Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Forumowy Przystojniak

POSZUKIWANA KOBIETA, nie dziewczynka, nie matka z dzieckiem

Polecane posty

Hej. :) Przez internet to ocenić można dokładnie nic. :) Czasami może -znajomość ortografii i interpunkcji.

Gość nie wyobrażam sobie
żeby zostawić dwulatka na kilka godzin samego, daria raczej ściemnia, albo jej dziecko jest coś nie teges, bo dwulatek ma to do siebie że dopiero poznaje świat i interesuje go wszystko co dzieje się wokół i może na tyłku usiedzieć spokojnie parę minut, ale nie godzin, ani nawet jedną godzinę, a poza tym dziecko w tym wieku zostawione same może się nieźle uszkodzić

ostatnio wpadła mi w ręce(dzięki pewnej sympatycznej pani) książka" "Czy będzie z nas dobrana para. kogo unikać a kogo poszukiwać" Barbara de Angelis. Szkoda, że nie przeczytałem jej kilka lat wcześniej. Już po paru strona zauważam jakie błędy popełniałem. Przede wszystkim spotkania z kobietami "poznanymi w sieci". Czasem jechało się kilkaset kilometrów, aby ją poznać a później szkoda było jechać tyle kilometrów tylko napić się kawy. Dawało się jeszcze jedną szansę, jeszcze jedną kawę.. Szkoda było marnować czasu i wpadało się. BŁĄD. W dodatku jeden bardzo kosztowny. Ale teraz już umiem poznać po jednym spotkaniu czy z tego coś będzie czy nie. Chyba, że poznaję ją w klubie, wtedy potrzebna "druga randka" aby porozmawiać. ;)

Gość blue sky***
11:49 [zgłoś do usunięcia] Forumowy Przystojniak ostatnio wpadła mi w ręce(dzięki pewnej sympatycznej pani) książka" "Czy będzie z nas dobrana para. kogo unikać a kogo poszukiwać" Barbara de Angelis. (...) >>>ciekawe co ja bym o tej książce powiedziała?! może uda mi się ją gdzieś znaleźć...zakładam, ze są tam rady dla obu płci?!...choć życiowa mądrość podpowiada mi, że teoria swoją drogą, a życie swoją:-)

Drogie samotne mamy! (nawet super grzecznych dwulatków) Dlaczego staracie nam się wmówić, że czarne jest szare? Zrozumcie dla Nas(mnie, komicznego i myślę wielu innych mężczyzn) dziecko jest postrzegane jako Twoja wada(balast). Tak jak Ty masz prawo nie wykazywać zainteresowania rudym, niskim, garbatym tak my mamy prawo nie wykazywać zainteresowania kobieta z dzieckiem. Nie jest to żadna forma niedojrzałości z naszej strony. To jest nasze prawo wyboru. Czy Ci się to podoba czy nie. wrzucając mi od niedojrzałych palantów, egoistów itd. nie zmienisz tego, że nagle dziecko będę postrzegał jako zaletę. Co z tego, że dziecko jest super grzeczne(niewidzialne) przez dwie godziny, jeśli może wejśc do pokoju w najmniej odpowiednim momencie. Co z wyjściami do restauracji, kina na imprezę? Nie mam zamiaru z tego rezygnować, albo chodzić samemu tylko dlatego, że "moja pani" nie ma co zrobić ze swoją pociechą. I nie piszcie mi teraz o babciach, ciociach, koleżankach. Dziecko może zostać u nich, ale Wasze myśli również tam zostają. a skoro Ty chcesz abym był tylko dla Ciebie, tak samo ja mam prawo, abyś była tylko dla mnie.

