Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona13

Nigdy się nie całowałam i nie miałam chłopaka!!!

Polecane posty

Czy coś ze mną nie tak? Brzydka nie jestem może nieśmiała. Mam mało znajomych. Macie dla mnie jakieś rady?

Gość tomek-25
ja mam 25 lat i też nigdy się nie całowałem. A nie jestem jakiś ostatni.

Gość sfs
a ja mam 18 lat i też sie nie całowałam i nie mam chłopaka. Jestem nieśmiała,

ja mam prawie 19 lat i tak myślę że może jestem jedyna która się nawet nie całowała...

Jak się nie całowałaś to odstaw się, idź na dyskoteke do klubu, zatańcz i wyrwij jakiegoś kolesia i go pocałuj :P

i co mi z tego przyjdzie? raczej tak nie zrobię bo ja nieśmiała jestem nie dam rady

ona - po prostu poszukaj/poczekaj na tego odpowiedniego a nie rób coś na siłę bo to się nie opłaca ;)

na razie cierpliwie czekam na swojego księcia z bajki ale powoli mam juz dość tego... a gdy widzę takie młodsze gówniary co się całują i mają chłopaków to aż mnie ściska... z zazdrości:(

wychodzę:) jeżdże na dyskoteki czasami ale tam tylko same osły są:( under a Ty ile masz lat>?

Gość pasztet firmowy
ja mam dwadzieścia lat, całowałam się jedynie ze swoją ręką jakieś 10 lat temu :D ale ja jestem po prostu brzydka, więc już się pogodziłam z losem zakonnicy 🖐️

Oj tam księcia z bajki... zawsze dobrze jest mieć trochę doświadczenia z innymi chłopakami. Pod koniec tego roku kończę 18 lat. Z mojego doświadczenia wiem, ze każdy chlopak całuje inaczej.. nieraz mi się podobało a nieraz było obrzydliwie :| A moje lekarstwo na nieśmiałość np. w dyskotece to piwko :D zawsze po nim moge góry przenosić

ale ja nie mogłabym pocałować kogoś kto mi się nie podoba zupełnie i do tego nie myje zębów i pali papierosy:(

ale ja nie mam odwagi podejść do kogos kto mi się podoba i tak zwyczajnie mu powiedzieć "cześć" czy coś w tym stylu, lub : " hej podobasz mi się" 😡

'ale ja nie mogłabym pocałować kogoś kto mi się nie podoba zupełnie i do tego nie myje zębów i pali papierosy' nie wierze, że tylko tacy Cię otaczają... ktoś sensowny napewno sie znajdzie

no dobra może przesadziłam trochę ale na dyskotece większość takich jest:O

to teraz powiecie że jestem zupełnie nie tego bo piwa nie lubię i właściwie to się nigdy nie upiłam i w ogóle nie pamietam żebym piwo kiedyś próbowała:O wódkę owszem, niedobra, pali jak diabli:P

oj też miałam problem też narzekałam że się nawet nie całowałam ale na pewno ktos się znajdzie i wcale to nie musi byc ten jedyny... musisz wyjść do ludzi i przełamać nieśmiałość

taa kiedys spotkałam starą znajomą niby obie chciałyśmy rozmawiać tylko... nie miałyśmy o czym:O spadam na jakiś czas ale jeszcze tutaj zajrzę🖐️

To mija z wiekiem. W pewnym momencie człowiek sobie uświadamia, że nie chce dalej tak żyć i staje na głowie, żeby jego życie wyglądało inaczej, tak jak wymarzył. Dojdziesz do tego i Ty;)