drimerka 0 Napisano Sierpień 16, 2010 Albo kto tyle zrzucił? Albo jest w trakcie? Pogadamy? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drimerka 0 Napisano Sierpień 16, 2010 to je tez podobnie zrzucam - w sensie dlugo... :( zazwyczaj uda sie 3kg i szaleje z radości, albo po prostu wymiękam, po czym te 3 kg wracaja :) i od poczatku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drimerka 0 Napisano Sierpień 16, 2010 ja mysle, ze m isie nei udaje, bo w zlym momencie meisiaca zawsze zaczynam - jakos tak przed okresem, kiedy mam zazwyczaj dola i jestem ze 2 kg grubsza. wtedy szybciej trace motywacje i to rzucam w cholere. teraz jestem chwile po okresie, wiec jest szansa na powodzenie - chociaz te 2 tygodnie wytrwac i sie przyzwyczaic.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shock 0 Napisano Sierpień 16, 2010 Hej, i ja sie chętnie przyłącze 8 kg to mojke marzenie, choć nawet 5 będzie sukcesem, od dziś znów jestem w pracy po urlopie i zaczynam działać. Jak narazie popijam wodę, na mnie zawsze dobrze działały drastyczne cięcia- rano kawka bez cukru, w ciagu dnia woda, później obiad bez ziemniaków np mięso plus surówka i ruch. Zero jedzenia po 17. Tak więc dzis wypiłam już kawke, teraz popijam wodę, po pracy pójde na rowerek albo skakanke i poćwicze weidera:) Kiedys zrobiłam cały cykl, miałam piękny płaski brzuszek z zarysowanymi mięsniami a i uda mi spadły. Chce to powtórzyć:) Jestem z Wami! Będe zdawać relacje, co i jak i od września znów zapisuje sie na aerobik dwa razy w tygodniu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sceptycznie nastawiona Napisano Sierpień 16, 2010 schudłam 4 kilo w tydzień. Nie wiem jakim sposobem. Nie jadłam kolacji z psem łaziłam godzine dziennie na dworze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niesmiertelna86 0 Napisano Sierpień 16, 2010 Ja właśnie dziś zaczęłam dietę kopenhaską. Jak mi się uda wytrzymać do końca to będzie cud!! Trzymajcie kciuki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drimerka 0 Napisano Sierpień 16, 2010 shock - to ja robie podobnie, z takimi wyjatkami, ze bez sniadania z domu nie wyjde. jem zawsze spore - jakies paltki z jogurtem + owoc i sporo tego - zeby miec sile. a po pracy biegam. tylko ja po 3-4 dniach wymiekam. zwlaszcza w weekend :( kiedy z mezem wieczorami wymeczeni pijemy wino, jemy lody :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drimerka 0 Napisano Sierpień 16, 2010 a ze 6 weidera zrobilas....... szok! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drimerka 0 Napisano Sierpień 16, 2010 provokejszyn.. to moze powinnas stopniowo zmniejszac jednak posilki? ale powoli - wtedy sie przyzwyczaisz do mniejszych porcji. ja zawsze na pocatku diety mam bole glowy - po czym znikaja i moge ejsc mniej. az przychodzi weekend :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drimerka 0 Napisano Sierpień 16, 2010 ja tego weidera może jeszcze włączę w dietę... ale on jest tak.... beznadziejnie ciężki! :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samsun_g 0 Napisano Sierpień 16, 2010 do provokejszyn j@k nic Czytałam gdzieś , że aby zrzucić kilogram tkanki tłuszczowej trzeba spalić ok 9600 kalorii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam mega problemm Napisano Sierpień 16, 2010 Proszę go, błagam, żeby wyszedł z tym smrodem na balkon, na spacer, na dwór, a nawet niech lezie na klatkę, ale on i tak pali w pokoju przy małym. Jak można być wspaniałym kochającym ojcem, tak fajnie zajmującym się dzieckiem, a jednocześnie kopcić przy dziecku? Ostatnio wysłałam go z dzieckiem na spacer, bo chciałam w spokoju posprzątać. Już z okna zauważyłam, że prowadzi wózek i pali papierosa. Wózek głęboki, skierowany przodem do jego twarzy, więc cały ten dym leciał na dziecko! Co mam z nim zrobić? Kłócimy się o to non stop, ale to i tak nic nie daje. Siedzi na fotelu czyta gazetkę i pali, a w łóżeczku obok śpi nasz synek. Mamy pokój dla małego, ale w nocy muszę często do niego wstawać, więc łóżeczko póki co jest w naszej sypialni, ale jak tak dalej pójdzie, to wyniosę łóżeczko do pokoiku synka i najwyżej będę wstawać. Musiałam się komuś wygadać. Nawet seks uprawiam ze śmierdzącą popielniczką. Czemu to tak potwornie śmierdzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
heloł kitty 0 Napisano Sierpień 16, 2010 ja bym sobie z 5kg zrzuciła dla lepszego samopoczucia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drimerka 0 Napisano Sierpień 16, 2010 a jeszcze dodam, ze od 3 dni pije sporo herbatek - czerwona, zielona i slim figura. pije niemal bez przerwy no i mam niewielka biegunke.. sama nie wiem co o tym myslec - cieszyc sie czy natychmaist je odstawic... :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
