Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bollybolly

czy narzeczona zasluzyla na to zeby z nia zerwac?

Polecane posty

Gość aniabra
nie smieje sie , tylko on jej dokucza a ona mu mowi ze zachowuje sie jak wiesniak....wiesz co to znaczy ....jak ktos sie zachowuje jak wiesniak to zachowuje sie jak prostak i nie ma to nic do tego skad pochodzi, mozna byc wiesniakiem z warszawy, samego centrum skad wiesz jaki dziewczyna ma charakter? na pewno jest bardzo cierpliwa... w ciagu roku powiedziala mu 4 przykre teksty i to zapewnie zasluzone ludze sie wyzywaja i bija, zdradzaja, oklamuja...i to sa problemy a to tutaj to nic

Nie wiemy czy się z niej śmieje, napisał, że z wagą delikatnie sugeruje. Wiem, że wieśniak można używać w kilku kontekstach. Tutaj wychodzi na to, że śmieje się z pochodzenia - bo przeszkadza jej jego gwara.

Gość aniabra
skoro tak nie mowi na codzien to czemu ma do niej tak mowic, jak chce niech z rodzicami w ten sposob rozmawia nie z nia rozumiem jakby nie znal "ogolnieprzyjetej" wersji jezyka , ale chyba zna... poza tym nie delikatnie sugeruje tylko se zartowal... moze czytaj uwazniej

Gość agusiawrozu
Autorze, musisz bardzo kochać jednak swoją niewdzieczną dziewczynę, iż mimo tylu obleg pod Twoim adresem nadal z nią jesteś i do tego jesteście zaręczeni (nazywasz ją "narzeczoną"). I powiem Tobie, że jesli ona nie jest z Tobą ze względów finansowych, to na pewno z przyzywczajenia.

Gość bollybolly
to ja juz nic nie rozumiem to jest duzo obelg czy nic? ona jest fajna czy beznadziejna? mam se szukac dziewczyny z remizy czy normalnej?

Gość bollybolly
agusiawrozu ironizujesz czy mowisz powaznie?

Gość agusiawrozu
autorze, powiem Tobie, że pewnie ogólnie ona jest fajna, ale nie dla Ciebie. I powiem Tobie, abyś jednak udał się do remizy, jak pisałam wcześniej. Powiem też Tobie, abyś sobie przygotował krótką mowę na okoliczność zerwania z dziewczyną i zaczął szukać nowej, nie ma sensu marnować dwóch żyć. Może jest jeszcze w Twojej wsi, albo za miedzą gdzieś jakaś piękna i nieskomplikowana dziewczyna, która da Ci to, czego potrzebujesz. Bo z tą, to ja Ci powiem, szczęscia nie zaznasz.

Gość bollybolly
ale ja przeprowadzilem sie do warszawy, to gdzie mam tu isc do remizy ale to z kim jest problem z nia czy ze mna ona jest fajna dziewczyna tylko ze tak do mnie powiedziala:(

Gość agusiawrozu
Mówię całkiem poważnie.

Gość bollybolly
czy chcesz powiedziec ze powinienem znalezc sobei dziewcxzyne ze swojego srodowiska, ktora bedzie miala podobne podejscie do zycia i swiata jak ja? w miescie taka znajde?

Gość agusiawrozu
Autorze, musisz znaleźć taką, która Cię będzie doceniać, chwalić, kochać i szanować. a nie ubliżać i rzucać obelgami. \Tyle Tobie powiem.

Gość kwfdfgchjlktffddfjjbgvj
lecz się:):):) ale się uśmiaąłm :P:P:P

Gość bollybolly
to ona jest fajna czy mi ubliza?! nic juz nie rozumiem a skad ja mam wiedziec gdzie znalezc taka... w miescie sa chyba inne dziewczyny, maja inne potrzeby i zainteresowania

Gość kielbaskaaa
jestescie smieszni... jakie to sa obelgi?! wyscie chyba nie slyszeli prawdziwych obelg ale coz, autor ma ewidentnie kompleksy i problemy z samym soba

Gość ANETTKKA
SRAM CI DO RYJA

Gość kielbaskaaa
to ze ktos sie wkurza (raz na rok) albo ma jakies zatrzezenie (raz na rok) oznacza ze to zla dziewczyna? to aniol? neiktore laski tak daja palic ze ho ho

Gość agusiawrozu
Autorze, przeciez ona nie ubliża wszystkim tylkoo Tobie. Więc inni mogą powiedzieć, że jest fajna, miła. Ale Ciebie nie szanuje, bo mówi Tobie rzeczy złe i bardzo niedobre. Jedno z drugim może iść w parze. Musisz wymagać szacunku od wszystkich.

Gość kielbaskaaa
kurcze, sorry ale na szacunek tez trzeba torche zapracowac to nie jest tak ze sie siedzi jak ta pipa, nic nie robi w zyciu i oczekuje uwielbienia wiadoomo ze kazda zdrowa kobieta jednak chce czegos od partnewra

Gość agusiawrozu
Autor dba o swoją kobietę w sposób należyty. troszczy się o jej zdrowie, o jej wagę. I nie obarcza za bardzo sobą kiedy są razem- on gra na komputerze, daje jej wolną rekę. ................ :o

Gość kielbaskaaa
rozumiem ironie

Gość bollybolly
ja jestem prostym czlowiekiem nie lubie mowic, nie lubie szalenstw, lubie jak jest cisza spokoj nic sie nie dzieje kazdy zajmuje sie soba, a nie szuka na sile problemy kurcze no zwiazek to chodzenie do pracy, popoludniu robienie obiadu, obejrzenie tv, czasem seks., czasem w weekend jakis xspacer czy wyjscie i teraz ale ona chyba uwaza inaczej filmow sie naogladsala

Gość bollybolly
ale ja tego nie potrzebuje!

Gość przecież do cholery
ten facet to jakiś bałwan, typowy polski cwaniaczek, który oczekuje, że kobieta "da mu dupy" od czasu do czasu, zawsze zrobi obiad, wypierze a on sobie będzie TV oglądał i siedział na "kompie" ... Niestety tacy mężczyźni SĄ NUDNI . Tylko całkowite pasztety chcą z nimi być.

Gość tokijskazagadka
:D:D alez sie usmialam:D:D autor sobie niezle jaja tutaj zrobil:D prowokacja jak amen w pacierzu!:D

Gość bollybolly
to nie jest zadna prowokacja, tylko moje zycie i moje problemy co to znaczy ze prowokacja, co wam nie pasuje?

Gość Oj dajcie spokój
Dziwne te rady na kafe:) Jak dziewczyna w jedym poscie napisąła ,ze obraziła faceta a ten ją zostawił wszystkie piszą dobrze ci takkkkkk:):) A jak tutaj facet pisze czy ma zostawić dzieczynę która jego obraża wszystkie siadają na niego ,ze to palant dupek itp...:) smiech na sali:P Szkoda twojego czasu autorze tutaj niestety nie uzyskasz cennej rady:P

Gość bollybolly
ja nie mialem nigdy dziewczyny, nie znam sie specjalnie nie wiem czy takie rzeczy sa normalne gdy dwoje ludzi ze soba zyje czy ona jest jakas wredna malpa myslalem ze wy macie zwiazki, i wiecie jak to wyglada czy w udanym zwizku nie ma takich rzeczy