Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alutka6789

nasza przyszłość:-(

Polecane posty

Gość alutka6789

jest mi złe i musze sie wygadac. jestem z facetem 2 lata i 8 miesiecy.Gdy go zapytałam jak to z nami jest? i jak widzi nasza przyszłość? to mi odpowiedział ze co za głupie pytania i ze jestem chora i powinnam sie leczyc na głowe:-( jest mi przykro bo myślałam ze on mysli o mnie poważnie?:-( napiszcie co o tym wszystkim myslicie????????

Gość hit me bejbe
www.animus24.pl :classic_cool:

Gość hell-o-haven
Może chcesz go wtloczyć w znane schematy: małżeństwo, dziecko, kredyty, etc., w tzw, dorosłe, bezsensowne życie....a liczy się tylko miłość, nie zchcianki Twego ego....

To mu najpierw powiedz jak Ty widzisz przyszłość i zorientuj się czy macie podobne priorytety. Jeśli macie inną wizję przyszłości, to lepiej go zostaw od razu i nie marnuj kolejnych lat, bo będzie tylko gorzej.

Gość alutka6789
no własnie chciałam poprostu sie dowiedziec jaka ma wizje naszej przyszłości czy widzi w przyszłości (nie teraz tylko w dalekiej przyszłości)ślub i dzieci czy raczej woli wolne zwiazki na które ja niestery sie nie pisze bo wtedy nie bede miec tej stabilizacji i bezpieczenstwa ale niestety niczego sie nie dowiedziałam bo wywiazała sie z tego tylko kłótnia:-(

Gość alutka6789
nie mieszkamy razem:-(

No to dziwne trochę, bo zazwyczaj po zamieszkaniu faceci robią się wygodni i przestają myśleć o przyszłości. Musisz jakoś go podejść i dowiedzieć się jak on widzi przyszłość.Bo naprawdę nie ma co życia marnować z niedojrzałymi emocjonalnie facetami. Trzymam kciuki.

Gość alutka6789
dzieki nz dobre rady:-) i wsparcie:-)

A po co go w ogóle podchodzić.Może to właśnie znak, że to nie ten? Lepiej teraz niż póxniej.Po ślubie już nie bedzie to takie proste.

Gość alutka6789
moze on mysli ze ja nie jestem ta z która chcialby spedzic reszte zycia..:-( i dlatego tak zareagował..

"moze on mysli ze ja nie jestem ta z która chcialby spedzic reszte zycia.. i dlatego tak zareagował.." Jeśli tak jest, to uciekaj gdzie pieprz rośnie i nie łudź się, że coś się zmieni, bo zmarnujesz tylko kolejne lata z nieodpowiednim człowiekiem.

Gość pumba203
dziewczyna powinna wiedziec na czym stoi nikt nie chce byc bezpieczna przystania na czas okreslony ;/

Gość alutka6789
i własnie tego sie boje, boje sie ze jesli bede z nim np.10 lat a on wtedy znajdzie mlodsza i powie mi tak słuchaj przeciez ja nigdy nic ci nie obiecywałem:-(

Gość pumba203
przeciez nikt nie wymaga deklaracji az po grob,wystarczyloby "kochanie przeciez wiesz ze traktuje Cie powaznie"-tak mysle :(

Gość alutka6789
do Pumba203: dokładnie własnie cos w tym stylu, cos takiego chciałam usłyszeć... bo wiadomo jak narazie nie spieszy mi sie do jakis konkretnych deklaracji:-)

Gość pumba203
moze jednak lepiej ze stracilas 2 lata i 8 miesiecy niz pol zycia...dobrze ze w koncu zapytalas bo moze sie okazac ze on lubi wolne zwiazki,niby jestescie razem a tu nagle taka nie mila niespodzianka,ze bylas tzw "zapchaj dziura" poki nie znajdzie kogos innego bo on nie potrafi byc sam,no ale moze pisze zbyt czarne scenariusze jak i nasz los

Gość alutka6789
no własnie tez sie tego boje, nawet nie chce o tym myślec ale tez czarne scenariusze przychodza mi do głowy:-(

Gość pumba203
moze zrob dzis pyszna kolacje i porozmawiajcie na spokojnie? Poprostu np.powiedz" jestes kims waznym w moim zyciu" i sprawdz reakcje,bo widze ze z Twojej str to na powaznie a z jego nie koniecznie

Gość Randkowiec
Powiedz mu, ze ci sie przykro zrobilo... I szczerze pogadaj.

Gość alutka6789
no pewnie ze na powaznie z mojej strony bo bardzo go kocham i mi na nim zalezy... bardzo ciezko bedzie z nim porozmawiac bo on jest bardzo nerwowy i mozemy znowu sie kolócic:-(

Po diabla ci facet, z ktorym sie klocisz? Jesli chcesz dobrego malzenstwa, to znajdz goscia, z ktorym mozna na spokojnie porozmawiac (nawet majac inne opinie na dany temat).

Gość pumba203
tzn chyba ze Cie nie szanuje ;/

Gość alutka6789
moze faktycznie tylko ja tego nie widze bo jestem zaślepiona miłościa do niego:-(

Spokojnie! Znasz go lepiej niz my. Wiesz lepiej, jaki jest. My ci tylko podsuwamy pewne spostrzezenia. Analize dokonasz ty.

Gość pumba203
no to ktos musi Ci pomoc oczy otworzyc,Ty go kochasz a on Ci robi awantury z takiego powodu? Albo jest nie dojrzaly i bedziesz czekac 5 lat az dorosnie i zacznie Cie sluchac,albo pojdzie do kogos kogo nie bedzie musial sluchac,nie obnizaj swoich wymagan,bo on ignoruje Twoje zdanie i potrzeby a zrouzmienie to chyba podstawa zwiazku?

Gość pumba203
zamilkłaś :(

Gość alutka6789
dokładnie tak chciałabym o tym z nim spokojnie porozmawiac:-( ale u niego niestety ten temat jest tematem tabu:-( dla mnie to bardzo dziwne co zawsze mi sie wydawało ze mozemy o wszystkim pogadac:-(