Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwester22

Dieta Dukana - zaczynam od 17.08.2010, kto ze mną??

Polecane posty

Anitka- mniam, pewnie pyszne. We wtorek zrobię sobie też takie leczo. Bo na razie same proteiny. Tzn.- w moim przypadku- proteiny +jakieś owoce :) Od jutra intensywny wysiłek fizyczny, bez tego się chyba nie obejdzie. A przynajmniej przyspieszony efekt będzie:) Dobranoc

Gość adhdowiec
mam pytanie ile na tej diecie można zgubić w ciągu 10-14 dni ?

Witam dziewczyny:* waga od wczoraj spadła o 0,4 kg <jupi>. właśnie zajadam sie przepysznym ptasim pleczkiem , rewelka :))) pozdrawiam :))

Ptasie mleczko:) mniam mniam;) az poleciała mi slinka;) dziewczyny w jakim slepie i o jakiej nazwie kupujecie słodzik, żeby w ciastach nie był gorzki?:)

Dzień dobry:P U mnie waga stoi nadal. Już nie mam pomysłu, czemu tak się dzieje. Nie sądzę, aby to było przez wczorajsze zjedzenie jednej gruszki i kilku winogron. Może ja po prostu już nie schudnę?????? Mój limit się wyczerpał?? Powoli mam dosyć całej tej zajebistej dietki:o Mam nadzieję, że u Was chociaż lepiej. 18 dni diety i minus 3,5- zajebisty wynik HAHA :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] Mam dosyć.

Trochę piję,tzn. kawe, herbate też wliczam w te 1,5 l. Ale nie wypijam tak bardzo dużo wody, może dlatego, że jest zimno. Co innego gdyby był upał. Spróbuję pochłaniać taką ilość wody, aż się porzygam (przepraszam za słownictwo). Może to pomoże. No i rezygnuję z owoców. Zobaczymy. Dzięki:*

Ja nie jadam narazie wogóle owoców bo to zródło weglowodanów. Wody wypijam dziennie tak 2 do 3litró oczywiscie licząc wszystkie napoje;) czuje sie dobrze, tylko mam problemy z wypróznianiem:( Wczoraj wieczorem zabrałam 1 tab Xenny ekstra ale nic mi to nie pomogło:(

Małgosia- mi na zaparcia pomaga jogurt owocowy light +otręby granulowane. Spróbuj tego:) I pij trochę mleka 0%- do kawusi albo samo.

Bede musiała spróbowac:) Co prawda kawe pije zmlekiem 0,5% ale tego mleka do kawy zbyt duzo nie daje;) Co robicie laseczki? W pracy jestescie czy leniuchujecie w domku?:)

Gość Adhdowiec
ja od wczoraj jestem na diecie dukana, wypiłam trochę mało wody i boję się, że może to mieć wpływ na to, że wystąpi mały spadek wagi. muszę schudnąć dużo i jak najszybciej. i to do środy !!

kochane dukanki :)....musze SIĘ POŻEGNAC Z TA DIETĄ.........NA JAKIŚ ROK CZASU.........W STOPCE ODPOWIEDŹ...DLACZEGO.....pozdrawiam..i zycze szczescia...ja osiągnelam.a teraz przyjdzie mi przytyc na nowo................

Gość Adhdowiec
ENI, gratulacje :) moja znajomy po ciąży przeszła na dietę dukana. nie dość, że dziecko wyciągało z niej wszystko, to jeszcze dietka, wygląda super !

dziekuje wam wszystkim za miłe slowa........mam nadzieje ze wrocę....bo to jedyna dieta która POMOGŁA OSIAGNAC MÓJ CEL ........A DZIS JUZ 58 KG........PŁAKAC MI SIE CHCE.............

Gość Adhdowiec
ja myślę jeszcze nad śniadaniem... może twarożek na jogurcie naturalnym z cebulką ? a na obiad pewnie zrobię pierś z kurczaka, do tego może jajko i szklanka chudego mleka.

Gość Adhdowiec
no bo jakoś pod koniec tygodnia mam spotkanie z osobą dla której skusiłam się na tę dietę...

ENI_35- gratuluję :) Nic się nie martw. Tak bywa:) Ale za to będziesz miała małe cudo :) A po narodzinach szybko zgubisz to, co przytyjesz:)

Teraz wcinaj dużo owoców i warzyw, bo taką monotonną dietę miałaś do tej pory, samo białko. To Twoje drugie dziecko? Kurde, właśnie często bywa tak, że z zaskoczenia.. Aż strach pomyśleć, bardzo pragnę dziecka,ale rozsądek bierze oczywiście górę nad tym chyba rodzącym się instynktem :)

Hello! Dawno mnie nie bylo tutaj ale mam nawal pracy i zaczela sie szkola....czyli teraz kolejne obowiazki:)Corke podwiezc do szkoly potem praca potem odebrac....zajecia pozalekcyjne..wow...a tak bylo spokojnie w wakacje..i ja narzekalam;)) Sluchajcie kobietki...nie wiem co jest ale stracilam apetyt na wszystko...ktory to jzu dzien?Jejku jak tak dalej pojdzie to padne...Pojechalam nawet wczoraj wieczorem sama do marketu pobuszowac moze wrocilby mi apetyt oczywiscie nie na to co mozna...ale nie...nic z tych rzeczy....Moim glownym posilkiem jest pol serka wiejskiego rano...potem morze kawy .....i na kolacje zjem jajko lub 3 plastry wedliny..i potem tylko herbata i woda...ZA MALO...moj maz stwierdzil ze dopadla mnie montonia diety i stad ten problem z apetytem...nawet probowal mnie wyciagnac na moja ulubiona pizze ale sie zawzielam i powiedzialam ze ma zabrac corke a ja moge im potowarzyszyc z kawa lub cola:)) Zwazylam sie i na chwile obecna waze 73, 6 kg...jeszcze 8...ale waga spada coraz to wolniej:( Zauwazylam ze morale naszego forum ostatnio jest bardzo niskie...moze spowodowane jest to pogoda?Dziewczyny glowy do gory....:)

Witaj Little Secrettt:* A ja właśnie ma apetyt na wszystko:\ Jest zimno, ciągle bym coś jadła (oczywiście z zakazanych rzeczy), ale powstrzymuję się. Miałam kilka dni, kiedy m się dosłownie cofało na sam zapach piersi z kurczaka czy jajek. Ale minęło. I tylko główkuję, co tu zjeść :o Im zimniej, tym trudniej- tak jest u mnie .. Pozdrawiam:)

Witajcie Dziewczyny dla wszystkich watpiacych- Dukan pisze ze podczas jedzenia warzyw+ bialek waga moze stac lub rosnac ale to efekt zatrzymania wody w organizmie; gdy jest sie nastepnie na samych bialkach widac zamaskowane wczesniej efekty :) glowa do gory; wazcie sie tylko na etapie bialkowym MalgosiaGosia ja uzywam hermens; na zparcia sprobuj otreby owsiane lub pszenne do jogurtu lub placuszki wg Dukana KlementynkaAh- zarzuc kochana te owoce, jogurty ze zbozem i pij, malenka pij ( cola ligt nie ma cukru, jest dozwolona, ja wciagam kolo 3 szklanek ;) ) na pewno beda efekty; jesli masz program do otwierania plikow w pdf to przeslac ci moge ksiazke Dukana do poczytania w nudne popoludnia :) jest tam kilka fajnych rad Little Secret- ja zabieram ze soba szynke w plastrach w opakowaniu, taka chuda z indyka, wszedzie mozna zjesc, nawet w aucie; a jak bedziesz miala warzywa zrob sobie bigos :)