Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elllaa 228

mój chłopak jest moim sąsiadem

Polecane posty

Gość elllaa 228
dzięki Lilka.. 3:24 a ja nie śpię... normalka

Gość SAMAMANTA
ELLA 228 TY masz powazny problem ale nie z rodzicami tylko ze sobą , ja ci to mowie jako psycholog .Masz poczuce winy z powdu wydumanej niemorlaności to taka malomiasteczkowa przypadlosci. Ale dam ci rade : nie spij u chlopaka , siedz w domku z rodziacmi bo i tak wyszlas ze wsi ale wieś z ciebie nie i zawsze będziesz miala poczucie tego moralniaka az do momentu kiedy kochas Ci wsadzi obrączkę na rączke. Nie wysilaj sie tu i idz grzecznie do starych. Miałam koleżanke na studiach która mogla siedziec z chlopakiem przy otwarytych drzwiach w domu , efekt tego taki ,że laska ma lat 31 jest dziewicą i wciąz ma wyrzuty sumienia ze dotyka swojej łechtaczki żeby sie zaspokoic BO TO PRZECA GRZECH !

Gość Lillkaaa
masz kłopoty ze snem? ja dziś cierpię na bezsenność:P

Gość elllaa 228
Samanta myślę że trafiłaś w samo sedno sprawy... jest to mała mieścina i właśnie mam poczuci że nie powinnam tego robić :O tak od dłuższego czasu mam problemy ze snem, nerwica mnie dopada czy co..

Gość Lillkaaa
No właśnie o to chodzi - jak będzie słuchać rodziców to pojawią się kłopoty z chłopakiem i oczywiście złość na rodzicieli. Jak pójdzie do chłopaka to pojawi się moralniak i poczucie winy. Musisz popracować nad sobą i nauczyć się podejmować WŁASNE decyzje

Gość SAMAMANTA
NO TO prosze upzrejmie , masz juz sprawe rozwiązaną proste i logiczne , zrobcie sobie dzieciaka potem prędki slub bo co ludzie powiedzą i po sparwie i zawsze zostaniesz dziewuchą z malomiasteczkową mentalnością. Bez obrazy ale tak mi sie jawisz

Gość Lillkaaa
Samanta ale ja bym nie obwiniała tylko autorki winą, bo z rodzicami też nie jest wszystko Ok....Na pewno ją kochają i chcą dla niej jak najlepiej, jednak coś jest nie tak skoro 21 letnia kobieta czuje się winna bo nie robi akurat tego czego życzą sobie jej rodzice A długo już masz te problemy ze snem?

Gość elllaa 228
tak mi już wpojono.. czyli jesteś psychologiem tak? więc powiedz jak ta sprawa wygląda z normalnego punktu widzenia

Gość SAMAMANTA
no wlasnie tlumacze jej , no prosta jest i tyle

Gość elllaa 228
Lilka , od dłuższego czasu, pół roku może..

Gość Lillkaaa
Pewnie rodzice bardzo religijni + "co ludzie na to powiedzą?"

Gość elllaa 228
może nie aż tak religijni ale bardzo 'co ludzie powiedzą'

Gość Lillkaaa
No to sporo czasu...

Gość Lillkaaa
ellaa ludzie za Ciebie życia nie przeżyją i co by człowiek nie zrobił i tak będą gadać

Gość elllaa 228
no sporo, w dzień znowu będę jak zombie po 3 godzinach snu.. wiem ale to już nie o samych ludzi chodzi, oni mi tak wmówili że ja przed nimi się powinnam wstydzić że do domu chcę sobie przychodzić jako gość, ale do tego oczywiście dochodzi jeszcze 'a co ja powiem ludziom w mieście że córka pomieszkuje u sąsiada jak ma dom obok ?! '

Gość mikka1
ja prawie zawsze co weekend jestem u chłopaka, u rodziców raz w miesiącu, masz prawo do własnego życia

Gość elllaa 228
sytuacja z wczoraj, przyjechałam do niego jak zawsze ,później do niego zajrzał mój tata żeby sobie wypić , bo jak już mówiłam dobrze się znają i co?! tata się zbiera i do mnie że do domu idziemy, mój facet to trochę taka ciapa i boi się sprzeciwić i powiedział że to moi rodzice i mam sama to załatwić ,ale też już ma tego dosyć..

Gość elllaa 228
:(

Gość onaaa*29
jejku, no to mogłaś powiedzieć, że zostajesz, do ślubu będziesz czekać? wszystko od ciebie zależy, albo postawisz sprawę jasno albo będziesz się dalej męczyć. A rodzicom możesz zawsze powiedzieć, że w nocy nie będziecie robić nic ponadto co robicie w dzień, więc gdzie problem? :-)

Gość elllaa 228
ja wiem że przecież nic złego, co jest złego w tym że się kochamy i ze sobą śpimy? już mi tylko chodzi o to czy to w porządku że chciałabym do niego przyjeżdżać i rodziców od niego odwiedzać?

Gość elllaa 228
up

Gość elllaa 228
ktoś odpowie na ostatnie pytanie ?

Gość elllaa 228
ja wiem że przecież nic złego, co jest złego w tym że się kochamy i ze sobą śpimy? już mi tylko chodzi o to czy to w porządku że chciałabym do niego przyjeżdżać i rodziców od niego odwiedzać? sorry że was zadręczam tak , ale żyję tylko tą sprawą..

Gość elllaa 228
ehh..

Gość elllaa 228
dobra poddaję się ,może jutro będzie więcej ludzi

Gość elllaa 228
...

Gość elllaa 228
ja wiem że przecież nic złego, co jest złego w tym że się kochamy i ze sobą śpimy? już mi tylko chodzi o to czy to w porządku że chciałabym do niego przyjeżdżać i rodziców od niego odwiedzać?

Gość elllaa 228
BŁAGAM ODPOWIEDZCIE

Gość elllaa 228
🌻

Gość elllaa 228
Kurde, ludzie błagam Was, napiszcie coś o tym!!!!