Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Forumowy Przystojniak

POSZUKIWANA KOBIETA, nie dziewczynka, nie matka z dzieckiem

Polecane posty

Gość blue sky***
>>>hej forumowy.....jak mieszkasz w moim mieście to możesz iść ze mną i z moją koleżanką na kurs tańca od września, choć liczba 3 się nie kalkuluje:P >>>a pro po....spać nie możesz, że tak o wczesnej porze piszesz? ;) >>>książka....bardzo interesująca...całej jeszcze oczywiście nie przeczytałam, ale to co przeczytałam pozwala mi polecić ją innym...wydaje mi się, że niezależnie od wiedzy i mądrości życiowej, każdy wyciągnie z niej coś dla siebie (jedyne zastrzeżenie to fakt, że jest oparta na problemach Amerykanów, a przecież Polska to nie Ameryka....i tak na marginesie-to o czym wcześniej wspomniałam....teoria sobie, a życie sobie:) )

Cześć. Przystojny, zarzuciłeś też sieć na innych forach?

Gość no nie wiemmmmmmmmmmm
mam nadzieje , ze nie trafie nigdy na takiego faceta :O poza tym facet , ktory nie umie tanczyc to nie facet jak dla mnie :P dziewczyny nie ponizajcie sie, staracie sie o niego, a to tylko jego ocena , ze jest niby przystojny :O z tymi zarobkami tak samo; on po prostu jest sknera, skoro masz nie oczekiwac , ze bedzie ci kupowal prezenty; od razu dla sprostowania; nigdy nie dostawalam prezentow w zwiazku, zawsze zarabialam na siebie, czasami wiecej od faceta, ale takie uprzedzanie faktow "masz na nic nie liczyc" dyskwalifikowaloby cie od razu. tak samo jak bledy ortograficzne , ktore robisz :P

Gość do Przestojniaka
jestes?

Gość Ddokładniee
"no nie wiemmmmmmmmmmm mam nadzieje , ze nie trafie nigdy na takiego faceta poza tym facet , ktory nie umie tanczyc to nie facet jak dla mnie dziewczyny nie ponizajcie sie, staracie sie o niego, a to tylko jego ocena , ze jest niby przystojny z tymi zarobkami tak samo; on po prostu jest sknera, skoro masz nie oczekiwac , ze bedzie ci kupowal prezenty; od razu dla sprostowania; nigdy nie dostawalam prezentow w zwiazku, zawsze zarabialam na siebie, czasami wiecej od faceta, ale takie uprzedzanie faktow "masz na nic nie liczyc" dyskwalifikowaloby cie od razu. tak samo jak bledy ortograficzne , ktore robisz " Otóż to...ja to w ogóle się dziwię, że te desperatki jeszcze tu piszą. Facet robi sobie polewkę , a te myślą ,że szuka na serio. Druga kwestia...tu nie ma przystojnych facetów, a ci którzy dawali swoje foty w stopkach...tylko im się wydaje ,że są atrakcyjni. :D:classic_cool:

odpowiadam temu modelowi Czesc przystojniak .Jak sie spało? na prawym boku, ale nie jestem pewien bo zasnąłem. ;) @@@ blue sky*** - a jak sobie wyobrażasz taki taniec w trójkącie? ;) oczywiście, że książka dla nas ma się nijak do rzeczywistości, ale są tam opisana pewne analogiczne sytuacje. reszta tak jak piszesz, każdy znajdzie coś dla siebie. książkę można polecić każdej kobiecie myślę. @@@ brum Cześć. Przystojny, zarzuciłeś też sieć na innych forach? pardon? nie. inne to typowo męskie fora. @@@@ do Przestojniaka jestes? jak widać, tak. :)

"poza tym facet , ktory nie umie tanczyc to nie facet jak dla mnie dziewczyny nie ponizajcie sie, staracie sie o niego, a to tylko jego ocena , ze jest niby przystojny z tymi zarobkami tak samo; on po prostu jest sknera, skoro masz nie oczekiwac , ze bedzie ci kupowal prezenty; od razu dla sprostowania; nigdy nie dostawalam prezentow w zwiazku, zawsze zarabialam na siebie, czasami wiecej od faceta, ale takie uprzedzanie faktow "masz na nic nie liczyc" dyskwalifikowaloby cie od razu. tak samo jak bledy ortograficzne , ktore robisz " nigdzie nie napisałem, że nie umiem tańczyć. jest taniec i taniec. można tańczyć z wilkami, można tańczyć w białych rękawiczkach z gwizdkiem w ustach. nie, nie moja ocena. kobiet z którymi się spotykałem(oczywiście nie każdej). mam oczy i umiem z nich korzystać. widziałem przystojniejszych, ale widziałem też mniej przystojnych. nie napisałem, że ma na nic nie liczyć. nie napisałem, że nie będę kupował prezentów. nie napisałem, że nie będę sprawiał jej małych przyjemności. napisałem, że nie będę robił drogich prezentów, nie będę robił za sponsora. zawsze może znaleźć się ktoś możniejszy i przebić ofertę sponsorowaną. Dziękuję za zwrócenie uwagi o błędach. Jeszcze jakbyś mogła mi je pozaznaczać byłbym wdzięczny. Człowiek uczy się całe życie, najczęściej na błędach. Pracy nad samym sobą nigdy dość. :)

nie chcialabym takiego idioty za doplata mieć go nie będziesz, w czym problem? aby nie rozwijać przed paniami wizji poznania Brada Pitt'a czy innego Banderasa zmieniam nick na bardziej ziemski. zw. ;)

Gość Spiertalayyy pachołku
Nigdy nikogo nie poznasz kretynie!!!:)

Gość jestes zwyklym forumowym
gownem:D:D:D:D

Gość Forumowy Przyśtojniak
Dajcie mi popisać, nic innego minie zostało.Może jakaś niepełnosprawna umysłowo da się nabrać na moje teksty.

Gość jestes coraz bardziej zalosny
widac nigdy nie bedziesz miec kobiety. 🖐️

czyli wmawiano mi kłamstwo prost w oczy. zaraz parę smsów pójdzie w świat. ;) :D ok. facet na zdj. przystojny. ale chyba taki musi być model. ja modelem nie jestem. a Ty jesteś modelką? coś mi się wydaje, że dobrałem nieodpowiedni nick, bo gdybym był offermą, to mógłbym liczyc na litość i współczucie. :D

Gość forumowy ty pipko lecz sie
nie masz co robic

Gość do brum.......
Takiemu jak z foty ty możesz wylizać dupę, a i na to by ci nie pozwolił:D:D:D:D:D:D:Dżegnam pasztety i forumowe ofermy!!!!:D:D:D

Zabawne jest to, że nawet gdybyś pękł/a to i tak to nic nie zmieni. :D

I chociaż, żebyś coś oryginalnego wymyślił/a. Albo przynajmniej zabawnego.

Buziaczek na drogę, bo jak sądzę opuszczasz już ten temat. :D

Gość gamonie ona was wciąga
w rozmowe żeby zablokowac wam dostep do forum. to jest modka.

Gość wiemy, bo to scierwo jest modk

Gość siedzi tu całe dnie musi być
modka

Tyle to się sama mogę domyśleć. :D A tak coś więcej? :D

Gość boooska
DOBRA,KOŃCZ POSZUKIWANIA-OTO JESTEM!!!!!!

Gość cudowny czwartek.
Brum to potrafi wzbudzać namiętności.