Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola321452

Prosze doradzcie! Nie wiem juz co robic.

Polecane posty

Gość az trudno uwierzyc..
On ma Ciebie tylko i wylacznie za słuzaca i darmowa za przeroszeniem "dziwke"... wiec nie ma na co czekac!

Bo tak to wlasnie działa, gdyby Ci tutaj zaczeli tylko współczuc, to bys nic dalej nie robila, tylko tkwila w tym bagnie!

Gość Ola321452
Zastanawialam sie, caly czas sie zastanawiam, ale wiem, ze jak przyjdzie wieczor, to bedzie znowu to samo z nim..Nie chce tego ciagnac. Dla wlasnego dobra i dla dobra mojego najukochanszego dziecka. Musze to zrobic, musze. Nie pozwole nikomu nazywac mnie szmta jebana przy wlasnym dziecku.

Gość Ola321452
Nie jestem jego dziffka, bo nie uprawiamy seksu w ogole. Co do reszty, zgadza sie.

Gość Yellaaa
zawsze szczery-ten gnojek powoli mnie zaczyna wkurwiać:O weź zamknij jadaczke i nie rób z siebie wszystkowiedzącego bo tak naprawde gówno wiesz o życiu :O a wam samce łatwo tak mówic .. no najlepiej do trzech razy sztuka ( z tymi dzieckiem) ..co wy pierdolnięci jestescie? pod tą ironią zarzucacie jej ,ze napierw powinna myśleć,a potem "robic sobie" dziecko z takim facetem ? biedne te kobiety :O żeby się los odwrócił i was gnoje dupczyć ,a potem zebyscie sami z dzieckiem zostawali ..tchórze :O Dziewczyno uciekaj od tego gościa ,do rodziców,do prrzyjaciół ...wszędzie byle zdala od niego .. a potem frajer po jakis 10-20latach będzie błagał o spotkanie z dzieckiem .. o jak mi przykro.. mam nadzieję ,ze nie bedziesz tak głupia i ładnie ,a przede wszystkim prawdziwie przedstawisz swojego męża swojemu juz niedługo dorosłemu dziecku .. powinno wiedziec jakiego miało ojca skurwiela.;]

Jesli zaczniesz sie roztkliwiac nad tym i tak nieudanym zwiazkiem, to tylko sobie zrobisz krzywde i dziecku. Bo in to wiedzi i tego sie nauczy, ze tak sie traktuje kobiety i jak bedzie starszy , to niestety ale Ciebie tez tak moze traktowac.

" wam samce łatwo tak mówic .. no najlepiej do trzech razy sztuka ( z tymi dzieckiem) ..co wy pie**olnięci jestescie? pod tą ironią zarzucacie jej ,ze napierw powinna myśleć,a potem "robic sobie" dziecko z takim facetem ? biedne te kobiety żeby się los odwrócił i was gnoje dupczyć ,a potem zebyscie sami z dzieckiem zostawali ..tchórze " :D:D:D autorka za to jest odważna - zapewniła dziecku palanta zamiast ojca :D

Gość Ola321452
acha, jeszcze taki paradoks, on mnie wyzywa a pozniej mowi, ze to tylko slowa i on tak nie mysli wcale, ale chce mi sprawic przykrosc, bo ja mu sprawiam soba, ze go nie rozumiem.

Gość Ola321452
Niee..w co ja sie wpakowalam :-( Tak zapewnilam dziecku palanta za ojca, fakt. gdybym wiedziala wczesniej tylko..

Gość kuupyy się nie trzyma
dziecko je lody i jednocześnie robi w pampersa? ile lat ma ten wasz niemowlak?>

Gość Yellaaa
komiczne-kolejny dupek :) a ty myslisz ,ze on od samego początku taki był? chyba z tej desperacji juz naprawde nie masz co robić i tylko siedzisz na tej kafeterii bo co wejde to ty tu:O dziewczyna cie rzucila i się teraz mścisz? bardzo ci wspolczuje :D zapewniła palanta ?:) chyba on swojemu dziecku ,które ZROBIŁ zapewnił za ojca huja :) ale spokojna glowa... dzieciak podrośnie i jeszcze tatusiowi wpierdol spuści;)

"on mnie wyzywa a pozniej mowi, ze to tylko slowa i on tak nie mysli wcale, ale chce mi sprawic przykrosc, bo ja mu sprawiam soba, ze go nie rozumiem" aaaaaaaaa no to skoro tak, to myślę, że on Cię kocha i jeszcze Wam się ułoży... Powinnaś okazać mu więcej zrozumienia

jakby Cie naprawde kochał, to by nie piperzył takich głupot, on po prostu jest totalnym głupkiem, zasługujacym na kopa! Matko, godziny bym nie siedziała z factem, ktory mnie tak obraza i w dodatku przy dziecku. A poza tym nic was nie laczy oprócz dziecka. Nawet seks was nie laczy, wiec co Cie trzyma przy nim, za co go kochasz?

"komiczne-kolejny d**ek a ty myslisz ,ze on od samego początku taki był?" w większości przypadków od razu widać jaki jest facet... oczywiście wszyscy to widzą, poza kobietami, bo one wiecznie ślepe i głuche... Ludzie nie zmieniają się diametralnie w jednej chwili...

