Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Forumowy Przystojniak

POSZUKIWANA KOBIETA, nie dziewczynka, nie matka z dzieckiem

Polecane posty

Gość do Przystojniaka
nie ma go ale mam pare pytan : 1.Czy masz jakies hobby ? Jakie? 2.Jaki samochod bardziej ci sie podoba? terenowy,sportowy,elegancka limuzyna 3.Dom za miastem czy apartament w centrum ? 4.Norweskie fiordy czy piaski w Egipcie? 5.Gory czy morze ?

Gość blue sky***
16:21 [zgłoś do usunięcia] mi mała blue sky - kłocisz sie i dogryzasz dla samej zasady? to nie zawsze jest sexy >>>a kto powiedział, że chce tu być sexy...tutaj to raczej jest nie możliwe:-)...to nie było zaplanowane;P 16:30 [zgłoś do usunięcia] komiczne komik1112@tlen.pl'; (...) nie jest ich wielu, tylko rzucają się w oczy... zresztą zależy co masz na myśli... 35 facet mieszkający z mamusią, który nigdy nie miał kobiety , też teoretycznie zachowuje swoje "Ja" i nie dostosowuje się do ogółu.. Ale czy na pewno o to chodzi? >>>ja nie mówię o takim pokroju ludzi (nie wiem czy takiego kogoś można uznać za indywidualistę)...musisz wziąć jeszcze drugą część mojej wypowiedzi pod uwagę tzn. dlatego tak dużo samotności w świecie będącym niejednokrotnie wielkim pustostanem:P

Gość do Przystojniaka
Dlaczego kaleka?

Gość do Przystojniaka
Do - gorzkniejesz na starość ty jak uważasz ? To ja jestem bardzo stara widocznie bo uwazam,ze 95 % ludzi nie ma wlasnego zdania.Manipuluja glownie media

"Komiczny. Dwa lata temu, i to chyba w politycznej dyskusji z Ofermą, stwierdziłeś, że 3/4 ludzi nie ma własnego zdania. Dzisiaj to już 90%" Ludzie, to Wy pamiętacie takie rzeczy? Nie gorzknieje, tyko zmniejszam liczbę ludzi, z którymi warto utrzymywać kontakty... Co najgorsze, to do mnie lgną jednostki dla mnie niepożądane...

Gość gorzkniejesz na starość
tylko odpowiednio uksztaltowane i bogate wewnętrznie jednostki się przed tym bronią...często obrywając Krzyknij jeszcze gromko: "Ja Mi, jestem odpowiednio ukształtowana i bogata wewnętrznie" Urok życia polega też i na tym, że każdy przeciętny człowiek jest przeświadczony o swojej wyjątkowości, ale wkalkulowane w to jest sekciarstwo i niezachwiane przekonanie o wyższości swojego gustu i wyższości swoich poglądów. A rozmowę Mi i Komicznego Gombrowicz podsumowałby slowami: "swój do swego po swoje".

Gość buhahahahaahhaahah
:D mi pocaluj go jeszcze w podziece w doopke , popatrz jemu gleboko w oczka i obliz sie :D

Gość ciągnąc wątek Gąbrowicza
Przyprawianie "gęby" nie jest tylko domeną adwersarza. Różnica polega jedynie na tym, że to, co robimy sami nazywamy autokreacją. Inni usiłują zrobić z nas wioskowego głupka.

Ja podrążyłam nieco temat La Perly realnie ale czuję zawód. :( Najdroższy stanik jak tam był kosztował 520 zł. Jakby nie liczyć, to tysiąc dolarów jeszcze nie jest.

brum szukaj dalej kto szuka ten znajdzie ale to bardzo ładnie z twojej strony , że tak profesjonalnie podeszłaś do stanikowego problemu

No zaraz! A ja? :D Też jestem ciekawa. To dyskryminacja!!!

Ike - podeszłam bardzo profesjonalnie. :D Odszukałam sklepy sprzedające tę markę. Pospieszyłam tam i popatrzałam na ceny bardzo przenikliwie. Przyznać muszę, że bieliznę mają zacną. Ale nie tak drogą jak pisała wiadoma osoba. Może nie ma chcetnych na takie ekstremalne doznania stanikowe.

a nasz rozmiar był? czy tylko kosmiczne typu 30Z?

Ike - oni w tym sklepie stwierdzili, że nie muszę się martwić o rozmiarówkę. :D Mam wybrać fason a sprowadzą taki, jaki będzie potrzebny. :D I nieco się przeraziłam, że mi zakłądać będą pomagali. :D A tego chyba bym nie wytrzymała.

sprowadzić to każdy potrafi a może ty chcesz na "już"? powinni po prostu na poczekaniu uszyć phi rozczarowała mnie ta marka

Powiem więcej - oni nawet zaoferowali poprawki. :D Powstrzymałam się od pytania czy zmniejszanie też w chodzi w grę i czy wtedy obniżają cenę. :D Mi - za 1,99 zł nic tam nie było. :D Wierz mi. :D

swoją drogą trzeba było jednak brać a przy kasie stwierdzić, że niech się nie martwią o pieniądze tylko drukują rachunek ty kiedyś tam wybraną kwotę sprowadzisz

Chociaż teraz mi przyszło do głowy, że moglabym mieć dwa w cenie jednego. :D Poprosiłabym po przerobienie jakiegoś monstrualnego rozmiaru. :D

Znaczy - dużego rozmiaru. Z monstrualnego to mogłyby ze trzy wyjść.

