Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciąża czy nie ciąża

Kto tak jak ja czeka teraz czy jest w ciąży?

Polecane posty

evika ...no tez sie ciesze po 3 latach prawdziwy urlop za granica i nie w pl jak zawsze :D :D no my bralismy slub w kwietniu wiec urlop i podroz poslubna

amoze....jasne ze lepiej ze sie go "pozbylas" bo co to bylby za ojciec, tylko tak przykro ze Cie zostawil w 4 mies ciazy

Gość amoze
On mial juz wtedy inna na boku,o czym nie mialam pojecia,pozostalo mi tylko wystawic jego walizki przed drzwiami.Bylo ciezko,cholernie ciezko,bo czlowiek wtedy sie budzil i zastanawial,czy to byl sen ,czy to sie dzieje naprawde.Dalam sobie rade sama i z tego jestem dumna.Od 2.5 roku jestem mezatka,meza poznalam przypadkim,w momencie kiedy na wszystkich facetow warczalam,ale to bylo chyba to cos ,ze zaczelam sie otwierac.Jedno musze podkreslic,moj maz od poczatku wiedzial moj syn i ja albo wcale.Jak na razie nie moge nic zlego powiedziec.

Gość amoze
Dziewczyny ja wam szczerze zycze tych 2 kreseczek,ja mam juz pocieche wiec wy jestescie pierwsze w kolejce,poza tym mam tylozgiecie macicy i wiem ,ze przy tym cizezko jest zajsc w ciaze,no chyba ze w odpowiednich pozycjach.Mimo to tez mam nadzieje:-)))))

Gość amoze
evika ,wtedy tez mi bylo przykro,teraz obojetnosc. Moja przyjaciolka tez meza poznala przez neta:-))))

Gość amoze
evika z tylozgieciem najlepsza pozycja jest od tylu,nawet moj syn jest tak poczety:-)))))))

evika ja mojego tez w sumie przez neta :D :D ale mielismy wspolnych zanjomych oni chcieli nas zeswatac :D a my im zrobilismy zart i sie wczesniej zeswatalismy :D :D

Gość amoze
Ok poczytam sobie:-)))) Dorota o co chodzi z tymi 12 zyczeniami?

Gość amoze
jedno z zyczen moze byc nie tylko dzidziusia ale rowniez zdrowego dzidziusia

Gość amoze
No dobrze dziewczyny,jak jutro @ sie nie pojawi to wybiore sie do apteki po test.Normalnie przed @zawsze mam pmsa a teraz nic,jestem lagodna jak baranek.Zwykle przed jedyne ojbawy jakie mam to bol piersi,ale nie zaraz po @ jak teraz.Zaczynam fiksowac i tak bardzo zycze sobie zdrowej coreczki:-)))

amoze..popros o test ktory mozna robic o kazdej poze dnia :P i kazdym dniu cyklu :P zrob szybko i pisz nam tu co wyszlo

Gość amoze
Jesli rusze jutro tylek do apteki ,to na pewno napisze.Mam teraz tydzien wolnego za nadgodziny i nie chetnie ruszam sie z domu.W sezonie w pracy mialam taki kosmos,ze jak tylko mam pare dni wolnego ,to nie ruszam sie nigdzie.Zastanawiam sie co mam zrobic jesli @ nie pojawi mi sie do poniedzialku,a w poniedzialek mam wieczorna zmiane i czasami musze dzwigac w pracy.

Gość amoze
Bede pamietala i tez trzymam za was kciuki oszolomy:-)))))

Gość amoze
Ok.ze bez wzgledu na wynik bede pisala ,jak nie teraz to w nastepnym cyklu bedziemy sie starali.do niedzieli mam wolne,w poniedzialek znowu ide do pracy ,prace mam na zmiany wiec czasem z czesem jest ciezko,wiesz jak to jest dom,dziecko ,szkola i tak dalej.Ale szczerze ciekawa jestem jak tam u was sie ulozy. Zycze Wam spokojnych i kolorowych snow. Pozdrawiam:-)