Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Apsik77

Nikomu nie życzę...

Polecane posty

Gość Apsik77

Widzieć osobę, którą się tak kocha i z którą się tak wiele przeżyło, i wiedząc, że ta osoba już kompletnie nic na twój widok nie czuje... To takie straszne uczucie :(. Najgorszemu wrogowi nie życzę...

Gość Timmon
straszne:(

Gość pumba203
jestesmy z Toba <przytula> <pociesza>

Gość Timmon
ale może nie wszystko jeszcze stracone?

Gość kamuleckos2555555
Przyłączam się do tej opinii:) Kiedy widzisz jak kochana osoba obraca się dupą i po prostu bez słowa odchodzi to czujesz pustkę nie do opisania. To jest najprawdziwsza bezsilność, uczucie poniżenia i pustki. Ja się z tym już długo zmagam i wcale nie jest lepiej:) Ale trzymam za Ciebie kciuki. Najgorsze jest to, że wciąż uważam ją za najwspanialszą dziewczynę jaka istnieje;)

Gość Apsik77
Już wszystko stracone... On mnie zostawił dla innej... :(

Gość pumba203
dlugo z soba byliscie?

Gość Apsik77
3 lata... Chyba jestem głupia... Bo nie potrafię zrozumieć, jak po takim czasie można od tak zapomnieć i mieć gdzieś... Zbyt wrażliwa jestem do związków...

Gość ludzie co wy z tym
opowiedz o tym, ile byliscie, kiedy zaczelo sie psuc, kiedy i jak poznal tamta, co to za jedna, jak to powiedział, co planuje mnie tez rzucił dla innej...teraz twierdzi, ze jej juz nie kocha, chyba

Gość pumba203
kamuleckos2555555 dlugo z nia byles?

Gość Apsik77
Moim zdaniem nic się nie psuło, nie wiem, może po prostu się znudził? On od tak powiedział: koniec, i to jeszcze nie powiedział, że zostawia dla innej, przysięgał, kręcił, zwodził, że to dlatego, że chce być sam, a tu się okazało, że jednak... :(

Gość fdsfsdfsd
zycie

Gość no tak no tak no tak

Gość kamuleckos2555555
droga Pumbo (hihih ładny nick) bardzo krótko ale to wystarczyło:) Po prostu lubiłem ją poznawać i cieszyłem się z jej obecności:) To trudno wyjaśnić w zasadzie pierwszy raz w życiu czułem się dumny z drugiego człowieka i uwielbiałem jej słuchać:)

Gość Porzucony_28
Apsik77 właśnie przechodzę to samo tylko że ja byłem ze swoją dziewczyną 8 lat i też mi powiedziała że na razie odchodzi bo chce sobie przemyśleć pewne sprawy a tu CIACH inny koleś jest z nią teraz....Po 8 latach !!! Tak jakby to było 4 miesiące .....

Gość Apsik77
Ech... no właśnie, niby tacy święci, że chcą przemyśleć, być sami a tu proszę... :(

Gość Apsik77
A zresztą, z tego, co słyszałam to mój były zaczął się bardziej interesować kobietami, z dobrego faceta robi się playboy niestety :(

Gość pumba203
kamuleckos2555555 dziekuje Apsik77 trzeba isc przed siebie i nie ogladac sie na innych choc wiem ze to bardzo trudne i nie da sie uspokoic w ciagu miesiaca ale lepsze to niz zadreczanie sie i ciagle analizowanie ja niestety tak robie ;/

Gość Apsik77
Walczę już 4 miesiące, ale co zrobić z tym głupim sercem :(

Gość cisowianka anka
to Ty znajdz sobie innego,po co trwac w tym co skonczone i nie dac szansy temu co moze przyjsc nowego

Gość Apsik77
To nie jest takie łatwe znaleźć sobie kogoś innego, uwierz.

Gość kamuleckos2555555
Mam wrażenie że wszyscy mówimy o przeżyciach, które dusimy w sobie i wmawiamy sobie że damy radę. Wiem po sobie, że wiele spraw można zatuszować, wmówić sobie że życie jest fajne i zająć się pracą. kiedy jednak ktoś najważniejszy omija Cię szerokim łukiem i nie chce mieć z Tobą nic wspólnego to człowiek czuje się jak szmata i to jest naturalne. Ja codziennie modlę się za dziewczynę, która była dla mnie taka ważna bo boję się o jej zdrowie i o to, że ktoś może ją skrzywdzić. Nie chcę wcale, żeby wracała, żeby moje smuty ją dotykały tylko tęsknie za nią jako za przyjaciółką i bratnią duszą:) Kocham i zawsze będę kochał :)

Gość Apsik77
"kiedy jednak ktoś najważniejszy omija Cię szerokim łukiem i nie chce mieć z Tobą nic wspólnego to człowiek czuje się jak szmata i to jest naturalne." Właśnie... :(

Gość Porzucony_28
@Apsik77 NAWET NIE WIESZ JAK CIĘ DOBRZE ROZUMIEM !!!...ja jestem od prawie 2-uch tygodni sam ...myślałem by też znaleźć osobę jakąś osobę by przelać na nia miłość itp. niestety ciężko...apsik77 z jakiego miasta jesteś ?

Gość Apsik77
z miasta płock... :(

Gość pumba203
jak znalesc milosc w swiecie seksu gdzie nie ma bezinteresownosci i nie zwraca sie uwagi na uczucia innych? ;/

Gość kamuleckos2555555
Realny świat wcale nie jest światem seksu i używania:) Jest światem pokus z którymi trzeba walczyć, ale da się pozostać człowiekiem jeśli ma się w kimś wsparcie. Chciałem tylko powiedzieć, że dla mnie chwile z tą ważną osobą były wyjątkowe i nie oddałbym ich za nic. Nawet to dzisiejsze szmatławe samopoczucie i wrażenie przegranej nie pozwoli mi źle o niej myśleć. Wierzę w to, że kiedyś jeszcze będę mógł uściskać ją jak najdroższą przyjaciółkę:)

Gość pumba203
tego Ci zycze :)

Gość kamuleckos2555555
Dla mnie to właśnie jest prawdziwa satysfakcja, że umiałem się na bardzo krótko wyrwać z tego świata w którym kobiet się używa, a facetów wykorzystuje. Byłem szczęsliwy i chciało mi się żyć na całego:) tęsknie za tym ale nie jestem naiwny.

Gość Apsik77
Ech życie życie :( Życzę wam wszystkim szczęścia w miłości...