heloł kitty 0 Napisano Sierpień 16, 2010 nie pij slim figury, bo twoje jelita się później zbuntują i nie będą miały ochoty normalnie pracować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drimerka 0 Napisano Sierpień 16, 2010 no ale te 2 tygodnie (2 opakowania) to chyba szkód nie wyrządzą - co innego jakbym piła to bez opamiętania dłużej. Tak jest w zaleceniach - 2 tygodnie i koniec.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drimerka 0 Napisano Sierpień 16, 2010 a ty, heloł kitty, jaką dietę zamierzasz stosować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
heloł kitty 0 Napisano Sierpień 16, 2010 a ile masz wzrostu dobra kobieto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
heloł kitty 0 Napisano Sierpień 16, 2010 ja MŻ najwyżej, bo ogólnie ważę 55-56 kg, ale dla lepszego samopoczucia chciałabym mniej :P poza tym przydałyby się brzuszki i może przysiady, żeby nogi zeszczuplały, bo to moja zmora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drimerka 0 Napisano Sierpień 16, 2010 mam 178cm. niektórzy mówią, że waga 65 dla tego wzrostu jest super. Nieprawda. To zależy od ogólnej budowy. Im wyższa kobieta - tym większe wahania. kobiety mogą wyglądać tak samo przy tym wzroście gdy jedna waży 5kg więcej inna mniej... przy 62 czuję się już jako tako, ale jeszcze nie idealnie :( poza tym szeroką mam pupę - 97cm :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
heloł kitty 0 Napisano Sierpień 16, 2010 no weź jesteś wysoooooka ! :P na bank laska z ciebie, a to, że w biodrach masz 97 to nie koniec świata :) ja mam chyba 93 i wzrost 165 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anai_chan 0 Napisano Sierpień 16, 2010 Mi zostało do zrzucenia właśnie 8kg :) Schudłam już 28kg od stycznia 2010r - właściwie od świąt Bożego Narodzenia, ale to już prawie styczeń :P. Nie stosowałam żadnej diety tylko zdrowej jadłam i więcej się ruszałam. Może nie zdrowiej, bo miałam lekką anemię, ale żywiłam się lepiej niż wcześniej :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anai_chan 0 Napisano Sierpień 16, 2010 Na początku nie wiedziałam od czego zacząć, więc ograniczyłam tylko ilość spożywanego jedzenia + wf w szkole. Następnie (po 3 miesiącach) odbiło mi, bo miałam zastój i jadłam do 1300kcal(!) - nie było efektu jojo i schudłam, ale chodziłam głodna. Zostawiłam 1300kcal, bo bałam się skutków takiego żywienia. Odstawiłam soki, tłuste dania, słodycze, pieczywo białe itp. i dużo się ruszam - jeżdżę na rowerze i gram w koszykówkę :D. Jem do 1800kcal dziennie. Radzę się podczas odchudzania udawać raz w miesiącu na badania krwi i moczu, aby sprawdzić czy wszystko w porządku. Miałam lekką anemię, więc lepiej na bieżąco się badać i nie mieć większych kłopotów :). PS. Trochę chaotycznie napisałam o swojej walce z kilogramami, ale nie chciałam się rozpisywać i nie wszystko dokładnie pamiętam :(. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drimerka 0 Napisano Sierpień 18, 2010 anai chan, a ile masz lat? zazdroszczę wytrwałości! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anai_chan 0 Napisano Sierpień 18, 2010 provokejszy j@k nic: Nie jesteś głupia! Napisz jakie ćwiczenia wykonujesz na siłowni ;). Może wyrabiasz mięśnie i dlatego waga może nie spadać. Mam 15 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drimerka 0 Napisano Sierpień 18, 2010 Provokejszyn, moim zdaniem musisz coś robić zle :( a może spróbuj proteinowa albo southbeach?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natii 0 Napisano Sierpień 18, 2010 cześć! chciałabym schudnąć ok 5-6 kg. nie stosuję żadnej konkretnej diety, ograniczam porcje, jem 4-5 posiłków dziennie. Odstawiłam słodycze, gazowane napoje (piję tylko wodę i zieloną herbatę), tłuste mięso, pieczywo (jem 2 chlebki typu wasa dziennie). Ostatni posiłek jem o 18 i co drugi dzień jeżdżę na rowerku stacjonarnym. Oczywiście do tego jem dużo świeżych warzyw, mało owoców (głównie jabłka). Odżywiam się tak od 5 dni i już widzę, że brzuch mam mniejszy ;) nie wiem ile ważę bo waga mi się popsuła ale jak zaczynałam to miałam 63 kg :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drimerka 0 Napisano Sierpień 18, 2010 witaj natti :) ja sie na razie cieszę, że już trzeci dzień wytrzymałam bez kompulsywnego jedzenia. Mój rekord to jest 4 dni bez pożerania lodówki! Jak wytrzymam tydzień - przechodzę na jakąś dietę.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drimerka 0 Napisano Sierpień 21, 2010 i jak wam idzie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liskowata 0 Napisano Sierpień 21, 2010 Hej dziewczyny ;) ja mam do zrucenia jakieś 9 kilo;) zaczęłam w czwartek i narzazie z 64 kg spadło do 62,2 :) zmniejszyłam porcje, jem częściej i troszkę ćwiczę, mam nadzieje ze wytrwam;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach