Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Roxi 20

Od 16.08.2010 ZACZYNAM DIETE..!

Polecane posty

Go艣膰 Angel3421
Roxi to chyba wiatr ju偶 porwa艂;p:) Witaj Seesi:) Moim zdaniem troszke sie objadasz i sobie niepomagasz,kotleciki,ros贸艂,placki z bananem;] troszke kaloryczne;] Polecam Tobie zupe kapusciana,Ja p贸ki co na wage niestaje ale widze po sobie ze mi pomaga:D Roxi na niej duzo schud艂a i mysle ze mi tez sie uda:D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Mi艣ka#
A pr贸bowa艂y艣cie ju偶 Lipinorm? Jak dla mnie bomba! Tabletki, kt贸re wreszcie nie smakuj膮 jak trociny. Ja m臋cz臋 6 W, dzie艅 12-sty. Mam nadziej臋, 偶e taki duet (tabletki i 膰wiczenia) przynios膮 wreszcie upragnione efekty. Gdy rozpocz臋艂am odchudzanie wa偶y艂am 78kg do wzrostu 169cm. Po dw贸ch tygodniach schud艂am 1,5 kg. My艣l臋, 偶e jest nie藕le! ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Violka#19
Hej! Lipinorm? Wreszcie kto艣, kto te偶 je za偶ywa te tabletki naprawd臋 s膮 艣wietne zw艂aszcza w odpowiednim po艂膮czeniu z diet膮 [i nie m贸wimy tu o 偶adnej strasznej g艂od贸wce] i 膰wiczeniami [i te偶 nie mam wcale na my艣li wyciskania ci臋偶ar贸w przez p贸艂 dnia ;)] na spokojnie par臋 kilometr贸w np. na rowerku, zr贸wnowa偶one posi艂ki w ci膮gu dnia i dwie tabletki wystarcz膮 / polecam wi臋c Lipinorm wszystkim!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Angel3421
Miska i Viola co wy tu za reklamy puszczacie!:/ jeden pewnie uzytkownik i zasmieca Nam bloga:( ktos tu musi porzadek wprowadzic!:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mi艣ka#
Halo, halo ja wypraszam sobie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Angel3421
Ja juz jestem po obiadku!:D mia艂am zupe kapu艣cian膮:D ;p pychotka:p przebieglam okolo 3 km:D i zrobilam 100 brzuszkow:D czuje sie bardzo dobrze bo nigdy sie niespodziewa艂abym po sobie ze tyle potrafie:D Roxi wyruszy艂a chyba na weekend bez s艂owa;p:D Mi艂ego weekendu laseczki:**

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Angel3421
Ja ju偶 jestem po pysznym obiadku:D mia艂am zupe kapu艣ciana:D przebieg艂am 3km i zrobi艂am 100 brzuszk贸w:D Ale jestem ZADOWOLONA Z SIEBIE!!;D Niespodziewa艂abym nigdy tego po sobie ze tyle moge zrobic i przebiec:D Ale jestem zmotywowana do dalszych dzia艂a艅:D Mi艂ego weekendu laseczki:* napisz Roxi jak u Ciebie :P oczywiscie jak sie odnajdziesz:D:p

Udost臋pnij ten post

Hejka Dziewuszki :) jestem jestem.. jak mog艂o by mnie tu nie byc.!:) wczoraj zjad艂am jeszcze miseczke warzyw i posz艂am do kolezanki na piwko ..:) skonczy艂o sie na tym ze usiad艂ysme sobie przy wodeczce i w domku by艂am o 3 rano ... i o 6 wsta艂am na wage i pokaza艂o 52.. wodka mnie chyba wyczy艣ci艂a..:P rano zjad艂am tyllko 1 wafla a w pracy jogurt kawka i woda...:0 teraz zjad艂am warzywka :) i ledwo co 偶yje..!:) Ciesze si臋 ze zupka kapu艣ciana smakuje..:) trzymam za wszystkie kciuki..;** Dobrze ze mam was bo mnie bardzo motywujecie..! i wszytskie mammy bardzooo silna wole..!:) Sessi - r贸wnie偶 uwa偶am ze si臋 troszke objadasz.. Potrawy sa kaloryczne a kalaryczno艣c nie pomaga w chudnieciu..;/ Angel 3421 3 km przebieg艂as i 100 brzuszkow .. Podziwiam i gratuluje zapa艂u ..:) ja niestety mam lenia.. ale na szczescie waga spada bez cwiczen..!:D:) buzka szczup艂e kobietki :) <stopka></stopka>

