Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola321452

Prosze doradzcie! Nie wiem juz co robic.

Polecane posty

Gość Yellaaa
zawsze szczery-napisałam CAŁKIEM na poziomie :] i poraz kolejny zwracam ci uwage ,abys przestał ironizować,a pisał prosto z mostu o co ci chodzi bo nie mam ochoty sie z tabą spierać:O to ,ze facet ma 165cm i jest bez zębów nie robi z niego nieudacznika życiowego jakim zapewne ty i ten twoj cień komik jesteście..

"nie wierzę, że komicznie jesteś taki sam dla swojej partnerki jak tutaj dajesz się poznać" tzn jaki? "faceci, jesteście kiepskimi obserwatorami, wyciągacie jedynie proste wnioski, nie ma czarne - białe, czarne - białe ....przynajmniej dla nas kobiet" właśnie dlatego takich tematów są tysiące.. my kiepscy obserwatorzy :P nie mamy takich problemów "wielu mężczyzn zmienia się o 380 stopni po narodzinach dziecka, ciężko wam uwierzyć" sprawdź sobie ile to jest 380 stopni

Gość Yellaaa
zawsze szczery-ty za to jestes jednym wielkim zlotem łajna :O CIOTARELLA ... dziewczyny skąd się biorą takie niedoroby życiowe?:O nie dziwie sie,ze dla ciebie świat jest taki dziwny ..biedaku siedz sobie na tej kafeterii ;)

Gość takatakatakataka
dodam ż jestem z facetem 9 lat i 5 po ślubie i też mamy dziecko małe i też nie jest idealnie choć nie wyzywa mnie ale często się kłócimy odkiedy jest dziecko bo ja żeby się nią zajoł to się muszę spowiadac weź ją bo ja ide a wtedy słysze gdzie poco i aż mnie trzęsie z nerwów bo on niby może leżeć spokojnie a je żeby się nią zajoł to musze się prosić choć do niej tak wogóle to ja też mocno myślę nad tym związkiem czy tak juz ma być?zawsze? a gdzie miłe słowa komplementy brakuje mi czułości i nawet nie wiem czy on sobie z tego sprawę zdaje

"to ,ze facet ma 165cm i jest bez zębów nie robi z niego nieudacznika życiowego jakim zapewne ty i ten twoj cień komik jesteście" no jasne, że nie :D większość kobiet ślini się do takich gości :P

Gość Yellaaa
to komik ma dziewczyno buahahaha:D:D:D:D chcialabym ją zobaczyć :D:D:D ale nie jest mi dane..:(

Gość Yellaaa
*dziewczynę,poprawka, bo zaraz mnie ten niekulturalny człowiek poprawi za zwykłą literówkę;) no jasne ,ze facet 165cm bez zębów jest porządany wśród nas kobiet ,ty cos powinienes o tym komiczny wiedziec;))

Gość kuupyy się nie trzyma
ty też sprawdź, zdaje się, że w przedszkolu było :) jaki? gruboskórny, zero empatii :)

Gość kuupyy się nie trzyma
a każda wina jest winą kobiety oczywiście :)

"jaki? gruboskórny, zero empatii" moja żona jest mądrą kobietą... zero empatii dla idiotek - popełniających same błędy... a piętnuję winę i facetów i kobiet... partner autorki jest skończonym kretynem, a ona idiotką, bo się z takim prowadza

Gość opluwam gnoja
mądrą kobietą ? chyba kobietonem ...jaskiniowcy

Gość ja bym odeszła
Koleżanka, która jest ze mną mówi to samo. Nie ma co życia i zdrowia marnować na jakiegoś palanta. A dziecku takie negatywne emocje też się udzielają.

Gość az trudno uwierzyc
Hmm nie rozumiem dziewczyn tutaj atakujacych facetów, przeciez oni pisza prawde! a dleczego sa cyniczmi, po tutaj jest mnóstwo naiwnych kobiet! wiec maja ku temu podstawy.

Gość az trudno uwierzyc
bo * tutaj...

Gość Ola321452
Yellaaa..dziekuje Ci bardzo :-)

"Hmm nie rozumiem dziewczyn tutaj atakujacych facetów, przeciez oni pisza prawde! a dleczego sa cyniczmi, po tutaj jest mnóstwo naiwnych kobiet!" bo one uważają, że będą fajne, gdy będą współczuć autorce, dawać słodkopierdzące porady i głaskać po główce

Gość Ola321452
Nie naleze do naiwnych kobiet, nigdy tak nie bylo. Ja mysle, ze to , co zaszlo w naszym zwiazku, nie jest moja wina. Uwazam, ze jesli ktos nie chce, powinien najzwyczajniej odejsc a nie psuc zycia drugiej osobie.O to mam do niego zal, ze nie odejdzie. Ze zrownal mnie z ziemia, by sam przez to poczuc sie lepiej. Zawiodl mnie w kazdym momencie i w calym zyciu, to moja osobista tragedia i wybaczcie, ze wczesniej nie zdawalam sobie sprawy z kim mieszkam. Gdyby bylo inaczej..nie bylo by tego, co jest dzis :-(

Gość Ola321452
Wiesz Komiczne...mnie nie glaskal nikt po glowie od baaardzooo dawna, wiec z checia teraz nadstawie glowe.

