Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bertoloni

jak to jest z powrotami ??? drogie panie?

Polecane posty

Gość bertoloni

Miłe panie, załóżmy sytuację że rzucacie faceta bo sie kło0cicie i ogolnie uznajecie ze chyba do siebie nie pasujecie. lecz w głębi tak odrazu trudno to olać i coś tam jeszcze do niego czujecie. teraz pytanie do Pań: czy prędzej wróciłybyście do faceta gdyby cały czas zabiegał o wasze względy, mówił jak tęskni, czy też bardziej za powrotem przemawiało by do Was to że olal was i zapomniał tylko prosze o wczucie się w sytuację, bo tak bez wczucia inaczej sie myśli pozdrawiam

Gość numer prywatny nie daje mi spo
tylko i wylacznie jakby olal.

Gość numer prywatny nie daje mi spo
to moze ew. jej dac do myslenia,ze jednak jej go brakuje,ona moze zatesknic, jak sie bedziesz plaszczyl bedzie miala ciebie jeszcze bardziej dosc.

Gość lulcia piękna
Ja nie muszę się wczuwać, bo doświadczyłam i moja odpowiedź brzmi- nie ma żadnych powrotów!!! Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki, bo nurt zawsze inny.

Gość bertoloni
własnie dlatego ze nurt zawsze inny to zawsze moze yc inaczej, np moze sie poprawic to co bylo powodem zerwania

Gość bertoloni
hmm więc to prawda o kobiecej psychice (zreszta męskiej pewnie też) ze jak sie bedzie naprzykszał to sie nie chce ale jak oleje to nagle sie tęsknota wlącza?

Gość jacobek
dołączam sie do pytania bertoloni

Po co powroty? po to, żeby rozpamiętywć dawne sytuacje? Moje zdanie- nie wracać, ale jak masz szanse na lepsze i nadzieję, że będzie ok. to wróć.

a ja napiszę tak: wróciłam raz i to dlatego, że stwierdziłam, że kocham tego faceta i nie wyobrażam sobie życia bez niego :) nie żałuję :) myślę , że nie istotne jest to jak się druga osoba zachowuje tylko to co ja na prawdę do tej osoby czuję :)

Gość saamaa mamaa
A ja mam triszke inna sytuaxje.Bylam z kims zaszlam w ciaze zostawil mni .Teraz prawie po 2 latach cche wrocic.Chce byc z nami.Zrozumial niby co zrobil.A ja nie potrafie mu wybaczyc ze w najwazniejszym momecnie mojego zycia zostawil mnie sama. Ze przez niego moje dziecko stracilo nirmalna rodzine.Co ja mam robic?????

Gość bertoloni
nie stracilo, jesli chce wrócic to gdybys mu pozwoliła miało by dziecko mame i tate a to o czym ja pisze to trochę o mniejszej wagi problemy piszę ze dziewczyna uznała że nie pasują do siebie, że sie kłocili itd

Gość saamaa mamaa
Ja tego nie zapomnie nigdy.Wyrzadzil mi ogromna krzywde.Pamietam ze bylam bardzo sczesliwa, ukladalo nam sie , nie klocilismy sie.Zniszczyl wszystko.

Gość bertoloni
no ale nowego faceta se tez przeca mozesz znalesc

Gość misslady
nie biore nigdy pod uwage zadnych powrotow.

Gość agnieszkabb
ja jestem teraz w podobnej sytuacji. I araz po zerwaniu byłabym może w stanie spróbowac jeszcze raz ale właśnie wtedy gdy pokazałby że mu zależy. Nie mówie o błaganiu, napraszaniu sie...Tylko o jakimś geście, o rozmowie, o czymś co by mnie utwierdziło że jednak ja jestem ważna. A że nie było czegoś takiego to nie ma szans na jakieś powroty. Mi ta cała sytuacja że olał uświadomiła że mnie nie chce:P

Gość tego kwiatu jest pół światu
ja też zerwałam, facet chce wrócić, mówi że kocha, ze zrozumiał swój błąd itp.... a ja nei moge sie nawet przemóc, by go pocałować.... albo jest za wcześnie,albo.... nie odgrzewa sie zwiazku....

Jak rozstałam się z narzeczonym, to na początku byłam żałosna i próbowałam zabiegać o to, żeby wrócił do mnie. Potem go olałam i rozkręciłam się towarzysko, to zaczął dzwonić, nachodzić mnie. No i wróciliśmy do siebie.

Gość bertoloni
czyli tu jednak bardziej wygląda na to że lepiej zabiegać o uczycia tej drugiej osoby, niż ją olewać licząc ze zatęskni (oczywiście zabiegać co nie znaczy błagać i plaszczyć się)

Gość follow007
jestem w podobnej sytuacji juz chce zrezygnowac z tego zwiazku, ale wciaz go jednak kocham... i chcialabym zeby wysilil sie skoro cos czuje to powinnien sie wykazac poswiecic... uwazam ze wtedy kobieta jest zadowolona ze jednak facet potrafi zachowac sie jak rycerz i walczyc o milosc

Gość lady_korn
ja rzuciła faceta a potem chcialam z nim być przyjaciólmi, a tydzien później na imprezie poznałam nowego, jednag w środku jeszcze coś się tli do tamtego, biorąc rozumowo nie chce wracać, mówię mu zeby mi juz o tym nie mowil ze chce wrócić, z drugiej strony sama nie wiem co mam zrobić

Gość pardonek
dziewczyny wypoweidzcie się, bo mam wlasnie taki problem i nie wiem jakie kroki ma zrobić do dziwewczyny zeby znowu mnie chciała pozdro

Jeśli facet zrezygnuje szybko, to znaczy, że nie zależało mu na jednej tylko na którejkolwiek. Więc dziewczyna nie ma się nad czym zastanawiać. Ale jeśli facet będzie konsekwentny i pokaże, że chce tylko ją... to serce kobiece rośnie.

Gość pardonek
OOO, takiej odpowiedzi czekałem no nic, czas działać pozdro :)

Gość lady_korn
Tak trzymać

Gość tere fere.
on mnie zostawił.... byłam załamana znalazłam inneo... jak układałam sobie życie on chciał wrócić... ja goolałam (zemsta)... teraz ja za nim tęsknie ona ma inną... MNIE SIE NIE UDAŁO...

Gość broncio
nie prawda, jak sie zaczyna facet starać o kobiete to ona go olewa, czysta psychologia, ale jak on ją oleję o jej sie nagle tęsknienie włącza i chce wrócić

Gość ja myslee zee
kazdy czlowiek jest inny, jedni wracają a inni nie, ale widze też ze to zalezy od charakteru, jak ktos wracał w poprzednich związkach, tow każdym bedzie raczej myslał o takiej mozliwości, a jak ktoś od pierwszego związku po zerwaniu totalnie olewał i zero powrotów to tez bedzie tak robił zawsze

Gość Skrzywdziłeś Mnie
przede wszystkim wszystko zależy od powodu i rangi rozstania i od tego, czy wcześniej była miłość czy tylko fascynacja. :)

Gość bertoloni
wielokrotnie slyszałem o sytuacjach ze jak się zeszla para po rozstaniu to juz ze sobą zostali na zawsze, po prostu czasem się rozumie po fakcie co było naprawde ważne, albo kto był ważny. dlatego, jeśli obie strony myślą o sobie , to co im szkodzi spróbować