Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona, wkurzona

PASIERBICA- wkur..iwa mnie na maxa

Polecane posty

Gość żona, wkurzona
Czasami sobie tak myśle , ze popełniałam błąd wychodząc za mąż. Smutno mi , są takie momenty ,gdy zupełnie jestem odrętwiala emocjonalnie. Zła na samą siebie , a poetm myśle ze moze ta mała dorsnie i da spokój ale ta sytuacja trwa juz rok. Jej matka też chodzi do ludzi i gada na mój temat , tak sie składa ze czasmi chodzimy do znjamoych mojego męza którzy znają jego ex i kilka razy sie dowiedzialm co gadała. Sami powiedzieli bo chyba ona jest im z lekka obojętna. A tak woógle to baby na oczy nie widzialam , unikam jak moge

Gość żona, wkurzona
ma ktos jeszcze pomysła? ;)

Gość heeeejaaaaaa
mój stary tyżż miał kiedyś kochanice. do dzisiaj nie mogę odżałować,że go nie zabrała. Wytłumacz małej,że mama będzie niedługo szczęśliwa,że pierdziela na stare lata nie będzie z nią.

Gość hmmmmmik
a ty jestes teraz w Polsce czy gdzie ? jestes polką ?

Gość żona, wkurzona
juz pisalam niejestem w Polsce , jestem Polką

Gość hmmmmik
czyli twój mąz jest obcokrajowcem ?

Gość żona, wkurzona
owszem

Gość Zdane! Jasne!
Zaczynasz rodziców swojej pasierbicy nazywać "starymi", przecież jedno z tych "starych" to twój mąż. Jesteś naprawdę dziwną osobą, lepiej, żeby twój mąż zareagował, ale na twoje zachowania!

Gość Yach
Sama sobie skomplikowałaś było nie brać faceta z dziećmi.

Gość wg mnie jest tylko jedna
rada,porozmawiac powaznie z mezem.Powiedz mu o swojej niekomfortowej sytuacji,zwroc mu uwage na zle zachowanie corki,pokaz wrecz palcem jakim problem jest infantylnosc czy wrecz zlosliwosc corki.13-to latka to nie mala dziewczynka nierozumiejaca jeszcze wielu spraw,szczegolnie nastolatka "zagraniczna".Zrob to taktownie ale stanowczowo zeby nie wygladalo z twojej strony na napastliwosc.Powodzenia.

Gość klauzula
Popsuj sprzęt, żeby nie mogła oglądać ślubu, a mężowi powiedz, że to chyba mała popsuła, odinstaluj skype z komputera, nie zajmuj się małą. W obecności córuni pogłaskaj męża po uchu czy po ramieniu, cmoknij go w policzek przechodząc obok, puść do niego oczko, mów do niego kochanie, misiaczku itp.

Gość dziś sa sklepy pozamykane:D
twój facet to PIZDA!!!! powinien z góry córce ustalić zasady , jak jesteś u NAS nie ma oglądania video z mamusią t tle tylko czas spędzasz razem ze mną albo z nami. Na kogo ta gówniara wyrośnie jak on będzie jej na towszystko co teraz robi pozwalał -sama siebie krzywdzi małolata!

Gość alpsd
na czas jej pobytu w waszym domu schowaj odtwarzacz video.

Gość żona , wkurzona
A wlasnie , czasmi jak poiwem czułe słówko do męża to mała sie gotuje , juz nie daj Boże jak usiade obok niego i i go obejmę . Robi wszystkozeby supic nasobie uwage , ja sie czasmi zastanawiam czy ona nie ma poważniejszego problemu emocjonalnego z tego powdu i czy nie zaproponowac męzow zeby ją zabrał do psychologa. A ha i do kogos tam wyżej , nazwałam jej rodziócw "starymi" bo sama kiedys czasmi tak sie wyrażałam młodziżowo , nie miało to żadnego zabarwienia peioratywnego

Gość żona , wkurzona
sorki za byki ;)

Gość mamiletta
Z Twojego opisu wyraznie widac, ze Ty traktujesz meza corke jak rywalke i zlo konieczne. Przeciez ona z tego sobie zdaje sprawe; nie dziwie sie ani troche, ze ona tak sie zachowuje. Ile masz lat?