Udost臋pnij ten post

Wczoraj na wiecz贸r zjad艂am duzaaaaaaa ;/ miske warzyw.. i by艂am taka najedzona.. a moja poranna waga to juz 52, 8.. a teraz na sniadanko jem 3 wafle i kawke.. i chyba na tym przystane dzi艣 bo pozniej nie bede mia艂膮 chyba czasu zje艣膰 ..:) odezwe sie w Poniedzia艂ek badz w niedziele..!;:) dziewczynki piszczie jak u was?!:) mi艂ego weekendu buziaki..:***

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Angel3421
Hey Roxi:** Ja jem zupke ciagle:D wczoraj 3 talerze:D a dzisiaj planuje zjesc 4:p zaraz ide po swieze warzywka i gotuje kolejny garnek zupy:D jestem strasznie zmotywowana:D mama mi powiedzia艂a ze schud艂am,ale chyba to specjalnie powiedzia艂a:p napisze jutro jak Moja waga:D zwaze sie pod wieczor chyba:p mi艂ego weekendu dziewczynki:*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Angel3421
Hey:*stane艂am rano na wage!! - 2kg!!! dziekuje dziewczyny wam! M贸j sukces jest waszym sukcesem!:D dzieki wam mi sie uda艂o!:D

Udost臋pnij ten post

Angel - Brawo ..!:) jestem z Ciebie dumna...!!! Oby tak dalej.. najgorsze dni juz za Toba teraz bedzie ju偶 tylko lepiej..! Masz silna wole.. duzo cwiczysz.. zobaczysz ze juz nied艂ugo bedziesz bardzo szczuplutka..!:) wczoraj opr贸cz wafli nie zjad艂am juz nic..!:) a dzis o 6 rano zjad艂am chyba pol kg warzyw..;/ pozniej jogurt . 1 wafla.. i znowu ca艂a miske warzyw..przesadzam z tymi warzywkami chyba...:) ale na dzi艣 to juz napewno Koniec...!:) waga mi sie wacha od 52,5 do 52,8 ..;) cieszko bedzie teraz mi te 2 kg zrzucic.. ale wierze ze uda mi sie w koncu ...! Mam taka obsesje ze czasami mi sie wydaje ze za duzo jem.. moj ch艂pak mowi ze prawie nic nie jem ale moja g艂owka my艣li inaczej ... Dziewczynki piszcie co i jak u was ..?:) a Tobie Angel jeszcze raz gratuluje..!:)

Udost臋pnij ten post

Witajcie dziewczynki:*** dzisiaj wroci艂am:) wko艅cu...:D Angel gratutacje!:* a jak u Ciebie Roxi??:) Ja sie troszke objad艂am..;/ ale niepowinnam od tego przytyc:p Babcia co chwileczke"chudzinko zjedz cos".."chudzinko wrony Cie zabiora" i tak wk贸艂ko:] Jak to babcia... wko艅cu mysle 偶e trzeba co艣 przekasi膰 i babcia wtedy powiedzia艂a 偶e w piwnicy w s艂oikach sa owoce:) Wiec na 3 dni wzie艂am 6 s艂oik贸w:) 2xgruszki,2xjab艂ko,1xbrzroskwinki,1xmorela:D troszke tego by艂o;p tym bardziej 偶e s艂odkie,ale du偶o sprzata艂am,p艂ywa艂am i jezdzilam rowerem;] co o tym sadzicie?:) nieobjada艂yscie sie?:) dzis juz na Mojej p贸艂ce 2 pomidorki,gruszka i p艂atki ry偶owe :)troszke trzeba przycisnac pasa:) opowiadajciee co u was:D :**

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Angel3421
witajcie po ma艂ej przerwie:) Ja mia艂am problem z internetem,brat z opoznieniem rachunek op艂aci艂 ale juz dzis wszystko dzia艂a:D Widzie ze jestem chyba najbardziej zmotywowana:D Ciagle u Mnie kapusta:) i cwiczenia oczywisci:D polecam d艂ugie spacery po lesie:D na grzybki;D zadowolona z wagi jestem i z postepow:D tym bardziej ze je inni zauwazaja:D brzuszkow robie od wczoraj 150,ale niebiega艂am bo by艂am po grzybkach;p A jak u Roxi?:D czy juz jest 50?:D