Gość Yellaaa
autorko nie wiem czy wiesz,ale to co Twój facet robi jest to znęcanie się psychiczne za co ponosi się konsekwencje .. na pewno jestes fajną dziewczyną i to,ze masz dziecko nie skreśla Cię w oczach innych mężczyzn .. nawet ostatnio "rozmowy w toku" męzczyźni szukali własnie kobiet z dzieckiem (różne podawali argumenty ,dlaczego akurat z dzieckiem itp.całkiem na poziomie byli) poza tym na pewno masz kolegów,niektórzy po prostu lubią dzieci :) dasz sobie rade bez tego buraka.. ja Ci mowie ,może jestem inna od Ciebie,ale jak ja bym temu Twojemu wyjebała to by się nie pozbierał.. dziecko kompletnie bym od niego odizolowała..nie rób mu jeszcze krzywdy,aby musiało przebywać z tym dzieciorobem..:O

w większości przypadków od razu widać jaki jest facet... oczywiście wszyscy to widzą, poza kobietami, bo one wiecznie ślepe i głuche.. one maja wizje jak go zmienia i ta wizja podsycana oksytocyna staje sie dla nich obrazem realnym :-)

Gość Yellaaa
komiczne- no jasne;) bo dziewczyna jest jasnowidzem ...nigdy nie zdarzyło ci sie poznac dziewczyny,która miala twarz jak anioł,z początku cnotka niewydymka,a potem sie okazało,ze cicha woda brzegi rwie? .. :O dla ciebie to wszystko jest takie hmm..OCZYWISTE ..dziewczyna ślepa,leci pewnie na kase (materialistka jak to gdzies wyżej napisałes nawet w żarcie chodz to było chamskie)

"nawet ostatnio "rozmowy w toku" męzczyźni szukali własnie kobiet z dzieckiem (różne podawali argumenty ,dlaczego akurat z dzieckiem itp.całkiem na poziomie byli)" szukali takich, bo to desperatki :P i wezmą byle co :D i faktycznie byli na poziomie - bo kto by się tam przejmował brakiem pracy, zębów czy wzrostem 165 cm

"nigdy nie zdarzyło ci sie poznac dziewczyny,która miala twarz jak anioł,z początku cnotka niewydymka,a potem sie okazało,ze cicha woda brzegi rwie? .." tak, ale to wychodziło po 2 spotkaniach a nie po 2 latach :D "dla ciebie to wszystko jest takie hmm..OCZYWISTE" problem w tym, że dla kobiet nic nie jest oczywiste " ..dziewczyna ślepa,leci pewnie na kase (materialistka jak to gdzies wyżej napisałes nawet w żarcie chodz to było chamskie) " "choć" - tak się powinno napisać, nie "chodź" a co do lecenia na kasę, to nie pojęłaś żartu :D

Gość Yellaaa
hahhaha ;)) o żesz w mordę ...jak wy tak naprawde myślicie o kobietach tego wieku ,ze one marzą aby zmienić złoczyńce w kochającego romantyka to przyznam .. chyba sobie daruje faceta po co mi taka chodząca ciota :) jak ja sie cieszę ,ze jestem kobietą :)) autorko w życiu bym nie dała sobą tak pomiatać .. i wierz mi nie mówie tego dlatego,ze nie jestem w twojej sytuacji ,ale nie raz jak nawet głupią ironie usłyszałam od mojego to nie zostawiałam tego tak bez słów tylko jasno i wyraźnie mu już do słuchu powiedziałam,jak ma mi zamiar cos powiedziec to prosze prosto i na temat,a nie pod nosem jakies niedmówienia.. a za wyzwiska to ..ho ho .. chyba bym go zajebała..

"oferma tez tam wystepowal?" nie, bo zanadto odstawał od reszty - tzn pozostali zbyt słabo przy nim wypadali :P

jak wy tak naprawde myślicie o kobietach tego wieku ,ze one marzą aby zmienić złoczyńce w kochającego romantyka to przyznam .. chyba sobie daruje faceta po co mi taka chodząca ciota co lykasz?

"jak wy tak naprawde myślicie o kobietach tego wieku ,ze one marzą aby zmienić złoczyńce w kochającego romantyka to przyznam .. chyba sobie daruje faceta po co mi taka chodząca ciota" my nie musimy w tym wypadku myśleć... my tylko patrzymy i relacjonujemy

Gość oo_ jjjjjjjj
offerma jest ok.:)

Gość Yellaaa
komiczne-dziękuję za poprawienie mnie :) owszem nie zrozumiałam twojego słabego żarciku ,ani ty tego co napisałam , a to czy dla nas jest cos oczywiste,czy nie ,to wybacz,ale już nasza sprawa ..dobrze ,ze ty jestes taki pewny siebie i zawsze dla ciebie jest wszystko takie oczywiste ;] chyba zaczne cie nazywac chodzącym ideałem .. :O

Gość takatakatakataka
autorko bardzo mi przykro mimo iż cię nie znam bardzo mi cię żal wiesz nigdzie nie jest idealnie i ja przynajmniej nie wierzę że moze być tak że facet przysłowiowo nosi cię na rękach

Gość kuupyy się nie trzyma
nie wierzę, że komicznie jesteś taki sam dla swojej partnerki jak tutaj dajesz się poznać :) faceci, jesteście kiepskimi obserwatorami, wyciągacie jedynie proste wnioski, nie ma czarne - białe, czarne - białe ....przynajmniej dla nas kobiet :) wielu mężczyzn zmienia się o 380 stopni po narodzinach dziecka, ciężko wam uwierzyć :)