Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *ruter*

Chętnie popiszę z kimś po 30-stce.

Polecane posty

ano właśnie ... że przystojny a i elokwentny :-) i wdodatku nie oceniam ludzi na forum po kilku postach :D :D :D

Vera, czyli tak jak ja bagaż doświadczeń na plecach:o Ale życie zbyt krótkie żeby rozpamiętywać:p

vera - mi się udało i powiem szczerze, że jakoś bardzo nie szukałam, a miałam trudna sytuację, bo zostałam z dwójką dzieciaków, więc kto chciałby rozwódkę z dzieciakami? A jednak znalazł się :)

a ja nie jestem w sumie odrzucony :-) narazie nawet niespecjalnie szukam

rewq -- nie obejrzysz się i zastuka 40-stka i co wtedy.?Chociaz wy chłopy jesteście w uprzywilejowanej sytuacji.Moja babcia mówiła chłop może wyglądać trochę lepiej od diabła a zawsze znajdzie.A kto pójdzie za mną jak mam czwórkę dzieci?sytuację materialną mam dobrą ale to nie wszystko.:(

facet w wieku 40 lat może mieć dzieci , facet w wieku 50 i 60 też kobieta w pewnym wieku już nie i jeżeli zajdzie w ciąże jakimś cudem, dziecko może miec wady genetyczne ( k. jajowa kumuluje mutacje , plemniki nie "zyją " tak długo w ciele faceta ) ponadto facet dojrzały jest w cenie , kobieta w pewnym wieku niestety już nie zawsze , a właściwie prawie nigdy młode kobiety lubią starszych facetów

rewq na szczęście to nie reguła. Śmiem nawet twierdzić , że istnieje wiele wyjątków, aby obalić twoją tezę choć masz wiele racji niestety:o

to nie teza to fakty a wyjątki oczywiście są kobieta 40 lat to wciąż młoda osoba jak dla mnie

"to nie teza to fakty a wyjątki oczywiście są " i tych wyjątków będe się trzymać;)

trzymajta się i to mocno :D ja się trzymam swoich wyjątków ( nie wszystkie kobiety patrzą a kase ) :D

między 26 a 35 rokiem życia , chyba że jakaś 40-stka by mną zawładnęła czego nie wykluczam ale 50-tka już nie