Gość kasia91.
mój brat zostawil fajną dziewczyne dla dziewczyny z dzieckiem, kupil jej auto teraz mieszkanie zadluzyl sie. ona nastawila go przeciw rodzinie i nieutrzymuje kontaktu z nami. ta kobieta to dla nas tragedia rodzinna

Gość UmyHurtUMySOUL
Ja mysle ze lepiej jest miec dziewczyne bez dziecka, sa jednak mężczyzni ktorym to nie przeszkadza. Jedni faceci wolą krótkonogie karzelki a inni długonogie modelki jak ja. Jesli facet mialby do wyboru karzelka a dlugonogoą pieknosc z dzieckiem napewno wybierze opcje 2. inny znowu woli karzelka bez dziecka i juz. SA GUSTA I GUSCIKI

Gość keeeishha
FORUMOWY PRZYSTOJNIAK TO ZAKOMPLEKSIONA CIOTA Z MAŁA PAŁKĄ KTORA SKONCZY Z 40 LETNIĄ ROZWODKĄ Z GORMADKĄ DZIECI BO ZADNA DOBRA DUPA GO NIECHE

Gość blue sky***
12:11 [zgłoś do usunięcia] Forumowy Przystojniak blue sky*** - książka jest napisane przez kobietę, więc bardziej skupia się na popełnianych przez nie błędach. ale jest też małą sciągawką dla facetow. proszę, ebook: http://www.sendspace.com/file/o0v5jz >>>>dzięki....jak przeczytam, a topik nie umrze śmiercią naturalną to podzielę się swoimi wnioskami wyciągniętymi z lektury:-)

keeeishha FORUMOWY PRZYSTOJNIAK TO ZAKOMPLEKSIONA CIOTA Z MAŁA PAŁKĄ KTORA SKONCZY Z 40 LETNIĄ ROZWODKĄ Z GORMADKĄ DZIECI BO ZADNA DOBRA D**A GO NIECHE @@@ widzisz i to jest sztuka wyboru, że wolę umrzeć, niż pójść do niewoli(czyt.) wolę być "starym kawalerem" niż frajerem. :D dziękuję wróżko za przepowiedzenie przyszłości. ile się należy?

Gość długo tak jeszcze będziesz
kisił ogóra na tym topiku? Taki z ciebie"przystojniak" jak z ofermy casanova 🖐️

Forumowy Przystojniak. nie kisze ogóra aktualnie jestem we wspanialym związku z cudownym partnerem mozecie mi pozazdroscic zadna kobieta nie potrafi tak zadowolic meżczyzny jak on @@@@ nie wiem, nie próbowałem. ale coś w tym może być, facet wie jak dotykać siebie, więc drugiego też będzie umiał. to mogłoby być niezapomniane fellatio. jesteś chętny? :D słabo podszywaczu. musisz się bardziej wysilić. czytałem lepsze podszywy, ktore wywoływały uśmiech, a nawet śmiech. :D

Gość fgjfdjh
ty jestes zalosny nie smieszny przystojniaku --- tylko z nicka widac ze piszesz nie po to by kogos poznac ale z nudow zreszta jak reszta meskich ciot z tego forum

Gość Forumowy Przystójniak
Rozgryźliście mnie, mam małego 10cm kutaska:)

fgjfdjh ty jestes zalosny nie smieszny przystojniaku --- tylko z nicka widac ze piszesz nie po to by kogos poznac ale z nudow zreszta jak reszta meskich ciot z tego forum @@@@ masz 50% racji. tylko nie wiem, dlaczego mam być z tego powodu ciotą? :D

Gość do Przystojniaka
A jak kobieta zarabia 2000 to moze byc? Czy limit 4000 jest obowiazkowy :-)

Gość prawie jak kobieta
Samodzielna, bez balastu, z dobrą pracą, wysokimi zarobkami, samochodem, mieszkaniem i domem na wsi.

Gość prawie jak kobieta
Seks wolę uprawiać z mężczyznami. Kobiety nie pociągają mnie w sensie erotycznym.

Gość prawie jak kobieta
160 cm wzrostu, blondynka, ubiór w rozmiarze 36. Do pracy wkładam zwykle kostium 2-częściowy, jedwabną bluzkę, szpilki i zegarek. Bardzo lubię firmy Piaget. Mam do nich słabość. Po pracy preferuję strój bardziej swobodny. Chętnie zakładam sukienki. Lubię czytać, głównie beletrystykę amerykańską plus lekturę branżową.

Gość blue sky***
...no to zaczyna się robić ciekawie:))