"Nie naleze do naiwnych kobiet, nigdy tak nie bylo" wierzę oczywiście - ten temat potwierdza Twe słowa :P

Gość az trudno uwierzyc
Ale dlaczego Ty czekałas az on Ciebie zostawi, jemu było widocznie dobrze, bo miał na kim sie wyzywac... Tobie jest zle, i nie czekaj dalej, tylko zrób cos ze swoim zyciem i nie daj sie juz dłuzej maltretowac psychicznie. Mnie juz tez mecza te tematy, codzinnie podobne do siebi, narzekajace kobu=iety na swoich facetów, ale siedza dalej i czekaja.. nie wiem na co, usługuja im, czasem trafi sie drugie dziecko, a one dalej czekaja, ze sie zmieni :O W zyciu tzreba byc troche egosita, lubie siebie, szanowac i nikomu nie pozwalac na zle traktowanie naszej osoby!NIKOMU!

Gość Ola321452
az trudno uwierzyc...masz racje w 100 %. Wiesz..dopiero teraz uswiadamiam sobie jak nedzne moje zycie jest, bylo, nie wiem. Mam nadzieje, ze sama sobie pozwole patrzec na jutro z nadzieja, ze bedzie lepsze, ze bedzie bez niego. Czekalam..tak czekalam. Ale w koncu zaszlo to tak daleko, ze jestem pewna swej decyzji. I licze, ze wytrwam w tym a pewnie tak bedzie, bo przeprowadzilam rozmowe z pania, ktora zajmuje sie takimi sprawami, jak moja, wiec machina ruszyla.

Gość Ola321452
Moje dziecko ma dwa lata i czasami chodzi w pieluszce na spacery oraz spi w pampersie.

Gość Ola321452
To bylo do kogos wczesniej, kto mi zarzucil lody i pampersa.

Gość az trudno uwierzyc
Do dziewczyn tu piszących----> nawet mozna dostac komplement od zs, wiec nie sa tacy zli Ci panowie:) Autorko, za długo czekalas, no ale niestety kobiety tak maja, ze musi je mocno zabolec za nim zrozumieja, ze tak nie moze wygladac ich zycie. Znam przypadek, ze kobieta wziela ogromny kredyt dla faceta, bo miał kłopoty, spłaca jej co miesac niby, ale zawsze ma z tym problem, ona musi sie upominac, a na dodatek dowiedziała sie, ze notorycznie szuka wrazen na necie, nie ma dla niej kasy na nic by gdzies wyjsc, a na spotkania np na hotel z nowymi "zdobyczami" ma . I ona mu wierzy, ze facet sie zmieni, bo go kocha:) a raczej musi, bo winien jej kupe kasy i to ja przy nim chyba trzyma..:O Wpieprzyłabym takim naiwnym głupim babom.

Gość Ola321452
Boze..ktos mi robi sieczke z mozgu. Wlasnie do mnie zadzwonil i stwierdzil, ze to ja go nie chcialam juz od roku az on zaczal miec wyjebane na to a to, co do mnie mowil, wszystkie wyzwiska, na to sobie zasluzylam i nie cofnie tego.

Gość Ola321452
I crobimy wieczorem. ? Ja jestem chora???

Gość Ola321452
I tak jest ciagle. Mozna zwariowac, raz szmata i kurva a za chwile co robimy wieczorem. Zabiore ci dziecko a za chwile, ze spierdalaj z nim.

Gość Ola321452
A pozniej, ze on nas kocha, ze to ja jestem zla, ze ja mam problemy.

Gość az trudno uwierzyc
hmm ja Ciebie troszke chyba nie rozumiem... Co Cie obchodzi co on mowi, co mysli.. Nie wiem komu chcesz udowodnic, ze on iest winnym tej sytuacji? Jest! przynajmniej z tego co piszesz na to wyglada, ale Ty sie tym w ogóle nie zajmuj, bedziesz sie czuła lepiej jesli on Cie przeprosi, a za chwile zrobi to samo? Kobieto skoncz ten rozdział w zyciu i nie roztrzasaj tego, kto jest winny, Ty zabieraj dzieciaka i uciekaj od niego!