Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bollybolly

czy narzeczona zasluzyla na to zeby z nia zerwac?

Polecane posty

Gość tra la lamilion100
rozstan sie z nia- tak bedzie najlepiej dla niej, moze dla Ciebie tez.

Gość bollybolly
tak myslicie? no wlasnie, uwazam ze ona przesadzila i to zdrowo

Gość tra la lamilion100
jestes idiota, ale ona jest chyba jeszcze glupsza skoro dotad Cie nie rzucila

Gość Naturalsbody01
ale sie głupotami przjmujesz wrzuć na luz ty jej dosrałeś nt wyglądu to ona na ciebie teraz bedzie najezdzac bo nie łatwo jest o tym zapomniec jak ktos kogo kochasz mówi ze "moja ex była ładniejsza od ciebie" lub za gruba jeste.ś (przykłady )takie teksty są nie na miejscu, uważam ze ty przesadzasz przeciez jest twoją narzeczoną wyzwiska i kłótnie jeszcze przed wami nie rozstawaj sie z nią o takie bzdety

Gość bollybolly
to co powinienem zrobic, jka zaregowac gdy ona mowi ze jestem np. nudny/ mam ja pochwalic?!

Gość Naturalsbody01
nie chodzi o pochwały ale przede wszystkim przepros ją za to ze komentowałes jej wygląd w negatywny sposób chc byłby to zart do kobiet tak sie nie mówi a zobaczysz zmiany ona przestanie tak mówic do ciebie no chyba ze juz wczesniej tak moówiła, zapytaj jej co chciałaby robic zeby sie nie nudzic i już albo daj jej jakąs robote niech sie zajmie...:)

Gość bollybolly
ona by chciala zebym ja ja zabawial a ja wole posiedziec przed komputerem albo cos w domu porobic, pona[rawiac...a ona zajac sie tez sprzataniem czy gotowaniem ciagle cos od emnie chce i mnie zaczepia

Gość lasgo_something
twoje pytanie "czy zasluzyla..." juz swiadczy o twojej beznadziejnosci

Gość bollybolly
i dalej nie wiem co robic czuje sie obrazony, ale tak piszecie...moze to normalne

Gość o boże co za człowiek
to normalne że jak się z kimś jest takie teksty się zdażają jak się z kimś jest długo.nie znam pary która by sobie nieraz nie powiedziala podobnych rzeczy pomimo,iz się kocha ...w sumie jest coś w tym co powiedziała twoja narzeczona a dodała że jesteś niezaradny i ciapowaty? bo skoro wypisujesz takie bzdury i roztrząsasz je na forum robiac z igły widły tak jest!

Gość ta co fika
a wyobrazasz sobie jak ona cie czula jak "zazartowales" z jej wagi? Dla ciebie to byl zart a dla niej obelga !!!! Sprobuj chociaz troche zrozumiec kobiete !!

Gość zostaw ją
i to koniecznie po co dziewczyna ma marnować życie z takim palantem.Może dziewczyna miała gorszy dzień zdarza się Rok się zadręczasz taką głupotą? powodzenia szukaj lepszej haha a wzięłaś pod uwagę że może to prawda co powiedziała choćby w złości czy żartach a ty na prawdę jestes wieśniakiem i nudziarzem ? Tylko nudziarz przez cały rok myśli o pary powiedzianych tekstach nic mu po prostu ciekawszego nie przychodzi do głowy.Żałosny jesteś . Teraz rok kolejny zadręczaj sie tym że ludzie na kafe uważają cie za idiote

Gość klauzula
Gdybyś z mojej wagi sobie żartował, to dostałbyś z liścia. Być może natychmiast bym Cię rzuciła.

Gość bollybolly
mnie to tak zabolalo bo chyba w srodku najprawde czuje sie wiesniakiem z malej miejscowosci i nudziarzem...a ona jest zupelnie z innego swiata czy wobec tego powinienem se znalezc dziewczyne ktorej zaimponuje, moze tez jakas z malego miasta? bez wyksztalcxenia? no bo to chyba zle ze dziewczyna tak o mnie mysli....:(

Gość jeśli sam tak o sobie myślisz
to jak ma mysleć ona? skoro jesteś nudziarzem i wieśniakiem a z tym się jak widac zgadzają wszyscy to powinieneś ją na rękach nosić że cię kocha i chce być z kimś takim jak ty a nie na chama szukać dziury w całym i pretekstu do zerwania.No chyba że jej nie kochasz i dlatego wymyślasz te bzdurne powody do rozstania.Ogarnj sie wreszcie bo żal czytać twoje wypociny