Udost臋pnij ten post

Nicola ja tez sie troszke ostatnio objad艂am.. a to obad zjad艂am , a to warzyw coraz wi臋cej .. i te偶 t艂umaczy艂am sobie ze od dwoch obiadkow nie przytyje ..:) ale zaczynam od jutra znowu bardzo malutko jes膰..!;/ z艂a jestem na sebie!! ale Angel Ty mnie motywujesz.. i dlatego postanowi艂am od jutra malutko jes膰 i do 50 musze doj艣c.. ale kazdy mi powtarza ze jestem za chuda... ;/ i to mnie nie motywuje do dzia艂ania..!!;/ Angel jeszcze raz gartuluje i tzrymam kciuki ..;)

Udost臋pnij ten post

HEy:* i jak tam Roxi twoja dieta??:) Dzis na swoja p贸艂ke po艂ozylam 2 pomidorki,2 jab艂ka,2marchewki;] i juz zjadlam zupke bez makaronu:D Angel niema sie co pytac co je przez cA艁y dzien...hihi Co dzis Roxi planujesz zjesc?:D Angel pewnie kapuste:P Jak angel cwiczenia??:) Roxi mysle ze te osoby kt贸re Cie zna艂y wczesniej jak wazylas 68kg i schud艂as do 53 i zobaczyly Cie po jakims czasie to dla nich jestes zachuda i to jest normalne,dla nich ta sa dwie inne postacie! Wazne zebys ty sie czu艂a dobrze w swoim ciele,i jesli ch艂opak Ci niem贸wi ze jestes zachuda,ze przesaddzasz powinnas miec ta motywacje do 50;] Mysle ze jak to jest ten sam ch艂opak gdzie wazy艂as 68 a teraz 53 to on wie chyba najlepiej jak wygladalas i wygladasz bo on Cie oglada艂 w bieliznie itd;D i powinnas jego zapytac co uwaza o twojej diecie:) poprostu sama siebie niewidzisz i musisz zapytac kogos kto Cie widzia艂 od 68 do 53;]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Angel3421
Czesc dziewczyny:* Ja mam problem z internetem,mam radi贸wke,jest burza pozniej 2 dni niechodzi;/ masakra;/ Ja ciagle na kapuscie,znow w niedziele waga:* zgadzam sie z tym co Nicola napisa艂a do Ciebie Roxi,z tym pogladem jak Cie inni spostrzegaja:) Cos ma艂o aktywne jestescie;p Ciagle cwicze,jak pada to niebiegam;] ale 150 brzuszkow robie;] no i ta kapusta,przemiana jest niesamowita;] ale juz mi coraz mniej smakujee;p Roxi jak mam ja doprawiac?cos dodac?;p aby lekko smak zmienic:D:p WOG脫LE JAK TO MO呕LIWE 呕E WY SI臉 OB呕ERACIE!!?? ile wa偶ycie?:P nie偶a艂ujecie sobie;p

Udost臋pnij ten post

Hey dziewczyny:* U Mnie waga najmniej pokaza艂a 55:) wielkiego postapu niema,ale jakis jest;] Troszke u babci pojad艂am owocow:D u Ciebie Roxi jak jest?:) Ja ciagle troszke warzyw,no i dzisiaj zupke chinska;] w taka pogode jaka jest za oknem to sie mysli o jedzeniu;] ale trzeba sie z tym uporac;] i jak Roxi z Toba??konczysz diete ;p?

Udost臋pnij ten post

Hej Dziewczny :) przepraszam 偶e si臋 nie odzywa艂am.. ale zwyczajnie nie mia艂am do tego g艂owy.. mam ostatnio troche problem贸w i na wszystko trace ochote..:( aj .. dieta u mnie bez zmian.. nie objadam sie :) waga ca艂y czas 52...Angel jestes najbardziej aktywna .. gratuluje..:) jestem pewna ze dojdziesz do celu ;) co do przyprawiana zupy ..: zawsze dodawa艂am duzo papryki slodkiej albo osterj.. bazylie , majeranek, pieprz i to koniec..:) wiem ze jedzenie jej robi sie po jakim艣 czasie md艂e..! :( ale to kwestia przyzwyczajenia..:D jutro ide na basen ..;D zycze powodzonka..:D

Udost臋pnij ten post

Hej dziewczynki:) jak tam wam idzie dieta ?u mnie bez zmian..;/ chyba zaczne powoli cwiczyc..bo waga sie zatrzyma艂a.. chyba musia艂a bym nic nie jesc zeby schudnac hehe..:D cos ma艂o aktywne jeste艣cie na forum..:( jak bedzi臋cie mia艂y czas to piszcie co i jak.. chyba przejde na diete kapu艣ciana..ale co艣 zapalu nie mam osttanio..;/ pozdrawiam was :**

