Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

racjonalistka

sprzedam ciuszki 56-74 dla dziewczynki wroclaw

Polecane posty

jak w temacie, mam mnostwo ciuszkow do sprzedania po mojej coreczce, w bardzo dobrym stanie, wiele z nich zalozone tylko raz, bo coreczka dostala mnostwo ciuszkow w prezencie, jesli chodzi o cene jestem elastyczna:)

Gość eweeelinkaa
to prosze podać ceny, np.; ile chce pani za body? r 62 i 56 ile za polspioszki lub za śpioszki? r 62 czy ma pani jakiś kombinezonik jesienno zimowy r 68?? jakies sweterki? jakie ceny??? na jakiej dzielnicy jest odbiór???? czy mozna zobaczyć zdjecia ubranek??

witam pani Ewelinko, body to ok 5 zl za sztuke za te prawie nowe (wszystkie byly w cenie ok 20 zl jako nowe), do tego moge dorzucic gratis bardziej używane, do spania, czy pod ciuszki, jakies sweterki sie znajda, mam 2 dresiki jesienne i swietny kombinezon welurowy, ktory wystarcza na dlugo bo jest bardzo fajnie zrobiony - jest jakby dwustronny i rekawki i nogawki sie wywija i jest wzorek spod spodu a jak dziecko rosnie to sie rozwija z powrotem, moge wyslac jakies zdjecia, ale moge sie tez umowic i pokazac wszystko co mam bo tego jest sporo:)ja jestem z krzykow, okolice AE

witam pani Ewelinko, body to ok 5 zl za sztuke za te prawie nowe (wszystkie byly w cenie ok 20 zl jako nowe), do tego moge dorzucic gratis bardziej używane, do spania, czy pod ciuszki, jakies sweterki sie znajda, mam 2 dresiki jesienne i swietny kombinezon welurowy, ktory wystarcza na dlugo bo jest bardzo fajnie zrobiony - jest jakby dwustronny i rekawki i nogawki sie wywija i jest wzorek spod spodu a jak dziecko rosnie to sie rozwija z powrotem, moge wyslac jakies zdjecia, ale moge sie tez umowic i pokazac wszystko co mam bo tego jest sporo:)ja jestem z krzykow, okolice AE