Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ilu partnerów seksualnych

Ilu partnerów seksualnych miałyście? Ilu waszym zdaniem to "dużo&qu

Polecane posty

Gość Ja jestem jeszcze prawiczkiem
Poza tym obawiam się, że nie zaangażowałbym się w związek poprawnie, bo ja się szybko nudzę ludźmi i moja fascynacja nimi mija dość szybko i z czasem się robię bardziej zachowawczy. Często na początku nowy kumpel jest dla mnie niemal bożkiem, a potem to ja mam wrażenie, że ja mu robię łaskę, a nie on mi

"Są kobiety, które nie muszą szukać przygód i uznają seks tylko z uczucia" na jakim ty swiecie zyjesz? :P kobiety tylko udają! a czemu nie przezylbys ilosci partnerów? kurde.. jak masz komleksy i problemy ze sobą to to jest tylko twoj problem, a nie chcesz tym wszystkim obarczyć kogos kogo będziesz kochał? egoizm! najlepsze co mozesz dac drugiemu czlowiekowi to szczesliwego i z poczuciem wlasnej wartosci siebie! a na seksie swiat sie nie konczy. na poczatku bylbys pewnie gorszy od poprzednikow, ale z pewnoscia jestes lepszy w innych dziedzinach zycia. nie mowiac juz o tym, ze najlepszy seks ma sie z osobą którą się poznało na wylot. zna sie wlasne potrzeby, upodobania, nawyki... do tego duża dawka wyobrazni oraz uczucia i zyc nie umierać!

Uważam się za atrakcyjnego dla siebie, lubię dobrze wyglądać dla samego, jednocześnie uważam, że dla żadnej kobiety nie byłbym atrakcyjny

Gość bzdura na cały max
Może jesteś gejem?

Husky bo ta duża liczba partnerów bym nie drażniła. Poza tym taka kobieta też woli doświadczonego. Poza tym nie wyobrażam sobie bycia z dziewczyną, która już kogoś zdradziła. Wolę taką co robiła to tylko w związkach z miłości

Gość bzdura na cały max
;)

A nie jestem gejem, tylko widzę jakich facetów mają kobiety. Na pewno przystojniejszych ode mnie. Mnie by pewnie dziewczyna się wstydziła przedstawić znajomym i rodzinie, a w internecie by pisała: wstydzę się mojego chłopaka, bo nie jest jakimś pięknisiem

Gość bzdura na cały max
Słuchaj, KAŻDA kobieta woli doświadczonego! Dziewica woli doświadczonego faceta, bo to dla niej traumatyczne przeżycie. Będzie się bała, że prawiczek nie trafi tam, gdzie powinien. A doświadczony facet zrozumie i doceni to, że jest tym pierwszym. Doświadczona będzie prawiczkiem znudzona i zniechęcona na wstępie.

Gość bzdura na cały max
Każda potwora znajdzie swego amatora.

hahah no ok. sila cie nie przekonam :D przynajmniej nie jest z toba tak zle, ze wymagasz bezwzgledne dziewicy! zreszta, ktora ci sie przyzna do przygodnego seksu, ja np w ogole nie rozmawiam o swoim zyciu seksualnym z przeszlosci.. w zadne szczegoly sie nie wdaje! i wez sobie do serca to co mowilam z tym co najlepszego mozna dac partnerowi ;) dziewicy czy niedziewicy!

Poza tym jak jakaś dziewczyna jest dla mnie miła, to mam wrażenie że po prostu ma za mnie polewę albo mnie ma za sympatycznego głupka, z którego można się pośmiać

do :Ja jestem jeszcze prawiczkiem a skad ty to wszystko bedziesz wiedzial?? ze ona: -miala duza ilosc partnerow -anal -i uwielbia pozycje na misia??? no skad??

" Mnie by pewnie dziewczyna się wstydziła przedstawić znajomym i rodzinie, a w internecie by pisała: wstydzę się mojego chłopaka, bo nie jest jakimś pięknisiem" przejdz się do dobrego psychologa bo wiekszej glupoty to w zyciu nie slyszalam:D

Ja chciałbym dać wiele miłości dziewczynie, myślę że jakbym kochał to jej przeszłość nie byłaby dla mnie tak ważna, ale z drugiej strony już chyba nie jestem zdolny do stworzenia uczucia, bo jestem obsesyjnym dziwakiem

A co do liczby partnerów, jak tylko myślę o kobietach, które miały sporo partnerów i seks nie tylko z miłości, to mnie jakiś niepokój ogarnia

Dobry na kolegę i nic więcej

troche pewnosci siebie by ci sie przydalo bo dziewczyny nie lubia brac sobie dodatkowego problemu na glowie - same maja mieisaczki, problemy z tym i tamtym i niestabilny emocjonalnie facet to wpadka, szczegolnie dla mlodej. wez sie w garsc bo naprawde uwazam, ze jestes fajny chlopak:)

Mam też obsesję na punkcie swojego wyglądu i lubię sobie godzinami wyobrażać, co by było jakbym twardzielem o idealnej urodzie, który jest bardzo pewny siebie, ma grube pieniądze, piękną żonę, kierownicze stanowisko, świetny samochód i ogólnie kozaczy w towarzystwie

Husky Ty jesteś miła i porządna, bo chyba masz dobre serce i jesteś wrażliwa i uczciwa

Gość bzdura na cały max
Zapodaj swoje zdjęcie hehe

masz obsesje na punkcie wyglądu? toż to ty jestes idealnym kandydatem na mojego fatzeta!!! wkoncu by mnie jakis zrozumiau 😭 i obojebysmy narzekali, ze jestesmy za grubi i mamy za pyzowate policzki.. ❤️ :)