Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dostojny

Owca to oszustka! OSZUKALA MNIE UDAJAC PANNE!

Polecane posty

Gość agnieszka_smieszka
No spoko :-D Mam czasem swoje bziki ale daleko mi do schizofrenii czy to przed, podczas czy po lekach. Jestem Agnieszka ze Ślaska i dumna jestem ze swojego imienia :-) Jak mogłabym dowieść temu, że ja to ja a nie jakaś owieczka? Mogłabym podać namiary na stronki na których piszę, bo mam specyficzny styl pisania ale wtedy mogłaby mnie prawdziwa owieczka wytropić a na tym mi nie zależy, oj nie. Już dosyć mi krwi napsuła. Jaki mój narzeczony był wystraszony gdy zobaczył, że ni stąd ni z owąd zaczęłam płakać gdy tamtego jej, jak dla mnie bardzo obraźliwego, maila przeczytałam. Mamie obiecałam, że nie będę się więcej stresować pomaganiem ludziom szukającym pracy a jednak dalej to robię, bo po prostu moja chęć pomagania jest zbyt duża.

Gość cavf
Agnieszko, pani psycholog miała rację. Ona musi mieć jakąś ofiarę, którą może obciążać swoimi niepowodzeniami. Psioczyła tutaj na rodzinę, później przerzuciła się na Bachledę o której pisał miesiącami eleboraty. Potem czepiała się internałtów. Przejdzie jej jak kogoś w zastępstwie sobie znajdzie. dobranoc

Gość agnieszka_smieszka
Tak jest, numer zmieniłam. Ten dłuższy cytat z postu jest z dwunastego marca tego roku. Tam gdzie go oryginalnie umieściłam wywaliłam go przed chwilką by mnie tam owieczka nie zwęszyła. Było to bowiem na stronce gdzie można się ciuchami wymieniać i gdzie trzeba swój adres podawać.

Gość agnieszka_smieszka
Dziękuje za ciekawą konwersację :-) Dobranoc :-)

Gość Do agnieszki smieszki
podaj swojego maila, musze sie z Toba skontaktowac w sprawie Owieczki bardzo wazne, mam podobna sytuacje

Gość agnieszka_smieszka
agnieszka_smieszka@o2.pl