Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Matka żonka i kochanka

PREZENT DLA 6-LATKI???

Polecane posty

Co kupić 6-latce na urodzinki??? Ona ma już wszystko, o czym może marzyć dziewczynka w jej wieku. Może jakiś ciuch albo zwykle do koperty 50 zł??? Bo już nie mam pomysłów. Wiem, że lubi Hanah Montana... może jest coś fajnego z tej serii??

Gość tajasne
samo określenie "coś z Hanna Montana" uniemożliwia równoległe użycie określenia "fajne"...

Każde dziecko jest inne . I trudno radzić ale, jak moja starsza córcia była w tym wieku to zawsze cieszyła się z kredek, farb, flamastrów, ciastoliny z foremkami , gliny ...i tym podobnych innych plastycznych gadżetów - polecam....... Miłość do rysowania została jej do dziś :)

Gość tajasne
bo Hanna Montana to koszmar. przynajmniej dla mnie...

Gość tego kwiatu jest pół światu
moze byc gra planszowa, puzzle - coś rozwojowego.

kup jej bidon i śniadaniówkę do zerówki z hanną srątaną ,są takie zestawy ,bidon z kubkiem i śniadaniówka za ok 35 zł albo pościel tylko to powyżej 50 zł ,gdzieś w granicy 75 zł czy coś

Gość oliwka2000
moje bliżniaki mają po 6 lat i 8 miesięcy.córce do szkoły kupiłam plecak,piórnik,kredki,flamastry,kanapnik i bidon z hanah montana.kup jakiś piórnik do zerówki.Albo dres.W hurtowni NATALIA widziałam taką tunike w paski właśnie z hanah.a jeśli nie masz pomysłu daj jej 50 zł do koperty.ona będzie wiedziała najlepiej czego potrzebuje.xD A MA GRĘ BYĆ JAK HANAH MONTANA???????!!!!!!! moja córcia ma ją!!!!!jeśli przepada za nią prezent idealny!!!!!!!w grze trzeba znać serial piosenki i samą hane!!!

Gość hura212
A polecacie coś stronę z spersonalizowanym prezentem?