Gość żona ,wkurzona
wcale jej tak nie traktuje , i nigdy nie traktowalam natomiast jej dzialania szczerze zniechciły mnie do przyjaźni

Gość żona ,wkurzona
w zasadzie uścisle co by sie przestano czepiać , nie denrwuje mnie ona ale jej AKCJE , ZACHOWANIA ,sama ona jako dzieciak jest bo jest i niech będzie , natomaist jej wybryki to inna sprawa

no ale zrozum to jeszcze dziecko i pewnych spraw nie rozumie... normalne, ze kocha swoja rodzona mamuske bardziej niz ciebie i ze chcialaby zeby rodzice byli razem... nie wiem moze powinnas z nia na spokojnie pogadac a nie 'ucinac jej ozor' bo jeszcze bardziej cie przeciez znienawidzi ;p a w zwiazku z tym ze jest dzieckiem to nie rozumie ze jej tatus sie rozwiodl i teraz bardziej kocha ciebie, kiedys to zrozumie moze...

Gość krasula mleczna
Dopóki nie masz obywatelstwa to olej całą tą sytuację. Nic na to nie poradzisz bo twój mąż to powoduje, że ty się denerwujesz. Myślę, że jak zaczniesz męża olewać i mało przebywać w weekendy w domu to mąż zatęskni za swoją kobietką. Zostaw ich samych w te weekendy to się szybko sobą znudzą. A ty na sobotę i niedzielę wymyśl jakiś kurs, kościół czy kosmetyczkę, albo wycieczki rowerowe, czy jakieś spacery. Uciekaj z tego domu bo wykońcvzysz się psychicznie i wybuchniesz - tylko sobie tym zaszkodzisz. Poczekaj rok, dwa, zaraz twoja pasierbica zajdzie w ciążę czy będzie się ciąć albo będzie ćpać i skończą się jej rządy w twoim małżeństwie. Piszesz, że masz studia podyplomowe - wykorzystaj to do tego żeby nie siedzieć w weekendy w domu. Sorry za szczerosć ale twój facet się tobą znudził albo ma ciebie żeby pokazać że jakaś go zechciała. Olej go. Ten facet psuje ci małżeństwo, bo ty się zniechęcisz do niego w końcu.

Gość oioiohih
bez przesady, nie wjeżdżajcie na dziecko, to matka jest winna - namawia ją i buntuje, ale 13-letnie dziecko może to naprawdę przeżywać.. facet powinien porozmawiać z matką przede wszytkim

Gość taka tam jedna flądra
no ale ty rozbiłaś to małżeństwo? Czy byli już po rozwodzie?

Gość żona, wkurzona
nie rozbiłam żadnego małżenstwa rany , juz pisałam był po rozwodzie

Gość a jaki to kraj?

Gość ojojojojoj
zona, 13 latka w stanach to juz prawie dorosla kobietka - sama wiesz pewnie? Trzeba sie z nia liczyc i znalezc sposob. Twojego meza nie winie wcale, bo jesli corke kocha i czuje ze zrobil jej krzywde, to jej to wynagradza poblazajac...ot i tyle. Sposob na nastolatke i to w Stanach .....ciezka sprawa. ALE, zaryzykowalabym chyba przyjazn - taka nieszczera z Twojej stronyt troche ;) Zaczelabym te videos ogladac i wypytywac "a to kto?" "ciocia? - ciocia jaka?" "oooo ladna.. a tamta to kto?" itd ----wydaje mi sie, ze szybko jej sie znudzi. Musisz tez ja zrozumiec - chcialaby miec tate i mame razem - ot co! Zapytaj ja, czy nie chcialaby isc z toba na lunch np w sobote, do jakiejs fajnej "doroslej" knajpki - tylko Ty i ona - pozwol jej sie poznac, polubic - wiadomo, ze mama bedzie zawsze #1 - ale mysle, ze macie szanse sie po prostu polubic. Mysle, ze jesli byloby to w innym kraju, niz Stany, byloby ciezej ale w USA takie rzeczy sa codziennoscia, wiec na pewno da rade to jakos fajnie rozegrac i juz :) powodzenia zycze :)

Gość żona , wkurzona
no i jest jak było , chyba jeszcze gorzej sie komplikuje wszystko uffff