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Angel3421
HEy:* U mnie wielki postep ,schud艂am jeszcze 2,5kg razem przez 2 tyg 4.5!!!kg niespodzewa艂am sie az takich efekt贸w :D i to Mnie strasznie motywuje:D cwicze ciagle,biegam i 150 brzuszkow no i ciagle kapusta:) Roxi i jak by艂o na basenie?:) zamiast cwiczyc,mozna chodzic na basen bo wtedy duzo spalamy ;] najlepiej co 2 dni:D teraz pogoda jesienna jest,wiec proponuje d艂uge spacery:) na poczatku m贸wi艂am ze chcem schudnac 5kg na poczatek:] teraz mam cel 10kg;] mam z czego chudnac,wiem ze teraz bedzie troszke ciezej ale zobaczymy w niedziele jak Moje postepy:D opowiadajcie co u was?:* Ja jestem ma艂o aktywna bo mam problem z tym internetem,teraz dzia艂a zobaczymy na jak d艂ugo:D;p

Udost臋pnij ten post

Witajcie dziewczynki:* Wr贸ci艂am wczoraj od babci i niemia艂am si艂y juz wejsc na kompa;] dwa weekendy i posprzata艂am babci ca艂y domek;] naszczescie wzie艂am ze soba prowiant;p warzywa,owoce,wafle,i zupki;p Gratulacje Angel;] waga leci ale musisz pamietac ze juz tak pieknie niebedzie ze co tydzien -2kg;] musisz dozucac kolejne cwiczenia np.co 4dni 20brzuszkow,czyli dzis 170 a za 4 dni juz 190 robisz;p teraz wiecej wysi艂ku trzeba bedzie,schudniesz 10 powiesz ze chcesz 15schudnac;p sadze ze tak bedzie:) a co u Ciebie Roxi?:) straci艂as motywacje.... ? Mia艂ysmy wszystkie w 3 chudnac a Ty cos sie wykrecasz;/;p Moim zdaniem niemasz motywacji poniewaz jedni Ci mowia ze lepiej wygladalas jak bylas grubsza,inni mowia ze jestes zachuda,inni ze jest w sam raz a inni jeszcze ze mozesz 2 kg zrzucic a Ty sie w tym gubisz bo sama chyba niewiesz jak chcesz wygladac;] i sadze ze jestes typem osoby leniwej,niechce Ci sie cwiczyc;] zapa艂 sama mosisz sobie w g艂owie stworzyc,tak to dziala najlepiej;] moge sie zalozyc z Toba o "przekonanie" ze niebylas na basenie,sadze z tego ze niezrobilas zadnego wpisu ze bylas,poplywalas czy cos w tym stylu;p kto wygral by zaklad??:P'] jestem ciekawa;D fajny pomysl z basenem bo sie umowilam z kolezanka ze dzis wieczorem idziemy poplywac:) dobrze ze na forum dostrzeglam slowa BASEN:D tak bym niewpad艂a na ten pomys艂;p przepraszam ze pisalam bez znakow: 脫,艁,艣,膯 tych kreskowanych ale sie rozpisa艂am wpisa艂am zle chaslo i ca艂y post znikl,wiec jeszcze raz musia艂am pisa膰;p a dzis zjem 2marchewki,2 jablka,1gruszke i pare wafli ry偶owych;] pozdrawiam:*:*:*