Mi - jeśli bardzo Ci zależy, to pójdę tam jutro i sprawdzę. Ciekawi mnie tylko jak te dzyndzołki się na biuście trzymają?

tam mikro stringi ja po takiej firmie spodziewam się shirtingów podnoszących pośladki

Udrapuj się jakoś ponętnie na stole i sprawdź jaka będzie reakcja.

Gość no nie wiemmmmmmmmmmm
przystojniak nie przeczytalam wszystkiego, ale z jakiego miasta jestes i ile masz lat?

Dzień dobry! do Przystojniaka 2000 netto na umowie, do 4000 w lepszym miesiacu,167 cm,rozmiar 38 , ciemne wlosy ,brak tipsow , opalona naturalnie,biust 75E. Prawo jazdy,bez samochodu ( z wyboru) No i.... @@@@ szanuj się kobieto, jeśli chcesz aby mężczyzna Cię szanował. to nie jest giełda samochodowa: VW GOLF IV TDI 2002r 101KM 115tyś. Climatronic Rok produkcji : 2002 Moc: 101km Lakier: Czarny metalik Rodzaj paliwa: Diesel Ilość drzwi: 5 Kraj pochodzenia: Włochy WYPOSARZENIE 4xAir Bag ABS Pompowtryskiwacze Immobilizer Komputer pokładowy bardzo dużo kobiet źle "podchodzi" do mężczyzny. tutaj mamy tego przykład. autorka być może chciała dobrze, ale jej się nie udało. szkoda, że nie zadałaś sobie trudu i nie przeczytałaś wszystkich moich wypowiedzi. ja bym tak zrobił, gdyby mnie ktoś naprawdę zainteresował. szkoda, że nie przeczytałaś, że dla nie kobieta może być bez pracy, o ile nie jest t kobieta która tylko leży i ładnie pachnie. dlaczego "z wyboru" nie posiadasz auta? nie lubisz stać w korkach? do Przystojniaka Wesoła,nieprzewidywalna,troszeczke szalona momentami Uwielbiam zwierzeta,interesuje sie polityką,biznesem Lubie gotowac,oglądac mecze,spacerowac jeśli to ciągle Ty, to tu już jest wiele lepiej. ;) już na początku mamy parę wspólnych cech. zwierzęta jak najbardziej. psy uwielbiam(może poza lizaniem po twarzy) ;) koty, zdrowie mi nie pozwala. za świniami(polityka) nie przepadam. nie porozmawiasz o tym ze mną. czekam na czasy, kiedy odejdzie obecne pokolenie polityków, a ich miejsce zajmą, młodzi którzy będą chcieli coś zrbić dla kraju, dla ludu a nie nawpieprzać się jak najwiecej z koryta, za swojej kadencji. biznesem interesuje się bardzo amatorsko. ale chętnie bym się dowiedział trochę o zasadach od kogoś wiedzącego więcej w temacie. ;) na końcu również znajduję wspólne zainteresowania. 1.Czy masz jakies hobby? Jakie? Ciągle odkrywam nowe, ciekawe rzeczy. Ogólnie hobby, to męska rywalizacja(ale nie o kobiety) sportowa. Piłka nożna, koszykówka, boks. Nie wiem czy chciałbym swoje hobby dzielić z kobietą, mieć takie same. Ja lubię "oddychać" w związku, mieć swobodę, wolność. Ale też mieć gniazdko do którego wracam. Do spróbowania: kite surfing, nurkowanie ze sprzętem, wspinaczka po skałce i zapisać się na kurs tańca, ale to z kobietą. Dla mnie to bardzo erotyczne patrzeć sobie głęboko w oczy, poruszać się, dotykać, tańczyć i nie móc... ale w domu, albo lepiej po próbie. ;) 2.Jaki samochod bardziej ci sie podoba? terenowy,sportowy,elegancka limuzyna Bezpieczny. Nie wiem czemu, ale z bezpieczeństwem na pierwszym miejscu kojarzy mi się mercedes. Najbardziej podoba mi się http://www.youtube.com/watch?v=itrQIRG-NDs to auto ma po prostu duszę. 3.Dom za miastem czy apartament w centrum ? Oba nie wchodzą w grę? ;) Dom za miastem, ale nie więcej niż 40 minut drogi z pracy. 4.Norweskie fiordy czy piaski w Egipcie? 5.Gory czy morze ? Odp na dwa pytania w jednym miejscu. Fiordy i góry we dwoje. kojarzą mi się z ciszą i spokojem. Z wyciszeniem się. Bez netu, telefonu tylko my. Egipt, morze z paczką znajomych. Zabawa do białego rana, albo dłużej.

"zainteresowania - film (co się przejawia w oglądaniu tv i wizycie w kinie raz na 3 miesiące), muzyka (słuchana w radiu i na mp - to co kolega z netu ściągnął), książka (ta, która była w dodatku do kolorowej gazetki), podróże (czyli wyjazd raz na 2 lata do Tunezji/Egiptu)... itp..." zapomniałeś wspomnieć o hobby jakim jest taniec. czyli co weekendowy spęd dam mniej lub bardziej wylewających się z ubrań i wprawiających swoje ciało w niekontrolowane ruchy, podrygi i drgania w ich mniemaniu do rytmu najlepszych światowych DJów.

Gość odpowiadam temu modelowi
Czesc przystojniak .Jak sie spało?;)