Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ilu partnerów seksualnych

Ilu partnerów seksualnych miałyście? Ilu waszym zdaniem to "dużo&qu

Polecane posty

Gość A która z was uprawiała
Ale to chyba byli tylko stali partnerzy w związkach, którym ufałaś i Cię kochali i starali być delikatni?

i tzo, ja mam sie tak upubliczniac na kafeterii tzo z kim i jak? :D

Gość Bo zeby anal był dobry
trzeba o to zadbać. Lizanko tamtej dziurki, pieszczoty paluszkami, rozluźnienie się, nawilżenie, lubrykant. No i z prezerwatywą jest większy opór, a bez wchodzi bardziej gładko. No i samo wkładanie przez faceta musi być delikatne i spokojne. Ważny jest też dobór odpowiedniej pozycji, trzeba różne przetestować i wybrać najlepszą

Gość hej husky
to ty uprawialas anal bez zobowiazan? 😭 albo przygodny, podczas pierwszego seksu z nowym partnerem? 😭

Gość hej husky
to ty uprawialas anal bez zobowiazan? 😭 albo przygodny, podczas pierwszego seksu z nowym partnerem? 😭

Gość hej husky
bo dla mnie bylas bardzo porzadna, niedostepna dziewczyna, ktora nie pojdzie z nikim latwo do lozka i nie spelnila na sile wszystkich polecen faceta 😭

Huski jakby mogli to by ci kamere do łozka wrzucili co by zobaczyc z kim i ile razy :)

oj. poznauam go na dyskotetze. w zasadzie to w takiej melinie. mial tzos na oko ze 60 lat. poszlismy do najblizszego wc. troche ciasno bylo bo kabina jednoosobowa.. ale nic. pitu pitu i przeszlismy od razu do konkretow. wypielam mu pupe, zaladowal mi po same gardlo swojego sflaczalego juz fiutka. byl taki ostry, ze az poczulam bulgotanie w jelicie grubym i ten grymas na twarzy. nagly wzrost cisnienia..... i tak powstał czokapik! już zwaliłeś sobie? lepiej ci? :D

Gość hej husky
uwierz zono, ze dzisiaj anal bez zobowiazan, bez zwiazku albo podczas pierwszej nocy z nowym partnerem jest coraz powszechniejszy. dziewczyna poznaje chlopaka, po tygodniu znajomosci idzie z nim do lozka i od razu pozwala na seks w pupe

Gość hej husky
zartujesz chyba. no ale chyba nie pozwolilas mu od razu na anal?

Gość hej husky
ja uwazam, ze anal jest dobry po pewnym stazu trwania zwiazku, a nie na pierwsza wspolna noc

oczywiscie, ze mu pozwoliła. anal to podstawa. ja z kazdym partnerem na dzien dobry. nawet tradycyjnego seksu nie uprawiam tylko od razu w kakao! ooo a mialam ich z 50..

Gość hej husky
coraz wiecej kobiet uprawia anal na pierwszej randce

Gość hej husky
zona a co sadzisz o analu na pierwszej randce? twoim zdaniem to dzis powszechne? kto ma u was bujniejsza przeszlosc, ty czy twoj facet?

patii no chyba, ze sam jej zaladowal bez pytania. ponoc i tacy sie zdarzaja :D

hej husky - ty jestes on czy ona? bo jak on to mam niemal 100 % pewnosc, ze jak to trzytasz to z penem w ręku :D

nic nie sadze o analu na pierwszej randce, jak juz pisalam my nawet na randki nie chodzilismy wiec trzeba by bylo okreslic co to jest pierwsza randka :) ale tak przy pierwszym razie to zalezy czy im obydwojgu odpowada, prawda? osobiscie ja nie jestem na tyle smiala, bo wiadomo, ze w dupie skarbow nie uswiadczysz :D

Gość Ja jestem jeszcze prawiczkiem
Ja na szczęście prawiczkiem jestem i mnie problemy doświadczonych kobiet nie dotyczą, bo szukam raczej dziewicy, a przynajmniej na pewno nie kobiety, która uprawiała przygodny seks

ja tez nie uznaje seksu na pierwszym spotkaniu.. hmm nie ma facet takiej rzeczy ktora by mnie byl wstanie uwiesc w ciagu kilku godzin hehe :P

Gość Ja jestem jeszcze prawiczkiem
Jak czytam ilu wy kobiety macie partnerów, to odechciewa mi się szukać dziewczyny. Prawie żadna do mnie nie pasuje, skoro moje rówieśniczki mają często około po 5 facetów