Udost臋pnij ten post

Hejka ..:) no fakt na basenie nie by艂am przyznaje sie ..! jestem strasznie leniwa.. a偶 za..! masz racje ze starci艂am motywacje bo ka偶dy mi co艣 innego wpiera!! dziewczyny z pracy i moje przyjaci贸lki m贸wi膮 " nie chudnij juz!" " jeste艣 za chuda" "偶le ju偶 wygl膮dasz" itd itd..i wkoncu zaczynam sie zastanawia膰 czy nie maja racji.. a z drugiej strony chcia艂a bym osi膮gn膮c cel 50 kg..! jem warzywa non stop wafle z ry偶u i zupki chinskie.. waga ciagle 52 kg..:) dobre i tyle..! Angel z Ciebie jestem bardzooooo dumna..! Brawo..;) ja tak samo mia艂am.. jak wa偶y艂am 69 chcia艂am do 59 kg schudnac.. jak schud艂am do 59 chcia艂am do 55 a jak schud艂am do 55 to chcia艂am do 50 ...:)tak to dzia艂a.. je艣li widzisz ze mo偶na to to Cie motywuje..:D dzi艣 3 wafle z ryzu by艂y .. jogurt.. i kawka..:) oczywiscie woda tez..:D ide zaraz warzywka gotowac..;) ach te nasze cia艂a..;D:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Angel3421
Czesc Dziewczynki:* Zwiekszy艂am zakres brzuszk贸w robie 175 od wczoraj,a za 4 dni a od poniedzia艂ku bede robi膰 po 200:) i kiedy Roxi sie na basen wybierasz?:p Nicola Cie rozszyfrowa艂a jak Szerlok Holms:P Ja gotuje co 2 dni kapuste,czym 艣wie偶sza tym lepsza:) chodz Mi si臋 tak wydaje:P:P:P a tak po za tym bez zmian,wiele os贸b widzi ze co艣 mi zlecia艂o:) jak narazie jest OK:P

Udost臋pnij ten post

hey lask:*Szerlok Holms Angel powiadasz:P rozszyfrowa艂am tego leniucha:P nieci膮偶ko by艂o:P:) i kedy Roxi na ten basen idziesz,czy wog贸le si臋 niewybierasz?:P Ja wczoraj by艂am godzinke:) pop艂ywa艂am troszke,a tak to przele偶a艂am w saunie:P dzi艣 zjem pare warzyw i starczy:P chyba kupie dzi艣 warzywa na patelnie i je ugotuje:P tak ci膮gle surowe jadam,wi臋c ma艂a odmaniana niezaszkodzi:P Tobie Roxi te warzywa niebrzydn膮?:) a Angel pewnie kapuste ze smaczkiem zajada:P bigosu nagotuj sobie:P:P hihi s艂abo ta waga leci,niby si臋 nic nieje,膰wczy a rezultat s艂abiutki;] ale tak to ju偶 chyba musi by膰:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam do sprzedania bardzo fajne dwie ksi膮偶ki Schudnij Zdrowo Autorski Program Walki Z Nadwag膮 I Oty艂o艣ci膮 Katarzyna Zieli艅ska + Zeszyt 呕ywieniaI Aktywno艣ci Karta Wynik贸w Lista Zakup贸w Szczup艂a I Zgrabna Sylwetka Marja PutkistoInformacje na gg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Angel3421
Ty sie szerloku niesmiej z Mojej kapusty:P palce liza膰:D troszke mniej smakuje teraz,ale efekty sa zadowolajace:D u Mnie leca kg. bo jest z czego no a wy laski przestancie sie obija膰;p tylko zacz膮膰 porzadnie 膰wiczy膰;D;p

Udost臋pnij ten post

Hejka .. no co艣 wybra膰 si臋 nie moge na ten basen..:D ale spokojnie przyjdzie czas..ze i si臋 wybiore..:) ja kupuje mro偶one kalafiory broku艂y i warzywa na patelnie.. wszystko mieszam po trochu i przyprawiam sol膮 i pieprzem i pycha..!:) a warzywka dobre na diete na cere i samopoczucie bo to samo zdrowie..!:) no dok艂adnie.. ma艂o sie je a efekty marne.. ale co偶 mam pewno艣膰 偶e nie przytyje..:D pozdrawiam was!;**

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Angel3421
Czesc grubaski...:p:) c贸偶 tam u Was s艂ycha膰??:) o nic nie pytacie,nic nie opowiadacie:P w sumie dieta to ,monotonna sprawa,codzien to samo:P u mnie kapusta i cwiczenie,u was weekendowe podjadanie:P hihih:) dziewczyny mamy ju偶 weekend!;) prawie..:P wi臋c NIEPODJADA膯!!:):p

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰 laski:* weekendowe podjadanie przed Nami Roxi...wko艅cu:D Ca艂y tydzie艅 na to czeka艂am:p :P:P a tak powa偶nie to niemam zamiaru podjada膰:) do babci niejade wi臋c niema ryzyka:D zaczne chyba brzuszki robi膰 znowu,ale jako艣 motywacji niemam:P jutro chyba znowu p贸jde na basen poleniuchowa膰:) ostatniomi sie spodoba艂o:D ide zagotowa膰 wode na zupke "bezmakaronow膮" bo pora zje艣膰 co艣 na 艣niadanko:):P

Udost臋pnij ten post