Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Majówka.

Nowy topik. Zapraszam wszytskie mamy siedzące w domu z dziećmi.

Polecane posty

Zapraszam wszytskie mamy siedzące w domu w dziećmi :) Jest mnóstwo topików ale są już od dawna a mamy są ze sobą zżyte więc postanowiłam zrobić nowy topik :)

Gość Głowa w chmurachJe
Jeśli pracujące (czasowo mam chorobowe) też mogą to ja się z chęcią przyłącze :) Majówka -----Dwie córeczki z kwietnia -super :)

kurcze no muszę poczekać miesiąc żeby się wpisać a do tego czasu już się zżyjecie...... ;-)

Masz już wybrane imię ? jak masz jakieś pytania lub wątpliwości to mogę Ci doradzić jako mama dwóch dziewczynek :)

chętnie dołączę urodziłam 21 marca 2010, powinnam teraz wracać do pracy, ale nie mam z kim małej zostawić, muszę iść na wychowawczy z pół roku, choć mnie to przeraża okrutnie...

Nie jest tak źle, zawsze byłam towarzyska a zamknięcie w domu mnie przerażało ale teraz z starszą córeczką cały czas siedziałam, teraz idzie do przedszkola i z młodszą też posiedzę.

na imię damy jej Matylda pytań na razie nie mam bo póki co to poród mi głowę zaprząta a potem to już na pewno będę mieć milion pytań będę zaglądać na Twój topik. po co kolejny zakładać jak ten być może dobrze się będzie miał :-D

Mam nadzieję że sie rozwininie i utrzyma topik :) Szczerze mówiąc ciesze się że połóg i poród mam za sobą, teraz mała ładnie przesypia już całe noce i jest dobrze :)

kwestia braku kontaktu z ludźmi to jedno a drugie - mój etat.. po wychowawczym nie muszą mnie przyjąć tam gdzie byłam, a zależy mi na tym. Mała też czasem mnie męczy, choć jest słodka. Może wytrzymam..nie mam wyjścia.

a taka mame co na pol etatu pracuje to da rade przyjac do grona?bo ja chetnia jestem;)

póki co planuję posiedzieć z małą dwa, trzy lata i wrócić do pracy ale jak będzie ciężko pod względem finansowym to wrócę wcześniej

kobitki a po ile wiosen macie bo ja stara dupa w pazdzierniku 32 koncze:(no ale jeszcze mam psrtro w glowie wiec nie jest tak zle ze mna;)

catie ja po ponad 2 latach przerwy do pracy na pol etatu wrocilam,u mnie sie dalo tak ustawic godziny mojej i meza pracy ze sie opieka pry dzieciach wymieniamy,teraz starsza do przedszkola chodzi wiec nie jest zle.

myślę że te dwa, trzy lata są decydujące w rozwoju dziecka. tak słyszałam ale czy to prawda..... mam 27 lat

i ja, i jaa! widziałam twoje pytanie odnośnie @ może spytaj się dziewczyn to Ci coś doradzą :-)

Laura teraz od września do przedszkola, marwię się trochę jak to będzie ale jestem pozytywnie nastawiona. Wczoraj byłam na zakupach z małą, kupiłyśmy wszytsko co potrzebne do przedszkola :)