Gość abeca
gdyby myślałą tak o tobie to by z toba nie byla .Nie wiesz że czasem się mówi coś czego się nie myśli (z różnych powodów) doceń w końcu swoją dziewczynę skoro chce takiego matołka jak ty kto wie czy inna by sie pokusiła o ciebie:P

Gość macie 12 lat ????
bo na tyle mi ta para hehe wyglada

Gość bollybolly
ja mam 28 a ona 25 i w ogole, ona rzadko mowi ze mnie kocha, albo chwali;(

Gość jamnikszorstkowlosy
najwyrazniej nie ma za co

Gość bollybolly
co ja mam robic :(((((((((((((((((((((((((((((( ???

Gość agusiawrozu
A ja Tobie powiem, ze ona za nic nie powinna mowic tobie takich zlych rzeczy. Na Twoim miejscu bym sie zastanowila, czy aby ona o Tobie powaznie mysli. Bo jesli uznaje Cie za nudziarza, to ja nie wiem czy ona Ciebie kocha. Moze jest z Toba dlatego, ze masz fajny domek na wsi? :o

Gość bollybolly
nie, domek jej nie robi.... czyli prawdopodobnie mnie nie kocha...:( jak to jest czy w zwiazkach zdarzaja sie takie teksty? czy czasem mowicie partnerowi cos czego nie powinniscie mowic czy nigdy

Autorze, myśl przyszłościowa, piszesz, że to narzeczona. Ok. Dalszym etapem jest żona prawda? Co za tym idzie, wysłuchiwanie takich tekstów codziennie. Nienawidzę, jak ktoś wyśmiewa czyjeś pochodzenie, widać, że uważa ludzi ze wsi za gorszych, czyli taka rozkapryszona księżniczka. Jak ma problem z wagą, to niech coś z tym robi, a nie obraża się, jak mówisz, za delikatne sugestie. Wszystko musi być perfekt wg niej, coś zrobisz źle - wieczny foch. Sam widzisz, że Cię to męczy, znajdź lepiej odpowiedniejszą dla Ciebie pannę.

Gość aniabra
ok, ale kazda normalna panna tego nie zdzierzy zdzierzy to taka sama jak on, laska ktora nie ma zadnych wymagan ani preferencji, tylko sie cieszy ze facet istnieje kurcze wy w zwiazkach nie mowicie se czasem przykrtych rzeczy? nie klocicie sie?

Gość agusiawrozu
Ja Tobie powiem, abyś się z nia rozstał, gdyż z tego co piszesz ona nie zasługuje na Ciebie. idź się pobawic do remizy strażackie, może poznasz dziewczynę na swoim poziomie i nie będziesz musiał wówczas słuchać, że jesteś nudny i niewykształcony. Powiem Tobie, że lepiej, żebyście byli z podobnych środowisk i na podobnym poziomie intelektualnym - lepiej poszukaj takiej prostej dziewczyny, a będziesz szczęsliwy. powodzenia

Gość aniabra
dokladni3 tak koles (juz nie wazne czy ze wsi czy skad) jest prostym nie wymagajacym od siebie ani od zycia czlowieczkiem, ktory mysli ze to ze jest wystarczy, nie rozumie ze wypadaloby popracowac nad soba i swoim zachowaniem znalazl jakims cudem panienke z troche wyzszej polkki i sie dziwi ze dziewczyna sie frustrujek, wiekszosc juz dawno by z takim zerwala faktycznie moze lepiej znajdz se jakas panne z wioski, zabierz ja do miasta, neich siedzi w domu, gotuje zupe i sie cieszy z tego

Gość aniabra
medyk, wez dorosnij i sie uspokuj nie wyladowuj swooch kompleksow, widze ze tez masz jakis problem, czyzbys pochodzil z malego miasta i sie tego wstydzil? nie ma czego

Ja się mam uspokoić? To wy przestańcie dawać takie debilne porady, zagubione dziewczynki. Bo wbrew pozorom większość to materialistki, dla was najlepsze rozwiązanie to facet do pogadania z mnóstwem kasy i drugi tylko do łóżka. Kobieta autora śmieje się z jego pochodzenia, sama będąc daleką od ideału, mam na myśli wagę i charakter.