a czego nie bo im sie w dupach poprzewraca:-O

Gość sdfgrf
Bardzo dobrze zrobiłas!!!!!!!!!!!!!!!! zawsze tacy macho przy innych.Powiedz kiedys przy znajomych ze twój poprzedni mial o wiele wiekszego penisa i byl zajebiaszczy w TE klocki-przy min oczywiście to powiedz- jak sie wkoorwi powiedz ze to żarcik był :-)

juz kiedys dla zartu powidział przy swoim braie do mnie brzydulo...dla zartu..nawet tu o tym pisałam i...nie zareagowałam wiec stwierdziłam ze nastepnym razem juz nie beda siedziec jak głupia gęś

Gość aniabra
jestes super! swietnie zrobilas i trzymaj sie tego, niech spieprza i potem niech przy swojej czwarte dziewczynie opowiada ze ty bylas zajebista