Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenka jestem

Czy zgodzic się na sex oralny. Partner nalega

Polecane posty

Gość magdalenka jestem

ale sama nie wiem jesteśmy juz ze sobą 2 lata.

Gość magdalenka jestem
Hallo?!! Jesteście??????

Gość fąfo
nic nie musisz jak nie chcesz

Gość magdalenka jestem
A wy po długim stażu w związku uprawiacie sex oralny????

Gość lasumihukami
a ile macie lat?

A wy po długim stażu w związku uprawiacie sex oralny? po 5 dniach :P

Gość magdalenka jestem
A 21. On 26.

nie pamiętam, ale jesteśmy razem ponad 2 lata. Na minetkę się zgodzę ale do ust to nie ma mowy abym wzięła bo.... nie wiem, po prostu tak już mam

Gość zawikłana w...
w seksie jesli jest partnerstwo wiele mozna nie powinno byc obce nic..jesli dwoch partnerów sie na to zgadza..oral to nic złego a mega przyjemność :)

A co to jest sex oralny?" brumi to jest coś takiego fajnego co uwielbiają kobiety udając przy tym że to jest okropne i wstrętne :P

"Na minetkę się zgodzę ale do ust to nie ma mowy abym wzięła bo.... nie wiem, po prostu tak już mam" dobrze, że ja takich kobiet nie spotykałem

Gość magdalenka jestem
no właśnie bo on nalega na pozycje 69. więc nie da się by dwie strony nie były aktywne

komiczne- a ja się cieszę, że nie trafiłam na Ciebie tylko na kogoś, kto tego ode mnie nie wymaga.

"no właśnie bo on nalega na pozycje 69. więc nie da się by dwie strony nie były aktywne" to jest akurat przereklamowane... ale trzeba samemu poczuć, by wiedzieć

Na minetkę się zgodzę ale do ust to nie ma mowy abym wzięła bo.... nie wiem, po prostu tak już mam" no no :) dziwię sie twojemu chłopu że jeszcze jest z tobą :P

Gość ROZALKA:)
oboje z mężem uwielbiamy 69 ale najpierw to on zadowalał mnie oralnie a potem ja się przekonałam do takiego sexu - a on nigdy nie robił Ci dobrze ustami?

Gość happy ttaka
Pewnie że sie zgodz. kiedy widze dużego, wydepilowanego penisa we wzwodzie to usta same się otwierają by go posmakowac :)

"komiczne- a ja się cieszę, że nie trafiłam na Ciebie tylko na kogoś, kto tego ode mnie nie wymaga" czekaj, czekaj... trochę pobędziecie razem to zacznie... a jak nie, znajdzie taką bez oporów

no właśnie bo on nalega na pozycje 69. więc nie da się by dwie strony nie były aktywne" nie ma to jak wiadomości z pierwszej ręki od zaufanych psiapsiół :D

Regres- on już jest moim mężem (a jakie ja mam zapatrywanie na oral to on wiedział o tym duuuuużo wcześniej)

Gość magdalenka jestem
nie jezcze nie robił bo nie chciałam. jestem z nim dwa lata, ale uprawiamy sex od roku jest moim pierwszym wogóle partnerem seksualnym

Gość zawikłana w...
seks oralny to dobre uzupelnienie normalnego seksu zawsze zastanawiam sie nad ludzmi ktorzy tego nie lubia ? czemu ? sprobujcie..to rewelka..

"Regres- on już jest moim mężem (a jakie ja mam zapatrywanie na oral to on wiedział o tym duuuuużo wcześniej)" a jakie to ma znaczenie? Faceci jak są najpierw zakochani, zgadzają się na wiele rzeczy i rezygnują z pewnych wymagań... uczucia trochę okrzepną, a pragnienie stanie się coraz większe... zasadniczo nie znam faceta, który nie uwielbiałby i nie chciał by mu kobieta zrobiła loda

Regres- on już jest moim mężem" i co ? mężowi nie weżniesz ? :P

do tego po prostu trzeba dorosnąć :) wyjdź z założenia, że jest to fajne i przyjemne i spróbuj :D

"seks oralny to dobre uzupelnienie normalnego seksu zawsze zastanawiam sie nad ludzmi ktorzy tego nie lubia ?" to zazwyczaj wina wychowania... mamusia nauczyła córeczkę, że sex jest be, ale trzeba go dawać facetowi bo to sposób na utrzymanie go przy sobie... no to się dziewczynka sprawdza, do pochwy przyjmuje, bo to zgodnie z biologią, ale do buzi nie bierze, bo TAKICH rzeczy to ona już robić nie będzie

Gość feministkaaa
nigdy w życiu nie zrobie loda facetowi to uwlaczające kobiecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!