Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona bardzo.

Golenie miejsc intymnych, a wizyta u lekarza

Polecane posty

Gość gryczka
Ale golić wszystko na zero też jest niehigienicznie. Powinno się znaleźć złoty środek. Tak czy owak nie na miejscu jest opieprzanie pacjentki przez lekarza.

Gość tajasne
"poza tym niehigieniczne jest miec bobra" bo?... krótkie medyczne uzasadnienie poprosimy :)

Gość codziennie powinnaś nieuku
łyse stare pipki są śmieszne... jak u dziecka pasek cienki to jak u prostytutki zarośnięte krzaki jak u brudasa więc jak? lekko przystrzyżone wlsoki najfajniej

Gość kokojambo
A słyszałaś o czymś takim jak wszy łonowe? ;) Np. dlatego. Niby zatrzymuje kurz, ale więcej brudu się we włosach zbiera:o

Gość malinowy soczek
ogolic,wygolic haha. Moja znajoma kiedys poszla do ginka z brokatem do wlosow na pipce hahah.Bo jest jajcara.Psiknela sobie przed wyjsciem z domu a lekarka na to: ale sie dzis pani wystrolia!!!!!!!!!! buahahhahah.Grunt to miec poczucie humoru i olac takie pierdoly.Na Twopim miejscu nastepnym razem wygolilabym sobie cos ekstra na muszelce..zrob szablon z kartonmu i sobie wytnij na przyklad serduszko.A niech sie babsko patrzy! a co.Widocznie zazdrosci.Nie ma to jak schludna,zadbana pipka a nie jakies chaszcze po pas lub tez urocze tzw wasy czyli klaczyska wystajace po bokach z majtek.Poza tym dziwie sie facetom ktorzy maja ochote na seks oralny z bardzo zarosnieta cipka,,,na pewno po wszystkim maja pelno wlosow w gardle i musza chrzakac hahah

Ja kiedyś regularnie goliłam miejsca intymne i wciąż napadały mnie potworne infekcje. Kiedy przestałam, mój problem się skończył. Wiadomo, że można a nawet powinno się golić okolice bikini a nie wszystko. Teraz wystarczy przycinanie włosów i też jest okej :)

Gość tajasne
"A słyszałaś o czymś takim jak wszy łonowe?" trzeba sie naprawde BARDZO postarac żeby złapac wszy łonowe :D "Niby zatrzymuje kurz, ale więcej brudu się we włosach zbiera" ale umycie tych włosków trwa dziesięc sekund. a leczenie infekcji jaka moze sie z tego kurzu rozwinąc jesli dostanie sie on do narządów rodnych - juz "trochę" dlużej :) "Moja znajoma kiedys poszla do ginka z brokatem do wlosow na pipce hahah.Bo jest jajcara.Psiknela sobie przed wyjsciem z domu a lekarka na to: ale sie dzis pani wystrolia!!!!!!!!!" to staaaaare :) kolejna "urban legend" ;) "Nie ma to jak schludna,zadbana pipka a nie jakies chaszcze po pas lub tez urocze tzw wasy czyli klaczyska wystajace po bokach z majtek." wystarczy ładnie przyciąć, nie trzeba golić na zero.

Gość gość ff
Przy okazji tego wątku warto zwrócić uwagę na depilację tyłków naszych Pań. Miałem kilka dziewczyn, pierwsza szczupła, wysoka cukierkowa blondynka Ewelina miała 26 lat i miała srom zrobiony na nastolatkę czyli wydepilowana siusia z dwiema lekko wystającymi wargami sromowymi i z paskiem włosków nad łechtaczką. Miała całkiem wydepilowany tyłek a konkretnie o***t, wyglądało to śmiesznie i bardzo słodko.

Gość gość
golenie nic nie da ja ksztalt i rozmiar nie ten.trzeba miec wszystko malutkie jak u dziewczynki zeby to fajnie wygladalo, nie wszystkie tak maja, na wielkiej lepiej zostawic wlosy to wtedy nie rzuca sie tak w oczy