Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ilu partnerów seksualnych

Ilu partnerów seksualnych miałyście? Ilu waszym zdaniem to "dużo&qu

Polecane posty

Gość Ja jestem jeszcze prawiczkiem
Nie żalę, ani nie chwalę. Piszę o rzeczywistości, mojej rzeczywistości

Ja rozumiem, że dziewczyna mogła mieć 1-2 partnerów, w związkach, to bym może przebolał, ale myślę że z inną by mi po prostu nie wyszło, bo taka bariera byłaby ciężka do pokonania

Gość hadcore to dziewczyna
ktora ma za soba anal bez zwiazku

Gość bzdura na cały max
Około 20. I wcale mi to nie wyszło na dobre. Nie chcę się zagłębiać, ale jakbym miała coś zmienić w swoim życiu, to bym zredukowała liczbę partnerów. Niektórymi się brzydzę.

U ludzi koło 30stki seks po krótkim okresie znajomości już tak nie razi i nie jest niczym dziwnym

jacy niektorzy sa zasciankowi o ja pieprze :D niech kazdy robi co mu sie podoba i na co ma ochote! a jak ktos kogos rozlicza z przeszlosci to faktycznie.. niech sie leczyc pojdzie, bo zawsze sie cos znajdzie co bedzie przeszkadzalo. prawiczki to straszni hipokryci. tak to, ze seks dla nich nie jest najwazniejszy i stad sa prawiczkami, a jak przyjdzie co do czego to najwazniejsze i bezwzgledne dla nich staje sie kawalek blony miedzy nogami. czasami to naprawde mam ochote takiemu zasponsorowac wizyte w burdelu. zobaczy, ze seks nie taki straszny i trzezwo spojrzy na ten swiat! :P

Nie chodzi o błonkę, ale żeby to była porządna dziewczyna, która nie ma przygód za sobą i jakichś spotkań dla samego seksu. Poza tym dziewczyna, która miała kilku partnerów raczej też szuka doświadczonego faceta i nie po drodze jej z prawiczkiem. Ja szukam czułej, wrażliwej, delikatnej, uroczej, miłej, łagodnej, uczuciowej dziewczyny, a nie jakiejś wyzwolonej nadmiernie emanującej erotyzmem, która jadła chleb z niejednego pieca

A burdel mnie nie interesuje, bo chodzi mi o seks oparty na prawdziwym uczuciu

a co powiesz na to ze potem takie zwiazki gdzie ona byla dziewica rozlatuja sie dlatego, ze ona ma zamiar sprobowac jeszcze z innymi ("zobaczyc jak to jest") i nie ma zamiaru sie wiazac na serio poki sie nie wybawi jeszcze przed slubem?

Równie dobrze prawiczek może też chcieć się wyszaleć

co zlego jest w spotykaniu się dla seksu? ja sie wole skupic na innych cechach charaktetu i na tym czy mnie nie zdradza. co mnie obchodzi jego przeszlosc? widac nie spotkał jeszcze tak zajebistej dziewczyny jak ja i to dlatego.. hehe tak sobie o tym mysle i jak fajnie mi się przez to zyje :D

Poza tym nie wiem czy dziewczyna, która się wybawiła, miała iluś tam partnerów, nie każdego z miłości byłaby w stanie mnie pokochać prawdziwą miłością. Takie mi się kojarzą z ostrymi dziewczynami, wyniosłymi, frywolnymi, które lubią takich totalnych samców, macho

z niejednego pieca........to faceci jedza chleb!! a dziewczyny to :z niejednego kranu wode pily!!! :D

Husky ale Ty jesteś dziewczyną. Ja bym nie chciał kobiety, która ma za sobą taką przeszłość. Wolę, żeby kobieta miała takie podejście jak ja. Poza tym jak kobieta ma wyzwolone podejście, to przeważnie tego efektem jest jej spora liczba partnerów

dochodze do wniosku, że jednak natura rozdała po równo. mimo iż facet z pokazna iloscia kobiet na koncie to KTOS, a kobieta to dziwka.. to jednak dziewica ma naprawdę ok, a prawiczek jak widzę przejebane na calej lini.. te ich problemy, kompleksy..

Gość bzdura na cały max
Nie chciałabym, żeby jakiś prawiczek się na mnie uczył. Ohyda.

a co cie obchodzi jej ilosc partnerów? to jej zrób badania na hiv i inne pierdolety, a cipka sie nie wymydli :D auserdem, ty masz jak widze spaczone i bledne myslenie. uwazaj, bo sie na tym ostro przejedziesz! nie raz to taka szara myszka okazuje się niezłą suczą w łóżku nie żałującą sobie nitzego :classic_cool:

Bo ja mam wrażenie, że po prostu nigdy nie będę szczęśliwy, niby nic mi nie brakuje, ale uważam się za kogoś kto nigdy fizycznie nie będzie atrakcyjny dla jakiejś dziewczyny, do tego mam w sobie pełno ukrytych obsesji, dziwactw, dziwacznych nawyków i natręctw, a a w pewnych sytuacjach wychodzę niezdarnie i ciapowato. Poza tym radzę sobie w życiu i wyglądam nie straszę, skoro przystojne chłopaki i atrakcyjne dziewczyny nie wstydzą się ze mną chodzić do klubów. Jednak po prostu uważam, że z wyglądu jestem dla kobiet aseksualny i się z tym pogodziłem

prawiczek na poczatku ma zazwyczaj problemy i raczej nie spodziewamy sie od nich zbyt wiele przez pewnien czas - stad te kompleksy - bo wiadomo, ze nie sa dobrzy w lozku. wiec radze nie marnowac czasu na dziewice bo bedzie ogolna klapa.

Są kobiety, które nie muszą szukać przygód i uznają seks tylko z uczucia

A ilość partnerów kobiety jest ważna, bo obawiam się że miałbym problemy z pogodzeniem się z tą przeszłością

Gość bzdura na cały max
Ja też mam pełno dziwactw i nawyków, a dziewicą nie jestem ;) Co to ma wspólnego z seksualnością? To tylko świadczy o Twojej indywidualności.

Mam wrażenie, że moja osobowość jest zaburzona i że jestem pośmiewiskiem dla wszystkich i wszyscy się ze mnie śmieją i mają za kozła ofiarnego

a ja ci powiem, ze atrakcyjnosc lezy w glowie - w swoim wlasnym postrzeganiu samego siebie - jak sie bedziesz widzial jako atrakcyjnego i bedziesz sie zachowywal pewnie to dziewczyny tez tak beda cie postrzegaly. tylko nie wyskakuj z gadka ze musi byc dziewica bo odpadasz na wstpie - nawet jakbym byla dziewica to by mnie to zniechecilo, bo w ten sposob pokazuje, ze chce po prostu zaspokoic swooje samcze instynkty posiadania.